• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja sem ji nasadil hned po prvnim WB, ted na druhyho smula a zase ashava, pokud jsi schopny dat DOT tak ej to oka, davam pres runy TAL a pres Scourge
    jasem 60/4 jdu na T1 a pak to zapichnu

Eventy jsou na hovno ten slibovany boost se nekona, ta eventa je lina nedava nic mimo ty sezoni mneny, neni tam exp neni tam whisp neni tam loot a neni tam akce :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no ja uz mam i Ashava power, ale nevim jestli na levleni to ma smysl? Kazdopadne jen mi to prislo jako hodne pomaly, jdu spat jako lvl 50, ale mozna jsem zmlsanej LE tak si nepamatuju jestli to takhle vypadalo i minule... :) Kazdopadne ty eventy teda nejsou moc napadity, a naprosto me sere, ze jsou i v ty zone v Kehjistanu se schodama, tam fakt chodit nebudu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Krasny, DC, a ted mne to nepusti zpet pac chtej at vyckam nez odlognou stuck char off :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: jo, jsem na tom stejne... nastesti jsem claimoval free, a doufam tech tokenu je neomezene (resp. omezene uloznym prostorem 99)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: A bacha na claiming za tokeny, právě jsem přišel o 6 tím, že jsem se pokusil claimovat sovu - tokeny jsou v prdeli, sovu nemám. Hovada idiotská se doslova vysrala na testing.
    NESS
    NESS --- ---
    uz dve hodiny delam ty zony a nemam Aleka poweru co sem chtel a jako jedinou nedostal :-/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: A simulátor červeného kolečka. No nevím, jestli se Blizz dokázal poučit z předchozích seasons
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOKES: Jo, to pomohlo, jenom teď jsme poprvé potkali Beliala, dostali ho na 10% a crash :/
    KOKES
    KOKES --- ---
    KID_MCHUTT: taky, cancel, znova a jsem tam hned
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KID_MCHUTT: A po update simulátor červeného kolečka Queued for game.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: Na Xboxu je to 19
    NESS
    NESS --- ---
    cisty start sem ve hre
    NESS
    NESS --- ---
    uz tam je update 8.79GB
    NESS
    NESS --- ---
    Tady uz je to doplnene https://d4builds.gg/database/unique-loot-tables/ ale nejsou tam tabulky od Harbinger of Hatred a Urivar
    NESS
    NESS --- ---
    Tak Sunbird's Gorget — Duriel, Andariel, Harbinger of Hatred https://www.wowhead.com/diablo-4/news/last-second-buff-to-spiritborn-and-new-boss-table-drops-sneak-into-diablo-4s-376594

New Unique Item Drop Locations
    The following items have a higher chance to drop from these Lair Boss Hoards.

Sanguivor, Blade of Zir — Lord Zir
    Bane of Ahjad-Den — Lord Zir, Urivar*
    Gathlen's Birthright — The Beast in the Ice, Urivar*
    Sunbird's Gorget — Duriel, Andariel, Harbinger of Hatred*
    Hail of Verglas — Grigoire, Urivar*
    Bands of Ichorous Rose — Grigoire, Urivar*

(Available for Vessel of Hatred owners only)*
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyby nekdo premyslel o nekru, tak ten nejlepsi zdroj co znam prochazi postupne mozne buildy https://www.youtube.com/watch?v=VfPBLWePuws
    NESS
    NESS --- ---
    Co je zvlastni ze nikde neni ani carka o tom jake jsou ty "sezoni" buildy zatim kazdou seznou dopredu rekli jaky build pro jakou kasu mysleno jake aspekty budou padat v sezone a tuhle ani prd. Tzn zadne "starter builds for each class " ?
    NESS
    NESS --- ---
    Ja nemam v planu cokoliv kupovat takz eberu free a to je 3x Weapon Transmog, 1x Town Portal, 1x Mount, 1x Mount Armor, 2x 100 Platinum, 3x Additional Weapon Transmogs found in the Armor, Beasts, and Weapons Reliquaries :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: tak semozrejme, ze Blizzard rekne, ze to je pro hrace lepsi.

A ted zpatky na zem:
    Let's compare S7 and S8 BPs, taking into account both free and paid items
    What you will lose
    500 platinum
    Free armor set
    12 weapons
    1 town portal
    5 mount trophies
    4 headstones
    5 emotes
    3 emblems
    3 titles

What you will get in place of some of them
    1 pet
    2 mount armors

The new system is using aggressive marketing to advertise Premium Battle Pass purchase.
    We no longer get free armor set and matching weapons.
    Free weapons and mount match the theme of paid "base" armor set in Armor Reliquary.
    Three free weapons are in Weapons, Beasts, and Armor Reliquaries so that you visit them.
    You get 200 platinum for free, which you can use on Weapons Reliquary, where you get weapons that match the theme of "awoken" armor set you get by either completing all Reliquaries or purchasing Deluxe Battle Pass.
    The last matching part of "awoken" set, wings, is exclusive to Deluxe Battle Pass, which means additional $15.

Takze realne dostanes mensi hodnotu v ramci free casti, a to vyrazne, nicmene treba ja tam vetsinou vidim veci, co vubec nechci, takze je mozny, ze to bude pro muj specificky pripad vyhodnejsi, typicky treba budu chtit jen ty beasty, naopak skiny na zbrane me nezajimaji skoro vubec.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: tady to máš vysvětlené... naopak by to mělo být pro hráče lepší (jaká bude realita se uvidí :)

pořád budeš dostávat platinum coiny za "season pass" a pak si muzes zvolit jake odmeny (relikviar) si odemces a ktere te zajimaji. nemusis odemknout cely season pass a tim usetris platinu treba do dalsi sezony nebo usetris mince kteryma se odemykaji ty skiny atd.

Relikviář odhalen a vysvětlen! Campfire chat info! Season Journey předělán! Diablo IV
    https://www.youtube.com/watch?v=CrJgn4ZWVPo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam