• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    Kampan hotova, nastesti Destroyer neni treba delat do plnych ale staci 5/7. Ta T4 lilith je ciste otravna, jak ma omezovac po 1/3, tak ji muzes nandat kolik chces ale stejne se to v 2/3 zasekne a zacne sazet mechaniky ktere jsou IK, jeden zasah konec, tzn bezchybny tanec odmeneny moznosti si zase do ni jednou bouchnout, nez si date dalsi kolecko tance s mechanikama a to je jen prvni faze. Quit hitting snad dam, tam jen a Andy, za ten ash to stoji. Ta mje vtimpa ta povera ze kdyz jsi usloupku tak kouzi kolem a kdyz jsi mimo tak tomu sloupu nic nedava

Champion predtim taky neni nutny do plnych, coz je fajn, pac Live in Excess je uplne mimo, 3 lege kesky na ringy a 3 lege kesky na amulety, ktere jsou bratru po 100K gemech ringy a 150K amulety, teoreticky bych to dal pac Ametyst/Ruby/Sapphire zatim na zadnem charu nepouzivam, jenze bych tam dal vsechno co sem do ted nafarmil. Gemama setrej a to dost krute, z tehle 3 sem nepouzil na zadny sutr nic a mam jich jen 200K a do kampane daji "Vyhod 750K gemu" , no jasne uz se zenu :-)

Uplne ve stejnym duchu je krafteni mythicu, sparky jsou (nabral sem uz 4, 2 z nastenek, jedna z lilith a jedna z kampane) ale runy nejsou a nejsou vubec, lege run mam max 1 (s vyjimkou Igni tu mam 2x) , ale Ahu, Lith, Xol, Jah, Vex, Yom nemam vubec. Celkem by me zajimalo kde je asi tak mame nabrat, asi koupit za prachy od dupleru :-) pac ve hre je v takovym mnozstvi nedropnes ani kdyby ses po... Takze si muzes dat leda random kesku 1/9 :-) Uplny svaty gral krafu, kam se hrabe LE se svyma zbytecnostejna komplikovanostna :-)

EVILMIND: Belial a ruka, tam mas dva pohyby, bud boucha to staci kousek uhnout do strany, nebo zameta, tam musis couvnout do zadu, jinak IK
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: No ja ho musim dostat brzo, jak se to ptotahne tak je to blby, nejlip jeste nez zacne hazet ocima, pak uz to je v haji, jinak me rozpacne defakto vsim packou i flekem, zametakem taky, Jako sorcka ho dava pomerne v klidu v porovnani se Spiritem jak muzu stat na msite tak v poho, Cokoli pod T4 je insta rovnou.

Nop ja zatim 2x starles a Shroudu sem si musel udelat za sparky, uz mam 2 nastenky hotove. Jinak sme toho sjeli fakt hodne ale mam polovicni drop nez treba tady mistr Bartuc :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: bohuzel u Beliala me na T4 zabije vzdycky jak da tou rukou pres cely, tam zatim nevim kde tomu uhnout (na T3 to nedela nic)
    NESS
    NESS --- ---
    Jaky je figl na spear sorcku a andy ? Jako ty sloupku jsou uplne v hajzlu, stojim vedle toho a nedavam tomu ani prd, prijde mi ze speary se tam zpet pres ten stit uz nedostanou, tak tam stojim jak kolik
    NESS
    NESS --- ---
    Ancestr unikatky nema cenu farmit u bossu ta sance je mala, jediny kdo je dava je velkej belial, tzn jen cekat na prepad a pak jet velkyho a brat co potrebujes
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam se mi preskrtnul pres noc v inventari Crown of Lucion jako BLACKLISTED, nejaky exploit pres nej jo? :)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Je nějaká Classa co má vesměs smooth sailing? Jako měla ball lightning nebo lightning bolt socks?
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: slaba bych nerekl, spis papirova, T3 bosse sejmu (newborn s paragonem 205), ale nesmi me trefit, to zatim nemam dva glyphy vubec a jen jeden z tech 3 dalsich mam na 15, unikatky mam jen v normalu a postradfam shako :-), klassove tempery mam jen v magicu tzn je to v plenkach. Pokud se mi povece stahnout CD na evadu ta ktomu parada, hop sem hop tam, jn nevim proc jako hlavni bossu jede Mekuna na Beastu a ne na Urivara, tam by dostal mnohem lepsi CD, ale jelikoz se mdalko od toho moc spamovat ultimatku tak to neresim
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Pokid mate wandering death power a pujdete tu pevnost uplne v pravo dole - forgotteb depths - tak po tom co zvednete lanternu. Zacne z vas vychazet paprsek svetla co rozpusti kazdeho enemaka pred vama :))
    NESS
    NESS --- ---
    Ashava je nejak bugla, reaguje na utoky v parte, tzn ja stojim a nic nedelam a utoky spoluhrace ji procujou, takze nonstop prdi
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Dej pak vedet jak ti sorcka funguje.
    Ja s ni sice nedosel ani na T1, ale prisla mne takova strasne nedomrdla.
    Mozna pak kdyz ma clovek vyssi paragon tak zacne slapat, ale v porovnani s barbinou o 20 lvl niz. Byla strasne slaba.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja nadtim dneska dumal, skladal a zkousel o panaka a prislo mi to stejne, zkusil sem uplne opustit resisty a jde to dokud nezastavis, pak ti staci jedna mala DOTka co projde stitem a konecna, tzn sem je zase vratil :-) Jako na T4 v poho ale pita nad60 uz to drhne a na bose takovy divny, defakto zadnyho na T4 nemam na jistotu spis to je loterie, o Andy, Harba ani Beliala bych se nepokousel

mam dost boss matra postavim sorcku a uvidim
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ten spiritborn to modifikoval zajimave, ja jsem teda RF uz opustil, a tim ze jsem vic tanky tak jsem ted vsude uplne v pohode (uz jsem dal jednu z tech challengi na boss power proti bossovi s tim), ale na Pit je to spatny no. Ale musel bych mit shako a modifikovat skoro komplet equip na to co dela on. Spis premejslim, jestli se nezkusit vratit Jacinth a pouzit ty healovaci kalhoty na eliminaci toho, ze me to jinak sezere? Protoze jsem koukal to tak hrajou ty poison buildy...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to uz ale koukam smazali toho rogue co daval vsemu instant vcera, ve 105? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Bloodwave nekro 105, light spera sorc 101, cata druid 101, death trap rogue 100, rapture barb 95 a poision ashava spirit 78

ten spirit https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/7bc53c6d-f248-41cb-be8d-15ac93f8c380/builds/d94fd142-0e6f-4e84-947b-def8be27ac9e
    NESS
    NESS --- ---
    Pit zebricek, https://helltides.com/pit nekro ve vedeni a spirit na konci :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: nic, relog spravil
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: to je prave to, ja nemuzu vejit do te ruiny.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ne e, jen port do Nevesk a tam nic neni treba otevirat pokud jsi T1-4 jen vejit do te ruiny a kliknout na obrazek na podlaze
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: btw ja k Lilith vubec nemuzu, to je nejakej trik aby se ty dvere objevily?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Mi prijde ze ta kocka neni vubec videt jak je mala :-)

Destroyer je ostrej uz mam 2/7 ale jako lilith na t4 s belilal beamama no mozna jako nekro nebo rog, jinak to nasadim pojedu to pres skilly bez durazu na to poweru, predelavat build aby si to tam sedlo je imho blbost :-) To same to Quit Hitting Yourself asi enjaky metahumor nebo nevim :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem ted konecne dal Belial na T3, jako ten fight je imho dobrej, narozdil od jinejch, je to v podstate Lagos z LE, a zrovna evade build tam exceluje. Akorat to proste chtelo normalni defensivu, abych si mohl dovolit obcas o neco skrtnout.
    Takze kocka doma, ale nez se vratim na LE umirat na Ubera, tak tomu jeste dam trochu, jestli vyjde i Destroyer... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam