• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: Ja sjel uz 7 uniq klicu a ani jeden uber... scam zasranej
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Asi budu muset obetovat nemluvne na oltar RNG bohu, pac jsem proklety, behame bosse ve dvou, stejna sance stejny pocet runu, vcera Bartuc 2x doom a ja ani prd. celkove je uz s dropama nekde mezi 2-3x nasobku uberu nez ja.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: vcera jsem tam dropnul druhy shako, ale jeste horsi nez to prvni, takze jo, chodim :) Ale moc jich nemam, tusim tyhle padaji jen z word bossu, a jak na ne neni zadna challenge, tak je vetsinou prosvihnu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sou no, v nmd goblina neuvidis, v city sice je ale tam nedropuje, normalne venku sem ho potkal parkrat, ale ten Doomsayer je ta sance v porovnanim se vsim ostatnim vysoka :-) Celkove v hlt ta sance je vyssi, pac ti toho Doomsayer muze pustit i nekdo jiny

A city chodis na ten lege klic, nebo na bezne matro/boss/runy klic ? Ja mam na ty city klice nejak smulu, co mam porovnani s ostatnima tak me vlastne vubec nepadaji. Ty s sanci na uberu mi padl snad 2x, zbytek co mi pustil nekdo jiny, tad sem tam dokonce na 8 pokus konecen dropnul uberu, ta sance je tam nejak podvazana v porovnani s minulou sezonou, to bylo tak 1 uber na 2-3 runy, ted 8 a jen jedna
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: goblini mi prijdou jsou rare jako prase.

Jinak pro alta se mi osvedcilo na zacatku chodit Undercity na ancestraly, je to o hodne rychlejsi nez doufat, ze nejaky padnou z helltide.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KID_MCHUTT: já ještě nemám sezónu hotovou ale vidím to podobně. Jak ji dodělám + relikviář tak už nebude motivace hrát. Nikdy mě tak nebavil "leveling" a začátky na Torrentu jak v Diablu 4, to se jim fakt povedlo. Přitom hraju každou sezónu a pořád si ty začátky užívám. Ta hra je dobrá .) i obsahu hodně. Samozřejmě chyb je tam spousta a jak člověk přijde do "endgame" tak je to katastrofa. Naštěstí jako těžkého causala mě.to netrápí, ale naprosto chápu že pro ostatní je to po pár dnech mrtvá hra :-/
    NESS
    NESS --- ---
    Stav HLT - super, je tam vse na jednom miste, expy (pro low/mid game), loot, boss matro, whispery, oboly, goblini. Je to presne tak jak by to melo vypadat, hody valicich nepratel kteryma se je treba prokousat, zadny zbytecny komplikace. Jediny duvod proc tomu tak je, ze se do toho zbytecne neserou a nepreskladavaji to porad dokola, kdyby se drzeli filozofie "pokud to funguje tak se do toho neser" a usetrenou energii vlozili do noveho kontentu to by byl svatek :-)

tldr BIS game loop je hlt->bossove. V Hlt farmit mareny na krev a cindery, cindery menit za truhly z nich brat zelezo a dalsi srdce na dalsi mareny, zelezo a krev pretavit u griga a zira na shardy a panenky, ty spalit u duriela a andy. Doufat v prepad a nafarmit dost husku ktere spalit u belilala, cele je to jen o prepadu (prepad u nizsich bosu je za jeden husk, u dur/andy/harb za 2 husky) Po celou dobu loopu pritom farmis reputaci do nastenky (ashe na powery) jde to ukrutne rychle.

V kazdy hlt mape je 8 truhel, jedna velka a 7 malych, mala truhla "normal" je za 75 a dava 2 zeleza, truhla s amuletem je za 125 a dava 4 zeleza, truhla se zbrani je za 150 a dava 6 zelez a, velka truhla je za 250 a dava 8+ zelez. Kazda ma potencial dropnout Baneful Hearts, srdce jinak padaji i z Hellbornu, z eventu "kourovy sloup" a "kruh uctivacu", pak z Kixxe a mozna i neco dalsiho :-).
    Marena dava krev podle toho kolik ji das srdci, pokud se jen vezes a jsi u killu tak 2 krve, pokud aktivne zapnes jeden tak 6, pokud zapnes 2 tak 12 a pokud zapnes vsechny 3 tak je to 20 krvi, hlt meter je u mareny potlaceny takze uz se neboostujeme navzajem, ale drop cinderu je porad v poho, jako plne udrzitelne to neni ze by slo skakat z mareny do truhel a zpet, ale ten drop srdci je dost v poho ze ve 3 to udrzet jde, pokud to budes poustet sam tak sice budes mit dost krve ale nebudes mit tolik cinderu aby ten loop sel udrzet, tzn v parte lepsi. Neni problem udelat vsech 16 truhel, pokud je soubezne i nahnatu tak je to 32 to uz obehnout vsechno nejde, ale da se v klidu udelat 4x velka truhla tak 10+ malych. Jedna hodne dobra hlt se da udalat klidne stovka krve a stovka zeleza, ale to uz je o stesti.

Na co se vyplati kliknout urcite je Doomsayer, takovej ten klecici chlapik v cervenem kruhu s trema teckama nad hlavou, je tam mala sance na goblina a jeste mensi na zelatinoveho (modry) goblina, kdyz se to ale povede je to enormni boost boss material, je toho fakt kopec

Cindery jsou prenostitelne mezi T v ramci jedne hlt tzn je mozne nafarmit na nizsim T a vybrat na vyssim

Jo a jeden poznatek, portaly k bosum jsou nove WP, tzn se daji pouzivat misto WP v mestech, staci skocit na boss lair a vyskocit ven, obcas to usetri cestu v hlt. Treba u Duriela je ta jedna velka truhla docela pravidelne :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: hordy byly super na killy na dodělání relikviářů. Poté, co jsem je dodělal, nějak zmizela motivace hrát dál, obzvlášť s tím, jak mě miluje RNG
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: prave ze tenhle mel linknutej build od Maxrollu, kam normalne vubec nechodim protoze mi jejich system prisel desne prekombinovanej. A nejspis presne jak to furt predelavaj tak tam vnesli nejakej error. Jsem to rano nejak docasne fixnul Temeritama, a jak dojdu z prace tak to bud vratim podle sebe, nebo risknu nejakyho cinana a jejich autotranslate web... :-)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Vsak ono to jednou padne :-D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: na tady ty "random" buildy od pusherů nemám nervy :-)

Jedu teďka Blizzard sorc pro normály a ten mi i na Maxrollu za poslední dny 3x předkládali pod rukama, že sem se vtom sám nemohl chvíli vyznat :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: ten web je peklo. Jsem postavil docela v pohode cataclysm Druida jen tak z hlavy, bo sjem to uz driv hral. Diky tomu, ze mas rovnou 200+ paragon z predchozi postavy, tak parada, rovnou muzes se shit gearem do pit50+. Akorat jsem neznam nove uniq itemy, tak jsem tady z ladderu vzal neci char, a predelal jsem to podle nej - a to ted mam totalne rozbitej build co vubec nefunguje a netusim proc... :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: aktuálně ve vedení Měkuna se sorckou. Pit 110 za 5 minut a má.pry hodně špatně optimalizovaný build :-) ...je to dobrý týpek :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Bartuc se pustil cestou recyklace rozklada a sklada ubery, jako vypada ze ho to docela bavi, jen nema vysledky, taky se snazi o shako :-) Ja si dal dva krafty, oba fail tak jen cekam co bude, taky shako
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: me sralo jak nepadaji runy vubec, ale jako vubec, takze si nemuzu udelat shako, tak jsem zalozil druida. Z prvniho pitu mu padlo shako... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Stav Hord- rozbite, neukazuji dane kolo stale 0/10 a neukazuji kolik mas aetheru (obcas jo ale malo kdy, mozna ta prvni ?, probehlo nekolik fixu ale na tohle nikdo ensahnul ???).

Testoval jsem to na T4. Drop aetheru zalezi na tom co nabidne RNG, rozptyl je tak 500-1200 aetheru, nezalezi jak dobre cistis ale na RNG, pokud to bude mass nebo spire tak je jedno ze to mazes jak se to spawnule, ale budes rad za 500, pokud to sype, helborni/elity tak 1000+ neni problem. Rozdil u te velke truhly neni, porad to same at to je H6 nebo H10, dva svitky a random drop 1-3ancestry mix lege a unikatky, pokud zbytek vymenis za matro tak to je u mizerne H10 cca 3K obduc, bozska H10 6.5K obduc, dobra H6 tak 2.3K obduc, H10 je tak 14 minut, H6 tak 9 minut. Co se tyce sutru, neni rozdil mezi H6/H10 dobra/ spatna, padne tam neco kolem 2-3K od jednotlivych druhu, tzn jako pekny ale na 100K bys jich musel bezet tak 50 :-)))

Tzn Hordy stale hlavne na svitky tam jedno jestli 6/8/10 pokud udelas aspon na tu velkou truhlu jsi oka, casove je to na obduc neefektioivni, na sutry +-, na loot taky oka, a v obou pripadech H6 lepsi, pokud by to slo stopnout, tak by stacilo nahrat 200, skocit na bosse a vybrat truhlu

Co se obduc tyce tak City je 2K za 2-3 minuty, NMD 1.5K taky tak za 2-3 minuty a hordy 3k-6K za 14 minut alternativne 2K za 9 minut
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: jsem z toho smutný:-) kdyby člověk nehrál jiný hry..
    NESS
    NESS --- ---
    KOKES: loot filtr je samotny loot :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Stav NMD je nezmen, jedna je tak za 2 minuty + pripadne eventy nebo proklete studne/sloupky/truhly, drop na t4 je 4 feary v defaultu + obcas 6 jako bonus z dropu a 1.3K-1.5K obduc, loot tam neni zadny i na T4 krmej modrym nebo zluty, defakto odpad, obcas neco a ancestru ale neda se na to spolehnout a max 1 ks a 1GA. Butcher je totalni rero, za celou dobu sem ho potkal jen jednou, goblina sem tam nepotkal zadneho
    KOKES
    KOKES --- ---
    takovejch sezon a furt žádnej dropfiltr:-( nebo jo?
    NESS
    NESS --- ---
    Neni ambush vypnutej ? 25 bosu v rade a ani jeden prepad

Tohle snad jen Muhehe https://www.wowhead.com/diablo-4/news/blizzard-investigating-missing-platinum-and-battle-pass-conversions-376714
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam