• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EXSECRABILIS: glyphy jsou dulezite kazdou sezonu... :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    JADE: Hele ja pomalu premyslim, ze si udelam dalsi char (jinej).
    Prece jen vyjet to do 60 lvl neni tak strasny a pak s nim muzu behat jen bosse. Vybava napada.
    Hloupy je, ze tak nezvladnu udelat glyphy. Na stranu druhou. Netusim jak moc tuhle sezonu jsou dulezite…
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem mel podezreni na update Nvidia driveru, co jsem delal vcera, ale podle redditu se zda vic lidi ma podobnej problem - po poslednim patchi D4 tam jsou nejaky fakt masivni memory leaky
    dvakrat mi to spadlo vyslovene na hlasku, ze out of memory pro aplikaci (mam 64gb), dvakrat to rovnou vzalo cele W11 s sebou

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1kfte77/massive_memory_leak_in_diablo_iv_season_8_ram/
    JADE
    JADE --- ---
    EXSECRABILIS: ok asi je pravda, že co jsem koual na ten leap, tak to je zase pomalý... bojím se že bude třeba využít armory a zkrátka na farmu vrtulník a na bosse switschnout na něco jinýho, potažmo 3tí build na pity :( no trošku toho barbara začínám litovat, zlatej druid, nebo spiritborn :(
    JADE
    JADE --- ---
    NESS: díky!
    NESS
    NESS --- ---
    JADE: To co jedou v top (Pit105) jsou minioni tady mas build https://maxroll.gg/d4/build-guides/minion-barbarian-guide
    NESS
    NESS --- ---
    Placeholder Unique Gloves Lead to Infinite Damage, Get Removed
    Placeholder Unique Gloves Lead to Infinite Damage, Get Removed - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/placeholder-unique-gloves-lead-to-infinite-damage-get-removed/
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    JADE: Troufnu si roct, ze jsem na tom jako ty.
    Taky jsme vetulnikem dojel na T2 a tam se zasekl. Zejmena kvuly tomu, ze mam malej dmg.
    Nicmene preskocil jsem na T1 a v podstate s prstem v nose farmim matros na bosse atp.
    Nm dung se da zabehnout do par minut, hordy jsou prace pro jednu ruku a z mesta se da vcelku slusne taky neco nahrabat.
    Rikam si, te par dni tomu obetuju. Naberu nejaky ty ubery a kdyz bude stesti. Dostanu i nejakej ten mythyc.
    Hadam, ze pristi tyden se ty buildy nejak uz usadej a ja v poklidu prehodim vybavu a pujdu zas dal.
    NESS
    NESS --- ---
    Celkem dobry ze to i refunduje cast vlozenho boss matra, akorat ze to chce nejakeho dobrotivce co ti to kuchne :-) Bych rekl ze rotace v tomhle smeru dava docela smysl, jeden kucha a dalsi 3 levlujou
    NESS
    NESS --- ---
    Novej alt a nastenka hotova komplet za 1 a 1/2h, par desitek bosu vcetne 10x T4 belialu

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak funguje to docela jako slusne, pit60-70 muzu v klidu behat jen uplne bez equipu zatim a levlit si glyphy, a staci jako davat pozor a kdyz mi prijde, ze mam malo damage, tak proste zahnu za roh a tu sekvenci udelam presne, a mam zase pul minuty volneho behu kde umira vsechno. A pred bossem se samozrejme zastavim a startnu si to.

Akorat nechapu na Maxroll apod ty buildy, kde hrajou s nulovym armourem uplne bez healu. Jako... ty videa na to vypadaji pak jak jim tam hp lita, to nechapu proste ze ma to ma nekdo nervy - jsem na to umrel jen parkrat a hned jsem proste nabral vsechny defensivni/heal boss powery, a tu damage preleechuju.
    JADE
    JADE --- ---
    muzu se jeste jednou prosim zeptat na doporuceni, jakeho barbra hrát? dowhirwindil jsem tak nějak na t2, ale je to takové meh... hlavně teda bossové jsou utrpení a co si budem, asi se nejvíc bude farmit právě ty... čekají mě sice teprve tempery a masterworkingy, ale říkám si jestli to není škoda matroše a nejít rovnou do nějakýho "lepšího" buildu? celkově mě na hře chybí zajetý věci typu, vidět gameplay time na postavě někde a klidně nějaký ten leaderboard pitu... tam se přeci jen člověk inspectnul lidi nahoře a hned byla inspirace na itemy/build... zato to "schovávání" profilu nechápu proč?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Uz me nebavilo huntit yolo, tak jsem sel do random mythic craftu. A mam presne ten shroud co jsem chtel, nevim co si na to lidi stezujou... :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    tak hc story skoncila, jedna ebewaka, nula kepeleke, para 95.. Harbringer, t2. sbohem a satecek
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: ja teda hral companion druida nejakyho nekdy uplne prvni sezony, a sralo me na tom vzdycky to, ze ty summony mas ciste pro to, ze jejich pocet nasobi damage neceho nekde, ale oni sami nedelaji vetsinou nic.

To cataclysm je proti tomu zlatej, to jednou zmacknes, a pak 20 vterin jen bezis a nic nedelas, bo to targetuje vsechno samo. V helltidech si stoupnu k Marene doprostred a jdu rabovat lednicku, mezitim mi vrana sbira loot, nic co se tam deje me nezabije takze tam muzu klidne stat afk pul hodiny. Presne skill pro me! :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: companion druida jsem hrál minulou sezonu, docela podobný build a silné to bylo, ale moc mě to nebavilo, přitom compaiona mám rád. Pořád jsem musel házet Moby na hromadu a posílat tam ty psy, pořád dokola. Bylo to otravné a ještě se pořád někde motali atd :-) navíc jich bylo tolik, že tam byl hrozný vizuální smog. Už ho hrát nebudu :-)
    KOKES
    KOKES --- ---
    byl jsem zvyklej sortovat věci v truhle a brát první v řadě. Dneska jsem zjistil, že to neřadí podle attack power. brnka byly v pořadí 750,715,687,684,750,713. Obě brnka 750 lvl 60.
    Staves od 750 dolu, pak maces a swords a pak zase Staves 750 a dolu.
    Amulety 730,750.
    Vypadá to, že to primárně řadí nejdřív podle 'unlocks new Aspect in the codex'
    To jsem netušil, normálně tedy zahazuju kvalitnější věci, než vyberu.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Njn, ale zase ta ohradka je celkem velka :-), ja spis to chtel mit porovnani posledne sem hral bonespear nekro nekolik sezon dozadu, tak bych chtel videt kam se to posunulo

U toho summon druida mi prijde vtipne ze jedes na summony a mas ty summonovaci runu co ti pridava dalsi a dalsi vlky, pokud se to kombi stim kolik mas companionu tolik mas dmg tak by to mohlo byt pekne, ale treba si to idealizuju :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: já právě viděl video na blood spear nekro, jak tam chytáš všechno do ohrádky, a dobrovolně jsem radši založil druida, s tím že to přece nemůže být větší oser... :-) A jako není, protože rotace vydrží 20s přibližně, což je lepší.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Ja sem o tom Cata premyslel, a mozna to pak casem zkusim, ale prijde mi ze to je uz moc velky oser, nevim jestli sem na tak poctivou rotaci dostatecne disciplinovany. Spis sem si rikal ze bych zkusil s Duidem miniony, konkretne vlky https://mobalytics.gg/diablo-4/builds/druid/kripps-companion-druid

Po evad spiritovy jsem dostal na pomerne peknou uroven ligth sorcku, jako glyphy uz mam na 60+, takze posun tam porad je, jenze bez shacka uz ten posun zas tak uzasny nebude a bude to hodne o min maxu. Rikal sem si blood spear nekro, ale spis dam tu death trap rogu, vypada pekne ale zase shako, navic jeste doom. Co enbude problem je starless uz mam 3 :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no prave, to uz neni snapshot, to ze trva jeden cast je proste vlastnost overpoweru. Nevim teda jestli na to budu mit trpelivost, i kdyz realne jsem to vlastne nepotreboval, jak se ukazuje, krome Pitu. Tuplem kdyz bez shroudu je to o 4s vic pred kazdym castem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam