• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    HULIK
    HULIK --- ---
    NESS: Včera mi vypadlo za dvě Spárky u kováře ;-)
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: prasknu vsechny oci, na metru mi schazi uz jen kousek a neni co zabijet jen pa kusu lehce rozestrenych po mape, porad dokola stejny wtf

NESS
    NESS --- ---
    Ty kraso, predpokladam ze z blizzu asi nikdo nezkousel tu sezoni eventu solovat, pac kdyby jo tak by tam udelali nejake drobne ale podstatne zmeny :-) to je nova uroven utrpeni, jak na HC nejsou lidi a ja nemam porad jednu modrou tak to na T1 beham sam, jako s dance rogunou ktera neni uplne pomala ale je to cistokrevne utrpeni, solit legie mi nevadi ale ty aspon nejsou tak roztahane. No tohle se jim teda nepovedlo
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Jde nějak v armory vyřešit ukládání paragonu pro více podobných buildů co mají stejný paragon board?

Prostě v armory mám "jeden" build v několika variantách (speedfarm, push atd.). Hraju hlavně speedfarm a paragony přidávám třeba každých 40 paragonu no a ty mi chybí u těch ostatních buildů. To tam pak musím naklikat taky nebo prostě ručně nahodit jiný equip a uložit/přepsat? :D ...uniká mi nějaký jednodušší způsob? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak korunka ke korunce a shako je na svete

NESS
    NESS --- ---
    JADE: jediny co je mozny je pretaceni, u sperkare muzes ty same tocit na ty same s malym moznostim upgradu, tzn z modrych muzes vyrazit zlutou a ze zlutych oranzovou, necham si na 3 otoceni od kazde, tzn minimalne 9, dozasoby a zbytek tocim, je to ale beh na dlouhou trat

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    JADE: celkove je, imo, zarizly loot nejvetsim aktualnim pruserem cely sezony.
    NESS
    NESS --- ---
    Nejvic op broken build je death trap rog, muze face tankovat t4 lilth aniz by se hnula z mista, muze stat mimo kruh a pri odlamovani v ohnivem, nic ji nevadi. Jakoi enma dmg jako treba spear sorc, ale je to total nesmrtelne.
    NESS
    NESS --- ---
    Fakt me fascinuje ze kdyz patchem rozstrelej tak klicovou vec jako je key binding (ktery roky bezel v poho) tak ani po 10 dnech co to maji nahlasene nejsou schopny/ochotny to fixnout, tzn vlezu do hry a prvni co musim je nabindovat klavesy, jako nejsem jediny https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/keybinds-reset-each-login/219654/40
    JADE
    JADE --- ---
    ty runy jsou tentokrat peknej pruser, to mi padne na konci sezony ta posrana BAC ZEC :( za celou dobu jen 1x legendarni... nemuzu se hnout z t2 a pekne me to sere :(
    NESS
    NESS --- ---
    S H10 je to mnohem lepsi, ale RNG, prvni sme se dostali rovnou na XI, druhou na XV, pak dve provar a posledni uz byla oka tzn za 1:10 hotovo ve dvou a dalsi sparka doma.
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Tak jsem lodry/hordy vyskousel a je to pomalejsi (ale porad oka), rozhodne levnejsi (da se rota), bez uberu ale s obduc a obcas peknym lootem 2ga kuse.

Dal jsem 9x H8 hordu solo a za 1:41h tu nastenku udelal (cerstvy 60tkovy char), jako je co zlepsiovat, rozhodne to chce jet H10, lordy se nabizeji nejdriv v 4 kole ale spis az tak v 5, bez nich ten progras neni vubec znatelny, je to rng takze 2 z 9 sem zadnyho nespawnul, jsou tam dve moznsoti jak je dostat pres mass a pres spawn, ty nadupane kde byl jak mass tak spawn sem mel 3

Zkusime to vecer ve dvou a jako H10 podle me to za tech 1:20 dame :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: jako bacha, pres vsechnu kritiku D4 tohle platilo od zacatku, ze ta hra se proste dobre hraje. O to vic proste nasere, ze pak nema endgame a je lehka, takze s ni skoncis brzo. Ale ze se jako pocitove dobre hraje o tom nebylo sporu nikdy.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HANOUCH: :D ani ne, to rozhodně nebylo doporučení aby to někdo zkoušel hrát .)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    MAESTRO_007: OK namotals me, doufam, ze ze sebe mas radost! :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Negativ má Diablo spousta a za těch několik sezón jsme je už probrali několikrát, tak i něco pozitivního ať je tady :-)

přemýšlím čím to je, že mě tahle sezóna tak baví :-)
    - možná tím, že trochu natáhli ten přechod na T4 a člověk se později dostane do té "late endgame" kde to pak začne být nuda :D
    - možná tím, že není potřeba dělat tak moc sezónní aktivitu a sezónu plní člověk přes "vylepšené" bosse. To mi přijde docela zábavné
    - přijde mi i daleko zábavnější ten relikviář, ikdyž to tahá prachy z lidí :D
    a možná je to jenom tím, že hraju po několika sezónách zase sorcku a ta je prostě zábavná :-)

Celá úvaha je z pohledu causala co to po dodělání sezóny/relikviáře odloží a počítá stím od začátku :-) navíc nesrovanavam s Poe/Epoch :D
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: a mas casovy srovnani ? Co je fakt rychle ? :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Infernal hordy s Aether Lordama umí tou nástěnkou hnout fakt rychle. A údajně i Dark Citadel, ale tam sem ještě nikdy nebyl
    NESS
    NESS --- ---
    Tak vyzkouseno od nuly do konce nastenky, 1-60lvl cca 25 minut, nastenka 0-18 1h 22 min, celkem teda pod 2 hodiny EZ, Jeli sme to ve dvou oba chary od 1, bez glyphu jen s paragonem a equipem z main char, Death trap Rog, oba.

Bylo to celkem 63 Bossu, 22x Zir (264 krve), 13x grigo (156 zeleza), 23x Andy (69 panenek) a 5x Dur (15 shardu)

Drop ze vsech tech kesek je 1 sparka a za matro: Husk 3, Abho 18, Doll 18, Shard 12, Fear 31, blood 18, Mask 25, Iron24, Heart 23

11 Husku z prepadu a 2 ubery Shako od Andy a Doom od Dura, k tomu 4 lege runy

Zitra to zopakenem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam