• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    MAESTRO_007: Jezdi se roty na tribute of ascendance (united). Vezmes jeden, naberes dalsi 3 a jedete. Sance na drop uberu z jedny rotace je pres 70% prej
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    na ty GA unikatky je ideální ten velký Belial. Dáš si truhlu od bosse ze kterého ta unikatka padá a je tam garantovaný GA drop. Tam mi to napadalo hned

BARTUC: co to je "da obejit pres UC roty"? :-)

BARTUC: mne by i to farmeni paragonu lákalo, repetetivne zvyklý běhat pity (greater rift) jsem zvyklý z D3, ale problém je, že ten pít a celkově gameplay toho pitu je naprosto tupý. Je to pokaždé úplně stejné a jenom točíš rotaci skillu pořád dokola a nic navíc nebo možnost něco dělat jinak. Perfektně to popsal ten wudijo tady
    MAESTRO_007 ...prostě žádný scouting mapy, žádné taktizování s pylonem/shrinou.. žádné stakovani nebo managment mobu, nějaké předměty co mění gameplay/pozici při hraní atd. atd.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: Jako ja to jejich rozhodnuti ten loot trochu priskrtit chapu castecne. Diky tunam lootu jim odchazeli hc hraci behem par tydnu, protoze ve hre nemeli co delat a casualove se stejne vetsinou nedostali moc daleko. Tohle je desne tezky vybalancovat a tim, ze D4 bohuzel nema realnej cil proc od urcity faze ve hre farmit dalsi gear, tak je to jedina vec se kterou si muzou realne hrat.

Je to zvlastni, ale treba D2 je v podstate stejnej koncept, ale tam proste ta motivace farmit dlouhodobe stejnej content je porad, tady od urcity faze vlastne neni duvod hrat.

Nebudu mluvit o tom, ze paragon 300 v sezone je pro 99% hracu naprosto nedosazitelnej. Grindil jsem to jednou a byl to takovej voser, ze to uz odmitam kdykoliv absolvovat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jako pres Beliala jsem to taky nakonec udelal, coz je proste bizar ale, ze xx runu na toho bosse na to nestacilo.

Jedina vyhoda je, ze tohle je uplne prvni sezona, kdy jsem nemel problem s mistem v bance, prestoze jsem hral vic postav, vzdycky predtim jsem s tim bojoval i s jednou postavou (resp. vice buildama ve stejnem classu). Na vsechny GA uniq mi stacily 2 taby jen, aniz bych to musel extra tridit, coz je dost kontrast proti predchozimu stavu, kdy jsem jich mel plnej bagl kazdych 5 fightu... :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jet velkyho beliala, jinak tech 20 otocek na malych bosech (vcetne duriala), to je 4x plny invent (na T4, na T1 to bude mene) a to by mohlo byt tak 2-10 ancestrul ale spis min nez vic
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EVILMIND: Pada to asi min, ale zase boss matra je vic a tech bossu je vicero + Belial je skvelej, ze si muzes vybrat loot table dle libosti.

Dropnout neco s GA tak velkej problem neni. Je ale fakt, ze multiple GA itemy padaji vyrazne min a pokud chces jeden konkretni GA, tak se zapotis no :-) To je fakt a to musim priznat i
    LIQUIDFREAK:
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BARTUC: jako i ten target farm je ted dost na hovno, kdyz nepadaji ancestraly z nich skoro vubec. Pro me bylo treba snazsi nafarmit vsechny mythic veci, nez mit aspon jedno GA na uniq co jsem chtel...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    tím, jak změnili ty boss materiály, že je až za truhlu a ne na spuštění, nedá se sdílet a dokupy je dost méně boss killů a tím pádem méně dropů
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: A bavime se o iLVL 750, nebo 800? Pokud 750, tak mas kurva pech, pokud hledas s GA, tak to je jeste maaaalo brachu :-D

Jinak ubery jsou proste svine. Meli sme sesnu, kdy jsme dali cca 100 boss killu a nepadl nam jedinej a pak jsme dali 50 a Nessovi padly 4 ubrery :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: 20
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: runy padaj na hovno, to je fakt, ale jinak je to ciste o target farmu. Kolik si dal durielu, ze ti nepadla ani jedna kepeleke?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: jinymi slovy, NIKDY jsem v d4 problem nemel. V tydle sezone ho cejtim obroivsky a nebudu grindit (mym odhadem 5x tolik) abych neceho dosah. Vzdyt mi doted nepadla jedina kepeleke :D myslim ze za par dni hrani sc i hc na max lvlu uz davno mohla :) se podivej na drop run, ten je uplne mimo.. a takovy mizerny drop mam i s gearem. To nikdy nebylo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: myslel sem asi spis, ze hrajete mnohem vic nez ja :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: Hele nesouhlasim. S Nessem sdilime jen boss matro a to jen v omezeny mire. Jak je to ted udelany, ze si musis vybirat bednu za svy, tak se tohle "tahani" na bossech dost zhorsilo.

Jako pomuze hrat ve dvou to urcite, ale tak propastnej rozdil v tom neni. Kde se to lame pak je, kdyz uz mas hotovou postavu, ktera je schopna oneshotovat veskerej content, tak si muzes s partakem protahovat alty a nasledne farmit nastenku, coz je otazka max dvou hodin vcetne vyexpeni.

Do ty doby to je dost podobny, jako bys hral solo a bohuzel jako celou dobu v Diablu je to proste o grindu. Nicmene fialek tuhle sezonu pada opravdu min v zakladnim contentu, nicmene se to da obejit pres UC roty, kdy toho pada fakt dost, ale to je zase navazany na grind whisperek a wb.

Kazdopadne funkcni build, co je schopen behat T4 jsi schopen slozit bez problemu behem par dnu.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    NESS: Moc dekuji, presne to jsem potreboval
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: jako kdyz hrajete vesmes spolu ve dvou s Nessem, tak se ti to tak muze ztdat, obecne ale je progress tak na pulce, pac pada uplny hovno. fialku sem nevidel jedinou, asi proto ze jsem se nikde neprorval ani na t3, o t4 nemluve. a proc, protoze pada hovno :D
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Pokud neas u trapy shako tak normal helma s CD, jako ze nemas armor nebo resisty na maxu te zas tolik netrapi, pac mas neustale barieru kterou obnovujes porad a okamzite, pravdepodobne tim nic neprorazi, pouzivam darkshroudu jako ukazatel kolik sem dostal hitu a za celou pitu to je tak 1-3 hity, tzn 00 prd, pokdu je ta trapa odladena tak muzes jet lilith tak ze stoji uprostred ani se nehnes a jsi v poho Rob na to ma video https://www.youtube.com/watch?v=jr1KqRKTq8o Jako bude tam s tim zitrejsim patchem fix kdy u Scoundrelu se ta DR bude pocitat jen na to co je v trape, ted se pocita porad :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Maxroll. Zacni timhle https://maxroll.gg/d4/build-guides/dance-of-knives-rogue-leveling-guide, az budes mit shadow imbu, tak nekam hod Accursed touch aspekt, prehod boss powery, na hlavni dej Flash reaper + jako vedlejsi Varshana, Sinerat's flame a Beastmastera. Rotace je jednoducha, nahodis shadow imbu a pak tocis, bez preruseni, imbu drzi a vsechno praska, odkud tocis imbu se ti neodecita. Kdyz je problem, pustis Shadows clona, tim si vyresetujes CD, tzn zase nahodis shadows a zase tocis, imbu poison je dobra na singla, jako bosse ale neni nutna pravdepodobne je umlatis clonem a shadows imbu, nakonec sem zjistil ze poision nepoustim a jedu jen na shadow.

Z toho navazujiciho https://maxroll.gg/d4/build-guides/dance-of-knives-rogue-guide bych si vzal hlavne paragony, dash i caltropy jsou preruseni, tzn je nepouzivam, a Cold imbu sice vsechno zmrazi, ale lepsi nez mrazit je rovnou zabijet tzn, shadow je lepsi, misto Dashe dej Concealment, dela te unstop, tzn vysekava z problemu. V paragonech mas legendary node Danse Macabre, ktery potrebuje Mobility nebo Subterfuge, tzn musis v intervalech poustet Dark shroud, ikdyz to neni potreba. Na Baru teda: Dance, Clone, Shadow imbu, Dark shroud, Conceala a Caltrops. Z unikatek, pokud padne tak ruce Grasp je +X ranky jak do dance tak do Clona (bozi), helma Cowl jsem vynechal, jako asi dobry ale aspekt lepsi tempery jsem pouzil vice mene stejny, vsude kde to slo sem nacpal +% armor a LH daze, teoreticky se o armor nemusis starat a do bizuterie nacpes sutry na resist jak potrebujes. Tohle ti vydrzi az do T3 uplne v poho, pit50 levou zadni

Pravdepodobne cestou naberes unikatky tzn cas poskladat trapu https://maxroll.gg/d4/build-guides/death-trap-rogue-guide potrebujes 1) Scoundrel chestu (dmg redukce je BIS), 2) Eyes kalhoty (je jedno co je v GA, Aftermatch/HP je bis) 3) Beastfall boty (na zacatku hledas CD, na konci pak max ress, idealne oboji :-), posledni co je nutne je mit 2 ringy a oba s temperou CD death trapu. Dobre je mit Banished amulet, neni to podminka ale je to brutalni dmg boost (HP a AS).
    Potrebujes dostat CD na death trape pod 15, na zacatku ti stim pomuze Urivar jako hlavni boss powera, dalsi co je nutne je mit Preparation jako specializaci. Roatace je takova ze namaxujes na 10 Momentum a pak uz jen frcis, v okamziku kdy naberes 275 resourcu tak ti banish dava OP kazdy hit, pokud nemas tolik, tak je to kazdy druhy, ale to uplne staci, hlavni je moct trapu poustet instatne, tak ze drzis tlacitko a palis jednu za druhou, jakykoliv prostu je zdrzeni, tzn pak jedes death trapu (drzis tlacitko) a pohybujes se pres dash, jedes jak blesk a vsecho kolem umira. Oproti planeru vyhod Shadow step, naprd a dej misto nej bud flurry (nastackujes momentum skoro okamzite), nebo jako ja tam dej Dark shroud. Jako runy je podle me BIS Zan a Poc jako spoustece a Xal jako konzumovace, ta druha runa je volitelna na HC pouzivam Que pac je to bariera navic, ale Vex nebo Ohm je super. Co naco je jedno palis jednu ultimatk za druhou a pritom palic vsechny reourci co mas, tzn budes mit 100% uptime obou run. Merce to je uz ciste otazka chuti Raheir jako main ma vyhodu ze dava Fortify (vic OP) ale ja preferuju Suba, pac mam rad prehled co je na mape, vedlejsi je uz uplne burt.
    V okamziku kdyz mas Shako tak jako hlavni bosspoweru nadhod Beastu, tech 15% CD od Urivara nebudes Potrebovat. 275 resource nenabers celych, staci ti myslim jako zaklad 211 (mozna kecam :-) ? zbytek je pres lektvar a pres momentum.

Jestli dotaz nebo zasek pis :-) nebo se ptej ve hre.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Diky. Zkusím teda rozjet rogunu. I kdyz to je takovej ne moc oblibenej char pro mne. Ani ve 2 jsem neprisel assasinovy na chut.
    Nejaky lege/unikatky uz mam.
    Prece jen na t1 jsem krom lilith probehal vsechny. Na t2 az na ty “velky” taky. Nekolikrat :))
    Kdyztak bych se ozval.
    Jen mne rekni. Build jedes z d4builds.gg ? Nebo odnekud jinde.
    (Vetsinou to do paragonu zvladam nejak naklikat sam, ale ty jak prijdou. Tak jsem druhej :))
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: Me prijde, ze teda pada porad stejne... Shaco pada objektivne min, ale jinak je to na pohodu. HC jsme s Nessem dostali za par dni do stavu, kdy jsme na pohodu prasili T4. Ta moje smrt byl jen muj fuckup.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: 3x tudle sezonu, ale pada fakt hovno.. a jelikoz pada hovno = progress nula nula nic.. = jebat. boss tematika neni moc naklonena na hc. viz Harbinger :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam