• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: vzal sem dalsich 350M, stejny doom zacal sem s dvouma kritama v HP a jednom v DR, po 300M sem skoncil s dvouma kritama v hp a jednim v all, tak zase nekdy priste
    NESS
    NESS --- ---
    Sme dali vcera v rade 22x T4 velkeho Bela a ja 2x 1ga doom, Bartuc ani prd :-)

Killed 250 Belial in T4. Results?
    1GA Mythic 4 %1.600
    3GA Unique 2 %0.800
    2GA Unique 43 %17.200
    1GA Unique 573 %229.200

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1klw1bo/killed_250_belial_in_t4_results/

MAESTRO_007: Jo to si mel stesti, ja vcera protocil 350M na novem doomu a max 2x krit na hp a pak sem to vzdal :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: teď jsem dropl offhand pro sorcku na potenciální upgrade. Říkám no nic jdu to zkusit, znechuceně dávám tempering, jako napadalo to tam nějak, teď natočit intelligence, to je zadarmo, no a teď masterwork, potřebuju "double Chance ICE Spike". Si říkám kolik na tom projedu zas a jestli to má smysl. 5x reset na prvním než sem to trefil a pak jenom trefa do černého :-) během minuty úsměv na tváři a 3/3 masterwork na double Spike :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    ADITU: Na rogune mám průměrný gear a jeden uber a dam pit 85. Na sorce to samé a ubery 2 a nedám ani pit 70.
    ADITU
    ADITU --- ---
    HULIK: sorcka zatim dobrý:)
    HULIK
    HULIK --- ---
    ADITU: Dej rogunu, ta ti zpraví chuť :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Nejsmutnejsi natom jejich kraftovacim systemu je ze ikdyz nahodou dropnes base co je potencialni upgrade tak dokud ho ne masterworknes tak to zadny upgrade neni coz v pripade ze chces vymenit neco co uz MW mas rekneme uz idealne mwnuty, tak se na to pravdepodobne vykaslu pac mi to za ten oser nestoji, perfektne motivujici system, ktery nasere v kazdem kroku :-)
    NESS
    NESS --- ---
    zatim nejvic pit90 za 5+ minut ale vydrenejch

ADITU
    ADITU --- ---
    NESS: duida vzdávám, jdu si na lightning sorcku trochu spravit chuť.
    NESS
    NESS --- ---
    ADITU: Gertrudy jsou vsechny, ja dal pulve s cata a docela dobry, pak to teda preklopil do cata uplne, ale ten leveling na pulve mi prisel dobry, minule sem jel na blesky a pulve sem jel tak S3-4 :-) Chci zkusit ballku https://maxroll.gg/d4/build-guides/boulder-druid-guide a pak lasera https://maxroll.gg/d4/build-guides/stone-burst-druid-build-guide
    ADITU
    ADITU --- ---
    NESS: základ jsem vzala z pulverize. nejen, že není možný to normálně hrát na pohodu, ale ještě druidka vypadá jak Gertruda.
    NESS
    NESS --- ---
    ADITU: Co hrajes ? Cata, nebo kamenou ballku nebo laser druida ? :-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    Tahle sezóna asi nebyla úplně ideální na to zkusit si jen tak home brew druida... Na T3 zvládám většinu věcí, ale bossové mi dávají standardně dost čočku. Dalšímu pokusí v tomhle směru dám zas tak 2 roky...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: jo, ono je to v nejakym early access spoustu let, ale minuly tyden vysla verze 1.0 konecne, tedka to vypada spis takhle v endgame :-)

https://www.reddit.com/r/Slormancer/comments/1kpp8jw/huntress_at_wrath_10100/
    HULIK
    HULIK --- ---
    Já dnes dokončil sezonu s Rogue top buildem, většinu solo paragon 190.
    Byla to má druhá postava, Sorcerer nešel vytáhnout tak vysoko ...
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    To mi přijde úplně stejně blbej drop jako minulou sezonu, co si vzpomínám tak jsem udělal přes 500 bossů a měl tuším 2x2GA a 2 mythic
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Welcome to the second episode of the series. Today I killed 297 lesser bosses(varshan, grigoire, zir, beast, urivar) and here are the results.

1 GA Mythic 5 %1.684
    2 GA Unique 10 %3.367
    1 GA Unique 154 %51.852
    Legendary Rune 15 %5.050
    Belial encounter 39 %13.131

https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1koaskg/i_killed_x_amount_of_x_bosses_episode_2/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    na mapě u těch "boss liar dungeonu" pořád svítí tečka "not completed yet" . Přitom jsem bosse zabil jak na T1 tak na T4. Je to bug nebo to má řešení? Trochu mě to tam irituje :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: btw ze opet zminuju Stormlancer, co ted hraju celkem intenzivne - tam si muzes v internim lootfiltru nastavit, ze cokoliv co se vyfiltruje misto toho pada bud rovnou rozpadle na suroviny, nebo na goldy, nebo zmizi uplne. Navic z toho muzes vyjmout itemy, co maji nejaky perfect roll bez ohledu na raritu (protoze tam je mechanismus kterym ho pozdeji muzes garantovane prenest na jiny item, neco jako LP v Last Epochu, ale pro vsechno).
    Tak jednoduchy reseni loot filtru, a jak je to funkcni.
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Jako klasiky blizzard ode zdi ke zdi, do minule sezony toho padalo moc, ted zase pada malo, jako dat 10 bosu v rade, odnest si z toho 1 ancestr ktery navic ani nepotrebujes a je jedno jestli to je malej boss nebo velkej boss. Cilenej farming pohrbenej podtim ze z droplistu daneho bosse jde jen polovina, tzn vsechno a vlastne nic.

Pritom je to jen o tom, ze nemaji a nechteji loot filtr, pokud by byl loot filtr, tak by kazdemu bylo uplne ukradeny ze toho padaji tuny, pac by si to vyfiltroval kazdy sam a podle sebe.

Farma buildu ma dva zlomy, prvni je tu unikatku/uberu vubec dropnout tam je tenhle system docela v poho, druhy zlom je ze uz aspon neco mas a ted to chces nejak vylepsit a tady je to totalne mimo. Sanci jak to vylepsit (GA na spravne miste, nebo nedej boze multi GA), pokud vyloucime totalni haluz ze ti to padne z nebe, cilene vlastne moc nemas, pokud to je klasova unikatka tak nastenka, tam ty multi GA padaji, pokud neklasova tak velkej belilal, ale tam i presto ze volis tabulku daneho bosse tak zase z te tabulky jen pulka.

Tak jako tak to jsou stovky boss killu, ktere (ruku na srdce) jsou totalni oser, jako byl to vetsi oser, kdyz se muselo z dungu ven, to jako jo, ale i s respawnem oltare to oser je, v okamziku kdy je souboj redukovany na par ran, ktere jsou protazene povinyma prestavkama, jsme tam kde sme byli s rozdilem ze z toho pada uplny prd. Tohle uz bylo jasne po poslednim PTR a nezmenili na tom nic, ikdyz odezva byla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam