• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: jj, ja mam nabehano tuhle sezonu uz stovky pit a muj BIS je pit79 za 1:30, momentalne zisk 10M expu za pitu, pokud by nebyl blessing tak to je neco lehce pres 8M, Rob doporucoval Pit69 pod 1 minutu, jako jo, ale chci levlit i glyphy na 100 (vsechny :-) a ta Pit79 dava 8% i na Glyph 99.

Jako ta 300lvl s HC charem bude slusne vydrena :-) kdybych nebyl blbej tak sem to vybehal v S6 nebo S7 :-) a ta Pit79, by s tak namakanym charem sla mozna odehrat i poslepu, vyzva ani nebezpeci tam neni vubec zadne :-/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: add2) navíc tu pitu je nejlepší běhat na "nízký level" kde je nejlepší poměr exp/čas .takže úplně chybí endgame aktivita která by byla obtížná a měla k tomu úměrnou odměnu. Žádný challangey žádná motivace, žádná demonstrace síly/ nafarmeneho equipu atd.

Naprosto výborně video od Rhykkera teď. Super práce a návrh jak a kam to posunout

The Endgame Diablo 4 Desperately Needs
    https://youtu.be/AUzGu3GcUGM?si=NOuM8_BeSnedmw2L
    KOKES
    KOKES --- ---
    NESS: Nebýt tebe, ani nevím, že PTR skončilo. Nejsou schopni to ani dát na launcher. Když jsem chtěl hrát, jen mi to hodilo že servery jsou dole.
    NESS
    NESS --- ---
    PTR je pryc nove sezona ani ne za mesic, pokud to neposunou tak startuje 1.7., jako uprime nevim, mimo nerfu to nejak nic moc neprineslo, zase powery, zase pekny otom zadna, ale pripadam si jako bych manzelce pochvalil gulas a ona se rozhodla ze az do konce zivota nebude varit nic jineho, takze zase nice and shiny, ale to je tak vsechno. Samotna eskalace dost o nicem, protoze vubec neeskaluje, affixy se v prubehu tech 3 dungu nahodne meni, tzn ani target farming a na zaver je boss co se rychle preji. Na jednu stranu lepsi nez tahle sezona kdy sem se tech knedlikovych bossu prejedl ultra rychle, na druhou stranu ani tohle neni zadna hitparada. Bohuzel vubec neresi to co me na D4 sere uplne nejvic a to je 1) temperovani a masterworking a za 2) prazdny endgame, bohuzel pokud chces v endgame neco delat neco kde jsou nejlepe expy tak stale musis delat pitu, ktera je teda snad nudnejsi nez ty bossove :-)))

Trosku s napetim vyhlizim co prijde po S10, kde zase neprekvapive budou dalsi powery a dalsi lesteni toho sameho, jen to tentokrat budou hordy. Pravdepodobne veskere usili vkladaji do nove a placene expanze a tohle maji jen v nejakem udrzovacim rezimu, pac z toho neni takovy vejvar jako z rozsireni.
    NESS
    NESS --- ---
    Je tam nova kosmetika k druhemu vyroci, jen aby se ukazala musis naskocit do hry, vyskocit ze hry, restartnout klienta, pak se ukaze, tezke wtf, ale je totam a je 13 dni na to to vybrat
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Banish a doom pryc, tzn vybavit to bude lehci, DIABLO 4 - DEATH TRAP ROGUE STILL GG in S9 https://www.youtube.com/watch?v=LyDXPjZavPM planer https://maxroll.gg/d4/planner/hv4360xj#3
    JADE
    JADE --- ---
    NESS: hehe, dik... ted se cejtim za uplnyho idiota... nejak jsem mel vsugerovane (asi z diabla3) ze tyhle veci nejdou v grupe a musej se delat single ! :) tak to jsem uplnej kreten ! :D tak uz to mam, stacilo se prifarit na 1 run pres to jejich LFG :) dik za tip ! :P
    HULIK
    HULIK --- ---
    JADE: Také někdy mohu, Andy už jsem se konečně celkem naučil :-)
    NESS
    NESS --- ---
    JADE: napis az budes ve hre, ja ti ji picnu :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Sezónu jsem ukončil přechodem na T1 a zjištěním že mě to už ani trochu nebaví. Možná se zmobilizuju aspoň k nakouknutí na Beliala, ale po tom co tu slyším o boss fightech nejspíš nebude o co stát
    JADE
    JADE --- ---
    ach jo, včera jsem měl totální herní krizi a nakopal bych si prdel, padla mi poprvý v sezóně zajímavá 2GA 2h palice na barbara a já kokot to úplně dojebal na temperingu?! Nevím proč jsem si myslel, že můžu svitky na reset používat do nekonečna, tak jsem si chtěl vytočit lepší stat a z macky se stal nepoužitelnej junk... velmi hořký sousto :( tak si říkám spravím si náladu a dodělám alespoň úkoly na sezónu na tu hnusnou kočku... všechno ok, ale zabít Andariel tou její abilitou je pro barbara nemožnej úkol, zkoušel jsem to asi 3 hodiny a pak jsem málem vzteky rozkop monitor, parkrát jsem jí dostal tak na 90% smrti, ale ikdyž jsem třeba nestál ve sparce, nebo se vyhnul zelenýmu flusu, tak jsem zhebnul :( pizda jedna debilní :( chjo...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako ten system dvou pater je celkove na picu, nikdy nevis, kolik potvor v jakym layoutu bude. Uz se mi ale i stalo, ze to vygenerovalo neco, kde jich bylo zjevne malo, a ja tu prvni cast probehl moc rychle, a uz jsem se smiroval s tim, ze se vracim, a najednou to proste poskocilo za 1 potvoru o ranec...
    NESS
    NESS --- ---
    Ten spike je dost dobry i na levleni do endgame sem se nepoustel , Wudijo ale jo https://www.youtube.com/watch?v=DCxyeBh8v-w celkove druid i roguna budou potrebovat nejka pomoct jinak se ani do pit100 nedostanou
    NESS
    NESS --- ---
    Vtipny, nenechal na tom nit suchou :-) Diablo 4’s Dungeon Escalation Is a Massive Miss – Season 9 Feedback https://www.youtube.com/watch?v=UEyX_k5T5_Y linej design a ani se to nesnazi nejak pocukrovat a ze tam nechali u posledniho bosse to IK skrz dot na zaver znamena ze tam neprobehlo ani testovani, prece si musej vsimnout ze tam po bosskillu mordujou hrace, nebo ne ? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Schvalne kdy fixnou tohle aby v pite nedosli potvory, tohle je totalne na hovno a je totam od te doby co tu je pita, jedes druhe patro dojedes na konec tak se vracis, kdyz mas smulu tak musis zpet do prvniho patra, fakt to nehrajou nebo vcem je problem :-)

NESS
    NESS --- ---
    Tak ani nejsem originalni uz si otom pisou i clanky ale vychazi nam to stejne tak cajk :-) https://www.icy-veins.com/d4/news/level-1-to-60-in-6-and-a-half-xp-sigil-nmds-1-5-hours-in-season-9/
    NESS
    NESS --- ---
    s nekrem na 60 za 1h:36m a taky 7, ale mohlo to byt 6, schazelo pul levlu, jako nevyhodu to ma ze dojedes na 60 bez temper, tak max 4x modra a pri trose stesi nejaka zluta, minimum run a jen modry, nejaky aspekty napadaji hlavne ke konci a pokud potkas butchera tak si odenses jeho sekerku vic unikatek leda zazrakem :-)
    Pro alty dobry pro maina hopem, do sezony to stejne seriznou tak je to asi jedno :-)
    NESS
    NESS --- ---
    7x wisdom nmd na 1-60lvl, ale chce to mit stesti, tema prvnima 4 sem se dostal na 52lvl a pak se to zaseklo, hrozne zalezi jestli tam je strongrooma a kolik je tam eventu potazmo prokletych studni, sloupu, truhel. rika to ze time played 1h, tzn to bylo pod 2 hodiny, sem to mel stopovat. Vzal sem si na levleni nedebilnejsi klasu a to druida :-) ale s teleportem to nebylo spatne, tenhle trik https://www.youtube.com/watch?v=RNaVLls95NA ekvip ciste sebrany ze zeme, zadne runy, zadne gemy, zadne unikatky ani ubery, jako skill sem pouzit earth spike :-)

tech klicu sem nakonec pouzil 5 z truhly, dalsi 2 sem dropnul cestou, klika

jel sem to solo a na hard, od zacatku do konce, jako v parte to musi byt ohodne rychlejsi mozna i pod hodinu
    NESS
    NESS --- ---
    Leveling bude v pohode, na zacatku vlezes do nmd a na 60lvl znej vylezes :-) koho nmd nebavi ten si pristi sezonu moc srandy neuzije :-) je tam +- vsechno, na samotnym affxiu az tak nezalezi pokud to neni forgotten wisdom, s prehledem to nejlepsi co se da na leveling dropnout, nejenom ze ma ve vnitr exp shrinu co dava +15% exp na 1h, ale padaji tam z monster exp bobule ktery to neskutecne nakopnou. Skoro bych rekl ze minimalne na leveling na tyhle klice budou rotace, zkousel sem je delat, max co jde naraz udelat je 20 klicu a z toho je dobry vysledek 3 wisdomy, obcas padne vic obcas treba jen jeden, ale ty 3z20 jsou +- prumer. Udelal sem 50 wisdom klicu tam to jdu zkusit sprasit s 1lvl charem :-)

Dalsi co je dobry je horadric strongroom affix, neprekvapive obsahuje strongroomu, ta je dost divna ale je plnotucna tzn se to vyplati, divna je v tom ze to je takovy maly gauntlet, bohuzel mimo sloupu jsou tam i truhly s lootem, tzn jak to jede na cas a snazis se toho stihnout co nejvic sloupku tak truhly jdou stranou tzn po skonceni to musis projit znovu a vybrat truhly, tohle je extra divne, ale ta hlavni truhla je v poho :-)

NESS
    NESS --- ---
    Zkusil sem v PTR death trap rogunu, ten nerf je poradny ale build to nerozbilo, stale je mozne davat perma trapu, tzn na ni sedet a jen sazet, akorat ze to dava v maxu jednotky B, Pit80 ted v sezone davam za 1:30 tady to bylo 7:30, ale bez sezonich poweru tzn to bude urcite jeste lepsi.
    Nesmrtelne to je porad, t4 lilith sem ustal aniz bych se hnul cely souboj z mista, jako obcas mi stit spadnul tzn neni to uplne totozne nesmrtelne ale dostatecne to je :-) Jediny co tam dava poradnou dmg jsou ty pozemni bodce co jedou v radach, ohne mimo kruh nebo ohen pri dolamovani je v poho, ale ty bodce dokazou IK
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam