• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: Nagu-Ceh fér :-) ..btw ti psi jsou tam hlavně kvůli pasivce Primodal Binding v začátcích. Dobře to boostuje.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Thorn je zabava dycky, ale ke spiritovi mam po jeho uvedeni nejakou nechut, takze u me asi taky sorcka. Tu jsem nehral x lig uz, tak to muze bejt zabava :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Za me na prvnim miste hydra sorc, pak varianty nekra magove-solo golem-blight a jako posledni pudl druid.

Thorn spirit me nelaka a evade verze dobry na farmu ale u bossu utrpeni, z rog nelaka vubec nic a barb taky ne, jako dal bych si nejakyho big bong barba jako byvala hota i ten bash byl dobrej, ale pak prisla DD a EQ, chvilku to bylo zabavne ale nekolik sezon po sobe uz ne.
    JADE
    JADE --- ---
    tak super, tim je to pro me asi dany... Sorc hydra... ten Necro s vlnou bahna me nijak nerajcuje :( jinak zaregistrovali jste, ze by udajne od tohohle patche mela byt v PS5 verzi diabla podpora klavesnice a mysi? silne uvazuju protoze to mastim na ne zrovna uplne ssviznym firemnim starsim hernim notesu, ze bych switchnul na ps5 s klavesnici a mysi... bratr to na nem hraje ve 4k a ta rychlost a grafika se oproti mojemu pc neda srovnavat... za tech 8-10k by mi ten prechod rozhodne stal, pokud by to melo nejak osbstojne fungovat...
    NESS
    NESS --- ---
    Tak wow to chytlo za jiny konec https://www.wowhead.com/diablo-4/guide/classes/endgame-tier-list podle nich je pudl druid S tier :-) Jinak 3 Nekra (wave+bligh+ magove) Spirita maji jak thorn, tak lagmastra, Sorc hydra a tim konec. Roguny az v A a Barbove az v B
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Chlapci upřímně, fakt to má smysl zkoušet znovu? Opravdu? :D Nerf, nerf, nerf. sb se nenerfuje jen proto, že se stále jako datáč prodává dobře.
    Proč bych tedy měl nerfovat něco, co je paradoxně tady považováno za nové, a dobrý kauf? :D
    NESS
    NESS --- ---
    Diablo IV | Escalating Nightmares, Customizable Spells, and New Features
    https://www.youtube.com/watch?v=nmGq0qpZS2U
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyby si aspon odpustili tuhle hlasku, kdyz to uz nemas kam dat

NESS
    NESS --- ---
    Jeden takovej vtipek, copak asi mas delat s upgradama kdyz je vse na 100 ? Tohle tu je v podstate od zacatku a zatim sem neprisel na to co stim, jedine moznsoti jsou: vykaslat se na pity, vykaslat se na glyphy, nebo zalozit novy char.

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jako supr ze i v bis setupu je tam jen jedna ubera, starless, jako trosku oser je ten mystic circle, ale zase si muzes vybrat skill se kterym to pojedes, jestli quill, rake nebo trash, pripadne sem to videl i crushing handou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: paradoxne to je lakavy docela, bo jsem thorny nikdy nehral :-) a to mi vzdycky ta chesta padala s triple GA, to tentokrat nejspis uz neuvidim
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Nerf vseho ostatniho, nefixnuty dabldip a neschopnost dodat do hry neco noveho :-)

MAESTRO_007: Taky nevim co od toho cekat, jen se bojim aby to nebylo moc pomale :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: lol thorny u spiritborna nejsilnejsi build ve hre? se jak stalo? :-))

Budu mit tak za 2-3 dny hotove challenge v PoE, tak tomu asi tradicne vikend obetuju, snad to na psa bude stacit...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: tvoje power fantasy mě nahlodalo že bych zkusil něco OP. Takže blight necro, ale nevím co od toho čekat :-) ..navíc jsem psychicky nastaveny že poprvé od Diablo 1 zkusím Roga :-) nevypadá podle těch tieru úplně marně. Budu se držet plánu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud nekdo uvazujete o Spiritovy tak ten Balazan je super silny (predpokladany nejsilnejsi build sezony), ale v okamziku kdy fixnou doubledip na jaguar spirithallu tak se propadne, ten fix byl ocekvany uz po PTR ale bud je to nejak technicky problematicke, nebo to fixnout nechteji, ale az to udelaji, tak papa.
    NESS
    NESS --- ---
    Postupne ruzne zdroje uvolnuji tierlisty pro S9 (jsou to jen odhady)

Maxroll je hodne konzervativni https://maxroll.gg/d4/tierlists/endgame-tier-list Do S se jim dostal jen Spirit (Balazan kalhoty) a Nekro (bloodwave + blight), do A se dostal zbytek mimo Barba, ten je az v B

Rob https://d4builds.gg/tierlist/ do S vzal i Hydru, tzn Spirit (Balazan + Lag master), Nekro (bloodwave + blight), Sorc (hydra). Do A dal Rog a Druida. Do B Barba.

Icyvein je hodne optimisticka https://www.icy-veins.com/d4/guides/endgame-tier-list/ ta do S nacpala skoro vsechny, 2 ruzne buildy Barba (flay + Basic cleava), 2 buildy Druida (Pulve+Flashrender), 3 Nekra (Bloodwave + Blight + skeleton magy), Hydra Sorcku a Balazan Spirita. Jediny kdo se do S nedostal je Rog

Az dodela zebricek i wowhead tak sem hodim i ten, uprime se mi nejvic libi pohled Maxrollu
    NESS
    NESS --- ---
    Macro jako vzdy pekne rozebral Nekra, velmi neprekvapive, ikdyz uz druhou sezonu nerfujou blodwave tak to pry i tak bude nejlepsi build pro nekra, to je ten jejich metashift :-) Jako ten cistej speed golem mi prijde zajimavejsi (jako myslenka) nez magove a infimist je zpet jo ? :-)

Best Builds for Season 9 Diablo 4 - Necromancer Patch Notes Deep Dive
    https://www.youtube.com/watch?v=xO9BYGbWKJs

ten sheet https://docs.google.com/spreadsheets/d/16KDRPNgH7AsugdvRA4vvOO2LcFC-hipArw0tjL0Vd-s
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Tak precejenom D4 je power fantasy tak nejak ocekavas ze to bude from zero to hero ne ze to bude from zero to small fry :-)

Zakladni problem je ze jsou pasivni a reaktivni, cekaji co jim hraci se hrou udelaji a na to reagujou, misto aby byli proaktivni a ty podnety sami vyvareli. Myslim ze by jejich pristup sklidil mnohem lepsi reakce kdyby predkladali nove podnety a ty nasledne upravovali, nez kdyz nechaji vsechnu praci na komunite a pak jim jen rozdupou babovicky (v zajmu balancu samozrejme :-). Jako jedna ne/povedena unikatka rozhodne moc parady neudela, tuhle sezonu vyhrala sorcka, nekro a mozna druid, barb i rog utreli, to je rozvoj jak krava, kdyz vidis co jsou schopny do sezony pridat v POE1/2 nebo v LE :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: nechci dělat ďáblova advokáta :-) ..ale trochu chápu, že líp a víc na jistotu se balance dělá nerfnutim buildů co jsou silné. Než se snažit boostnout ostatní buildy. Tam je daleko větší potenciál že tu hru rozbijou ještě víc :-) .. chápu samozřejmě i nasrání hráčů.

Já pojedu Rogunu poprvé a chtěl bych zkusit rain od arrows, takže mě to vlastně trochu vyhovuje. Předpokládám že pak stejně skončím u death trapy. A lákal mě u ní hlavně ten pull. To mi přijde super v groupě v pitu. V season 8 jsem hrál sorcku hada s nekonečným teleportem a byla to díky tomu pro mě asi nejzábavnější sezóna :D Scoutoval jsem mapu a dělal strašné hromady mobů. Pak naběhla rog death trapa se spear sorckou a vymazali to. Zábavné konečně a mělo to nádech COOPu .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam