• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!

discord.gg/k2489PfTN6

rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: Aha, takže drop toho je na hovno :/ tak hlavně že to blokuje season progress... Protože při levelování to fakt nepadá a na max to se sockou nedám. Ach jo.
    NESS
    NESS --- ---
    Arkany dostanes po skonceni strongroomu, udelas pokud mozno room na max, kuchnes bose dostanes truhlu a v tuhle je sance na jednu arkanu a na nejake manulay na sezoni jewely. Cim vyssi T tim vyssi sance na arkanu, je/byl tam bug ze to nedropovalo vubec
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    kde se berou ty arcana? proběhl jsem včera asi 5 těch strong roomů a mám odněkud jeden, netuším odkud a víc jich prostě není
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: no ja nejsem teda ani na T1 jeste, ale NM jsou proste matouci, i na tech, kde je napsano ze strongroom bude, casto vubec neni (a je to layout kde jsem to fakt nemohl minout), a kdyz je tak nic. Uprimne me jako dost sere, ze to vubec musim delat. Navic mam pocit, po procteni tech challengi, ze ted neni vlastne vubec nic nikde jinde, kam by melo cenu chodit? Krom NM a zrejme nejake elevated verze NM? :-)
    Je fascinujici proc proste aspon ty uspesnejsi veci, co se jim obcas nahodne podari, nenechaji v core, a kazdou sezonu se vlastne vraceji uplne na zacatek.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako on neni duvod ho brat kdyz Andy/Dur i Harb maji to same a Andy je tam pred vyplnena, ale kdyby nahodou :-)

Ten drop lege run u velkeho Beliala neni na T4 vubec znat, jako vubec vubec :-), udelal sem solo 12 kol a nedropnul jedinou lege runu
    NESS
    NESS --- ---
    Bacha nebrat Harba

Blizzard

Thanks for the callout. There’s a bug at the moment where Uniques from Belial’s Horder when selecting Harbringer of Hatred can drop with fewer base Affixes than intended. We’re planning to have this fixed in an upcoming patch update.

Until the fix, please select Duriel at Belial to avoid this issue.

Belial drop in T4 uniques items with missing affix ?! - PC Bug Report - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/belial-drop-in-t4-uniques-items-with-missing-affix/226294

DAVIDOWITCH: Aha, tak ja teda nerestartoval a najednou to po par hodinach slo :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Taky to nejde vždycky, musel sem restartovat abych odsekl button.
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a figl s boostem nastenky pres svitky uz nejde, sice se to tvari jako svitek ale jen smenujes Phials na Knowledge a to muzes udelat az kdyz mas nastenku na XV, takze max boostnes posledni 3 levly. Tzn mainem si alta neboostnes. Jako zmena o je rozumna , to v S8 byla svaca.
    NESS
    NESS --- ---
    Zrovna u toho slayer to bude extra oser, kdo se koukal jak vypada Master spellcrafter, ten chape :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jentak bokem v sezoni journey je taky bug, ikdyz to rika treba 4/5 a ukazuje ze muzes claimnout tak to nemuzes kleimnout dokud to nemas na 5/5, ten claim buttonek je zasedlej, tzn jedeme do plnych, v okamziku kdy to das na 5/5 tak to kleimnout jde

NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: ja vypalil vse na T1 abych dostal uplny prd a na T4 co rooma to arkana
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jestli dostanu Arcana ze strongroomu to je nejak o skillu, nebo uplne random? Bych cekal jako ze kdyz je to hned v prvni chapter challenge tak to bude neco easy, ale uz jsem jich sel deset a nic...
    NESS
    NESS --- ---
    Zkusil sem T4 hordy kolik dava trouhla na prachy a stale se nevyplati za cca 500 fufnu cca 20M goldu :-/
    NESS
    NESS --- ---
    Skoro to vypada ze Varshan je nerfnuty o mechaniky, ani na T4 nedava takove to celoplosne jedovate
    NESS
    NESS --- ---
    A sme tak kde to bylo, mam poc peknou base (jasny s int by to bylo lepsi), dokonce se mtam dostal vsechno co potrebuju ale ani za boho to nejsem schopny na mw

BARTUC
    BARTUC --- ---
    SUNBEAM: Za me Hydry zatim dobry :-)
    NESS
    NESS --- ---
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    tak co doporučujeme hrát? možná se na to o víkendu podívám.
    hydry?

pár lig zpět jsem hrál bloodwave nekra a byla to strašná nuda, sice to instantovalo, ale pomalé, cd, malý prostor atd atd.

bavil mě hodně quake barb a ta trap roguna minulou ligu byla super.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Ty jo. Diky.
    Ja vcera hodinu zkoumal nastaveni. Kde ze to mam blbe nastavene, ze mne ten chat vylezl tak obrovsky.
    KOKES
    KOKES --- ---
    jízda na koni až 2sec záseky, mám to jen já?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam