• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    Ahoja

Jsem trosku pozadu a mnel bych par otazek.

Jak se dostat ze strongroomy kdyz se mne rozbije equip a finalni boss mne dava instant ? Port domu nefunguje a portal na opusteni tam nikde neni :))
    Ve strongroomz se vyplatí vic ciste zabijet a zvedat ten bar a nebo vyklikavat ty “pomnicky” ?
    A daji se nekde nejak normalne nafarmit ty sezoni vlastnosti ? Prijde mne, ze to nepada naprosto nikde…
    NESS
    NESS --- ---
    Ok, jsou dungy co se odehravaji na jednom patre, napr Mariner's Refuge. A ten dark omen spawnuje Burning butchera totozneho co je v hordach, tak mozna proto zadny loot.
    NESS
    NESS --- ---
    Jeste k wisdom affixu u nmd, chova se to vazne divne o bobule prijdes jak postupujes dungem neni to jen strongroomou ale celkovym progresem, kdyz je ted dung puleny tak prvni pulka je vetsinou v poho ale v druhe o bobule prijdes, kdyz si nechas cast potvor v prvni casti a vratis se tak ikdyz v druhe uz bobule nejsou tak ty "schovane" potvory v prvnim bobule dropnou, jako by se ten affix neprenasel nejednom mimo dung (strongrooma) ale i v prubehu progresu nmd, nejhur jsou natom nmd z nahantu

Jo a pokud by se nekdo divil proc mu butcher nedropuje loot tak pokud nmd ma affix Dark omen, tak to znamena zaruceny spawn butchera ktery ale nedropuje loot.
    NESS
    NESS --- ---
    Jeste postreh k tem wisdom dungum, probehl tam velmi znatelny nerf oproti ptr ty exp bobule nesypou, tohle z patch notes "Additional Experience Orbs dropped in a Forgotten Wisdom Nightmare Dungeon now scale better and behave more consistently." je v prekladu nerf, zkousel sem jak na normalni uroven tak na patienta a rozdil mezi normal nmd a wisdom nmd je stezi znatelny.
    Ted to jedu na jako na pokus a s dalsim altem je dam v rade zasebou z zkusim kolik casu zabere 1-60 lvl kdyz pojedu ciste jen je, treba se pletu :-) Stale plati ze nejrychlejsi cesta s altem je protahnuti pres pitu. Myslim ze cely protazeni + cela nastenka/sparka by se mela dat tak za 2 a 1/2h

Reputace se nejrychleji dostava pres kill elit a ta smena Phials na reputaci je na nic
    NESS
    NESS --- ---
    Komplet nastenka (sparka) s altem lehce pod 2h cisty ho casu (1:56), zkusili sme vsechno a bossove davaji nejmin, hordy nejvic, pita +- v poho a eskalace nic moc. Alta sem nejdriv pres kesky vytahl na 60 a naklikal ho, pak teprve spustil odpocet :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Neprisel nekdo na to jak farmit sigili na eskalace ? sem is rikal ze dojedu sezoni journey na 100% ale proste ty sigili nedropuju
    NESS
    NESS --- ---
    Nevim jestli sledujete leaderbord https://helltides.com/pit ale Barb nakonec lepsi Roguny, uz snim dali pit104 lung https://maxroll.gg/d4/build-guides/lunging-strike-barbarian-guide

Druid uz preskocil hydra sorcku a dal s pudlem Pit111
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JADE: tak oni nemaji zajem te nejak omezovat ze jo :) kdyz vyberes vsechno zdarma plus ja jsem vzal jeste pety, tak ti furt zustane pulka, a tu behem par NMD bleskove doplnis
    NESS
    NESS --- ---
    jj z minule sezony, defakto hned jak sezona zacla sis mohl nakoupit vsechno co je zdarma a jeste ti zustalo
    JADE
    JADE --- ---
    NESS: Tak to bude asi nerf na nehratelno sooon 🤣jinak poznatek-lognu lvl1 zmacknu U do reliq a tam mam 99/99 minci na nakup picovin?!
    NESS
    NESS --- ---
    HYDRA SORC BREAKS PIT 150! INFINITE DAMAGE Season 9 Diablo 4
    https://www.youtube.com/watch?v=Zk6SW_yOZIg
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAVIDOWITCH: tohle uzitecnej pruvodce mezi variantama

Diablo 4 - THE BALAZAN FAQ: ALL YOU NEED TO KNOW
    https://www.youtube.com/watch?v=3UfPrUX1eCE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DAVIDOWITCH: ja jsem do toho rano swapnul, jakmile jsem drapnul z Varshana ty kalhoty (do verze s Rake bo jsem liny a ta vypadala nejvic na pohodu). Urcite lepsi nez muj levelovaci poison build, instantne jsem mohl postoupit na T3, a muzu celkem v pohode bez nejakeho equipu farmit bosse na T2. Vubec neni treba nic o tom vedet, doted jsem si ani ja neprecetl jak to presne funguje... :)
    Naklikal jsem to podle tehle Goblin verze pro midgame:
    https://mobalytics.gg/diablo-4/builds/spiritborn/rake
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Zkousel nekdo z vas toho Thorn spiritborna? Je to hratelny pro casualy (Ness neni casual)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sem zvedavej kolik sezon budou fixovat u velikost pisma v chatu :-)
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: 3g Ahavu rozlozil na sparku, a za sezoni journey dostal dalsi sparku a na podruhe z toho vypadlo Shako. Drop uberu u bossu zatim 0
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukam, pote, co se celou minulou sezonu elitnim programatorum Blizzardu nepodarilo opravit, aby v hordach byl videt cas i vlna soucasne, tak tuhle sezonu videt jsou!
    Akorat... ted pro zmenu neni videt, kolik jsi sebral aetheru... :-) Ale verim tak dve tri sezony a urcite se podari znovu zobrazit vsechny tri udaje.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak vykon se podstatne zlepsil (zmizely skoro vsechny lagy hlavne pri jizde na koni, kdyz jsem vypnul tu NVIDIA AI featuru, co se tam nejspis objevila v tehle verzi).
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KID_MCHUTT: tam si musíš dávat pozor i na to, že když to na konci strongroomu dropne tak to vypadá jak obyčejný rare nebo magic předmět (podle typu) a s neustále plným inventářem to automaticky necháš ležet na zemi, protože sbiras legendarky a pak se diviš kde a proč to nepadá .) klasický problém kdy udělají event/sezónu a ty věci/matro nejsou při dropu nijak rozeznatelné od ostatního bordelu
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: Je to banda debilů, měl jsem počkat s tím kupováním season passu... Co se dá dělat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam