• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Pokud si nekdo rikal jestli se daji vybehat lege runy v UC tak zde odpoved, 10x harmony= 1x TAM, jako vseobecny prurez zlutyma a modryma to da, ale na lege to neni

NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Pudl je pomaly ale aspon ma aoe, lung barb ani nekro minion nema aoe a na tom to drhne. :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: já jedu penetratora a super. Na speedfarming dobré. Ale single target na velkezbosse slabší. Ten twist daleko lepší v tomto. Záleží co od toho čekáš :-)

Není ten pudl moc pomalý? Já zjistil že mě to pak moc nebaví a to jsem druida hrál několik sezón po sobě. Ale sorcka a roguna prostě o něčem jiném.
    NESS
    NESS --- ---
    Jak ten pudl Druid dobry, dojedu nastenku a preskocim, rozhodne lepsi nez lung barb a mozna i lepsi nez summon nekro, hydra Sorc u me stale vede, jeste zkusim toho thorn Spirita a pak nejakou rogunu, jeste nevim jestli penshota nebo twista
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: Už mám hotovo , ale díky 🫣
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Taky sem rozjel pulve zatim jen T3 ale osobne bych se orientoval podle kritaku, pokud nejsi v oranzovych sel bych do starless, pokud jsi, tak shrouda, celkove je ale starless spiss ofeznzivni a shrouda defanzivni, pokud to jedes SC tak z tohohle pohledu spis ten starless
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: to se mi stalo teď taky. Ale jenom jednou :-)
    NESS
    NESS --- ---
    asi si to zacnu natacet, pac tohle neni mozny :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Jako jejich rng je fakt vtipny, rozlozim doom s dr v ga, pridam dalsi sparku, udelam kesku a je to doom s dr v ga, rozlozim doom pridam sparku, udelam kesku a zase doom s dr v ga, ze bych to udelal pres runy fakt nehrozi, paragon 230 a nejvic mam XOL 4 ks kterou nepotrebuju, zbytek 1-3 max

Takove motivujici :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Na neco patch zabral, Wisdom affix uz v eskalacich nemizi, ani kdyz vlezes do strongu, bohuzel jeho zasadni problem zustava a to ze ty bobule pet nesbira a ze padaji az za tebou, tzn pokud hrajes neco rychlejsiho tak mas stejne smulu, bud se pro ne dokola vracis nebo je neseberes pac onich ani nevis, jako ona stejne ta bobule na T4 dava cca 24k expu coz v porovnani stim ze ty potrebujes minimalne nekolik desitek, spis stovek M je to v podstate nic
    horici butcher uz drop dava, co s nezmenilo je ze u Astara se po killu objevuje shadow tzn ty jdes pro loot a kdyz se zapomenes tak te to cvakne. Dalsi co je dost otravny ja se tam vsude chaneluje, kdyz prechazis mezi urovnema eskalace cekas, kdyz se otreviras truhlu ve strongu cekas atd, dost nepochopitelne
    NESS
    NESS --- ---
    Temperovani je stale stejne zabugovane, popravde nechapu jak muzu dostat jednuhodnotu 10x za sebou tu samou ,kdyz tam jsou 3 moznosti, to je prece krajne nepravdepodobny
    NESS
    NESS --- ---
    zmizelo to 0/100 co se resetovalo, tech 0/10 naberes dost rychle, ale ta 100vka byla pro me neresitelna, nekdo rikal ze to splnil hned, nekomu se to resetovalo pri zmene infuze, jinym (jako me) uplne nahodne.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jakoze to zmizelo a potrebujes o jednu min, nebo se to automaticky splnilo?
    NESS
    NESS --- ---
    Ha "Blizzard actually removed the most annoying season journey requirement…" https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1m11iht/blizzard_actually_removed_the_most_annoying/
    KALTY
    KALTY --- ---
    Ahoj, mám pulve druida.
    Jedu podle https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/fc4ba6b5-0827-4d56-9ae8-e5db7134c3bb/builds/d4b87d15-520b-4645-a5f6-ee7042764892?coreTab=assigned-skills&equipmentTab=aspects-and-uniques&variantTab=0
    Mám krásný roll na Heir (první mythic vycraftěný a hned 3*GA krom movement) a jakmile dám Lilith, tak chci udělat druhou Mythic.
    Do čeho jít jako první? Shroud nebo Starless? V eagle mám zatím HP místo AP. Regenerace v pohodě. Ahu-Qax. A swapuju mezi Que a Kry podle kontentu. Vše funguje, ale co mě posune nejvíc?
    Případně je nějaká guide, která by byla lepší?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Vcera ne az dneska a rovnou se jim to posralo az tak, ze roll back :-)

Marcoose 7 posts
    Community Manager
    18m
    We are rolling back our PC clients from 2.3.1. to 2.3.0 while we investigate some crashes.

Thanks for your patience.

PC - Patch 2.3.1. Rollback - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/pc-patch-231-rollback/227822

Spirit ale ni hra zadny zasadni zarez, tzn spis pocitovka :-) Ta sezona jde udelat docela oka, jako na 100% to nemam, nedari se mi trefit posledni affix u astarotha a pak to jak mas 10 vypnout schopnosti je dost neresitelny, hlavne ta cast kde to mas dat 100, jak se to resetuje tak sice kus nahrajes ale po nahodnym killu se to resetne
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jsem vecer chvili lognul, ze trosku pohnu se sezonou na psa, kde mi chybi uz fakt jen malinko, a normalne jsem musel prepnout na T3, nebyl za ten tejden co jsem nehral vubec nejakej nerf? Totalne sklenenej najednou.

Jinak teda challenge na vymenu whisper cachek totalne otravna, po 2 hodinach marneho snazeni o "greater gem/etc" jsem zjistil, ze vlastne ta druha v tech lepsich NM dungach vlastne asi nebude tak hrozna... :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: já thorny nehraju, tak tipuju, ale není ten bug v tom, že ten boss dá v nějakou chvíli nesmysl dmg a přes thorny to dostane zpět?
    NESS
    NESS --- ---
    125, jako pekna prace s grupovanim mobek ale ten boss je ulet, pokud by jel stejnym tempem, nema sanci to stihnout, ale v tohmle momentu najednou vymaze pulku hp https://youtu.be/vlKvXG23mEU?t=756 tzn ten bug nemuze byt execute na hunteru to musi byt neco jineho, sem zvedavy jestli se pozenou do fixu nebo to nechaji zase vyhnit.
    NESS
    NESS --- ---
    Spirit a pit124 clear, 5 minut na mapu a 10 minut na bose, kde nejdriv musis ulovit toho spravneho bosse, pry nejaky novy bug ktery umoznuje vubec toho bosse sundat, kdy mu vetsinu tech 10 minut nedavas zadnou dmg a pak ho najednou sejmes, nudnejsi gameplay si snad nedovedu predstavit :-)) https://www.youtube.com/watch?v=Dr8N5-KzCsw

Aha tak uz ho nejaky dalsi cinan prekonal https://www.bilibili.com/video/BV1SauAzhEvQ zase ta mna zaver bosse zuzla do pulky a pak prd a je pryc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam