• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    //Meh

Adam Fletcher

@PezRadar
    S10 PTR is still a few weeks out. We are doing a big revamp for streams going forward to change up the format. Will have some adjustments on how we do PTR streams as well.

The streams need some adjustments after a few years and been wanting to readjust to better serve players and some feedback.

I have a post I have others reading through for approvals but should have a note to share on this in the coming week.

https://x.com/PezRadar/status/1951783322247688519
    ADITU
    ADITU --- ---
    JADE: spiritborna. a co jsem vycraftila Ring of Starless Skies, tak pit55 najednou s prstem v nose (takže t3 bude taky dost na pohodu)
    WRATA
    WRATA --- ---
    JADE: Hele v D3 mi to tak markatni neprislo. Tam to do GR 100 skoro vsem classam stejne a pak se to zaclo lamat, jenze to vetsinou byla doba kdy uz mezi upgradama byla velka doba a koncil sem. Ted sem na to koukal a S31 - 118, S34 - 111 a S28 - 110
    JADE
    JADE --- ---
    WRATA: jako ten ballance se jim moc nedaří, ale jsem už vlastně zvyklej z dob minulejch wow, d3, kdy prostě různej patch/season je něco op a něco total lame a prostě máš hrát to op ! :P
    WRATA
    WRATA --- ---
    JADE: Tohle me strasne toci, jel sem chain lightning build a tohle proste nefungovalo. Vsechno zabit mi hrozne trva a pak jdu Legion a jsem perma bez many protoze tam vsechno umira na ranu. Ale tuhle sezonu uz mam asi za sebou. Journey hotovy a dodelal sem dneska komplet season pass kterej sem na zacatku neproziravne koupil. Pristi si to konecne dam za nejakou classu kterou sem jeste vubec nehral
    JADE
    JADE --- ---
    co hrajes za class/build ?
    já musím teda říct, jak minulou jsem si prošel "peklem" s barbarem, tak teď je to se sorckou až moc easy... všechno hned a vlastně se už teď nudím... gear mám skoro perfekt (většinou teda 1-2GA ale perfect stats), i masterworky už jsem vyladil, těch obducitů padá požehnaně oproti minulý sezóně fakt vlastně s prstem v zadku a nechce se mi věřit, že je to "jenom" správnou sázkou na class/build :( a teda ta damáž je neskutečná... vlastně jenom v podstatě fláknu 1 hydru na zem a všechno je tuhý, včetně velkejch bossů...faceroll :/
    ADITU
    ADITU --- ---
    MAESTRO_007: ad2: určitě, ale season goal je projít escalating na t3. chci peklopsa :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ADITU: na level 46 určitě. Je to velký boost
    ADITU: když si čerstvě na T3 tak je kolikrát efektivnější a lepší chodit escalating na T2, stejně tak velké bosse. Člověk to zbytečně dlouho pižlá na konci. A na klasické eventy a Farming pak zase zpátky na T3
    WRATA
    WRATA --- ---
    ADITU: Prijde mi ze zrovna v glyphech je player power strasne malo. Mnohem vic delaji itemy, at uz treba jednohvezdickovy boost na main stat nebo tempering a masterwork
    ADITU
    ADITU --- ---
    WRATA: až nalevelím glyphy, tak se to srovná.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ADITU: Soucitim, taky sem se na T2 a T3 pachtil, hlavne kdyz jsem konecne dropnul item kterej me mel boostnout tak slo dps hrozne dolu protoze upravil chovani main skillu. Dokud bylo vic targetu tak super ale jak tam byl jenom boss tak to bylo hrozny :(
    ADITU
    ADITU --- ---
    tvl, jsem čerstvě na T3, pomalu se chystám dokončit sezónu a jedu Escalating Nightmares. Astaroth je tuhej, vždycky mi strašně trvá, než ho upižlám... no, to není neočekávaný. co mi ale poněkud rozhodilo sandál, tak když mi teď v EN v průběhu spawnuli dva Butcheři v rozmezí dvou minut po sobě. A jako bonus jsem dostala Burning Butchera k Astarothovi. fuj.
    JADE
    JADE --- ---
    Na hovno toho je vic… nakopnu strongroom klic, nasadim potky, esence, vezmu empowered klic, zapnu ho na konci strongroomu a tohle… raguje to, chat ctu, ale nic se nedeje… muzu jen leave game a zkusit to znova:( nicmoc jako

NESS
    NESS --- ---
    Nekdo si dal zase praci spocitat jak na hovno je MW :-) https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1mab9ws/the_cost_of_masterworking_an_analysis/ uprime me zarazi ze do toho nepocital i ten cas ktery to sezere jen pretacenim, roll roll roll roll reset :-) sem se ted na sc dostal do stavu ze sem mel 6B goldu a 200K obduc, tzn teoreticky vse k tomu natocit perfektni MW, ale vzdal sem to po druhem itemu, pac si radej pujdu cist knizku nez roll roll roll roll reset :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Porotocil sem 60K obolu v gamblu, udelal 1200 focusu a hledal focus co bude mit GA v CD a max resource, no a neuspel sem tyhle dve ga sem dohromady nedostal ani jednou :-) Evidetne se gamnl ridi podobnyma tabulkama jako enchant a ruzne staty maji ruznou vahu a CD ji ma dost nizkou.

Samotny CD v GA sem z tech 1200 pokusu vygemblil jen dva, jeden byl totalne nepouzitelny a druhy sem bricknul :-) Dalsi nadejny co sem mel v zaloze byl focus co mel 2GA v HP a max resours, stim ze CD tam natocim, tak ten sem bricknul taky.

Takze ve vysledku 60K obolu a uplne na hovno
    NESS
    NESS --- ---
    Jestli myslis jako kosmetiku tak ne, ale jinak dobra sance dopnit runy (baj oko tak 10 lege run), nabrat nejaky prachy (minimalne tak 0.5B) a sparka dobra, da se to dat na pohodu pod hodinu. Jo je tam sance i na UC ascendanci ale jen resolute
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Takže... žádná mtx jako odměna jo?
    NESS
    NESS --- ---
    Jo a je to odelene tzn samostatna nastenka na HC a SC
    NESS
    NESS --- ---
    Sochu tam uz dali a az na tenhle fail docela pekna eventa, sem tom uvcera dal par hodin a cca 2B goldu a 8 lege run + nastenka + vsechny pytle ktere sem nerozbalil. Ta zalozka chest6 je je plna pytlu s obolama. Nejefektivnejsi cesta na goldy a runy.

NESS
    NESS --- ---
    Adam Fletcher
    @PezRadar
    We should have a fix for the statue later today via hotfix.

https://x.com/PezRadar/status/1950294915965210774
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam