• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: tak to sem doufal ze mam stesti a v sezone to bustli :D tak ne no :DDDD
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Je lehce ironicke ze plosne nasazeni toho "potlaceni" faze imunity u uber bossu, natahuje zbytecne souboj normalnich bossu ktere to predtim zadnou imunitu nemeli (klasicky blizzard od zdi ke zdi), konkretne je to nejvic videt u pohodaru jako je Varshan, Grigo nebo Zir, kde misto aby to bylo plynule je to ted rozfazovane a v 2/3 a 1/3 je tam navic stit kterym se musis prokousat, pravdepodobne to bude videt jen do faze kdy nedavas mega dmg a jses snima na srovnatelny urovni. U koho mi to prislo uplne na prd je Beasta u ktere se snazis aby neodletla a pritom tema stitama je mozne ze odlitne pac ji diky stitu navic nestihnes zprasit na cas.
    Ale u uber Bossu kde byla faze imunity je to samozrejme plus, vcera se zkusil jen Duriela a uplne na pohodu, zadne podzem jen chcipnul v prvni vlne. Dneska vecer mam v planu Andy a Harba.
    O Lilith sem se pokusil ale prislo mi ze ma nejak boostnute mechaniky tzn me ty jeji pozemni hratky zarucene oneshotly.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak prej jen Bartuc na unikatni powery - Unique perks only unlock after defeating Bartuc in Infernal Hordes on Torment I or higher.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako ja jsem treba vylezl na lvl 1 z mesta, vidim goblina, zabiju goblina, a vypadlo mi 6 legendary veci, takze jsem se hned plne prevliknul. Ale rikal jsem si mozna je to soucast sezony? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    lol

HOTFIX 1 - September 23, 2025 - 2.4.0
    BUG FIXES
    Fixed an issue where Legendary items were dropping more frequently than intended at lower levels, and far less often in higher difficulties.

HOTFIX 1 - September 23, 2025 - 2.4.0 - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/hotfix-1-september-23-2025-240/231177
    NESS
    NESS --- ---
    jako dobry, jen nejak rychle, nebyt to utery a nemuset dnes do prace tak bych to tahl az do rana :-) Takhle sem to zapichnul na paragonu 90, streameri ted musi byt uz aspon na paragonu 200 a maji hotovou sezonu bych si tak tipnul.

Co me prekvapilo ze v tech mini hordach na levleni, neni vubec zadna reputace, pak jak spatne jsou skalovany rifty, kdyz se tam sejdou efekty tak je to KO, nejvic je to videt v dungu kde mas uzky koridor a zadny manevrovaci prostor, kdyz to tam ta rifta(rychta:-) rozbali neni se kam hnout a kdo to neutankuje, konci. Pak je zajimave ze matro na pitu pada uz v prubehu levleni (velky plus) tzn se nestane ze dojedes na lvl60 a pitu neotevres a pak ze ji mas rovnou otevrenou az do pit20. Pak me prekvapilo ze ty rifty kecaj, kdyz je uni napsano ze je to rare rifta a ze dava chaos unikatku tak nemusi dropnout nic, stalo se mi to opakovane. Naopak chaos unikatky padaji hojne z whisper kesek, brat sem chaos kesky a rare chaos kesky a ziskal tak 3 chaos unikatky. Sezoni nastenka jde take celkem rychle, jsme na poslednim radku, ale nemam jedinou unikatni poweru, tak predpokladam ze to bude az na konci nebo jsem neco prehlidnul. Rift sem delal hodne, obzvlast v hlt nejvic na T2, ancesru pada i na T2 docela dost coz je dobre, pacsem zatim vse bricknul, mechanika temper se nezmenila a je porad normalni dostat z 4 moznosti 1 debilni 5x po osbe a to i opakovane, takze na temperovani je lepsi mi tak 3-4 kusy v zasobe pac je to na hovno. Masterwoking pravdepodobne taky, tam nemam prachy na resety tak sem na to kaslal. Jinak zadne uzke hrdlo , vsechno celkem hladce

Jo a sezoni whisper je treba v hlt uzavreni rift, neni nikde popsano ze o je sezoni jak oze by to bylo nejak otagovane, ale zapocital oseto do progresu, v journey sem se zaseknul na tom ze nemam unikatni poweru
    NESS
    NESS --- ---
    Prvni chaoska na T1 z greater chaos whisp kesky primo do buildu, to me poser

NESS
    NESS --- ---
    Dobry tak prvni disknonekt, ale na T1 uz ty rifty jsou na pohodu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: jako ani v dungu to neni kdovi co, specialne kdyz dostanes wrath a ono je to krasne schovane nekde v rohu :D imo zatim nedomyslene, a je to trosku op
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: druid to dava v pohode. Chce to se drzet co nejvic u riftu a rychle ho smaznout, pokud to neni zrovna nejakej co nejde hned damagovat, jinak nasumoni desne bordelu.
    NESS
    NESS --- ---
    Jako ty rifty v hlt fakt ne, zkusil sem to na experta ani si neuprdnu pritom ostatni kontent na experta uplne v pohode, ted solo legie ani skrabanec, vlezu do riftu z rozsekaj me na kusy
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    uz 2x mne to kiklo pro nedostatek pameti lol :D
    NESS
    NESS --- ---
    rozkodoval nekdo co je seasonal whisper?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha, je to jinak, tak nic no :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha se ukazalo, ze mi nekdo proste vyzral to NPC takze jsem videl jen cizi quest a muj nespawnul dokud to on nedal... :-)

Hele ale nepadaj mi druid spirit offeringy, jsem jich dostal 25 na zacatku jak jsem dal quest, a od te doby nepadnul ani jeden. To je nejaka zmena, jsem ho 3 sezony nehral?
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: v Hlt nakladaj jak krava, na hard sem umrel najedny 6x v rade a pa ksel radeji na normala to uz se da ale pokud se tam sejdou jedovady bossove tak ani to nestaci
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: ty nejakej vidis? me hned ten prvni quest navede na zeleny kolecko, tam jako nejaky pruhledny potvory spawnujou co vypadaj mizej sami, a nic se nedeje
    NESS
    NESS --- ---
    Stema riftama se trosku posrali ne :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam