EVILMIND: Andy to ma jen kdyz ji nechas, je to predtim nez by spawnula ty jeji rotujici pruhy, je tam videt jak se to jakoby kousne :-)
Jako kdyz sem se rozciloval u toho 4ga tak jsem obratem dropnul dalsi a lepsi starless, takze mam uz dva potencialne silne upgrady na ktere proste nedojde. Fakt by me zajimnalo jak si myslej ze SFF farmi prachy, zkusil sem uz skoro vsechno ale nic co by nasytilo tu jejich bezednou hydru masterworkingu nefunguje, to uz mam kolem 70K obduc, takze bych mohl masterworkovat az na pudu, ale nemam prachy na resety. Jako jasny stacilo by prodat nejake unikatky a jsem ve vate do konce sezony. Prijde mi ze kdo obchoduje tak nevi co s prachama ma gold cap a ten kdo neobchoduje tak je jak u suchanku, no nerozumim, proc by si nejaky designer tenhle model vybral. Nejvtipnejsi mi prijdou na prachy hordy, fakt si tam zkus vybrat na zaver truhlu s prachama a budes valit oci za 350 etheru mas 14M pripadne za 250 mas 10M wtf ? Proc by si to nekdo volil ? Whisper trosku kapne ale kesku na prachy sem videl jen parkrat. Takze sme zase u prodavani boss dropu kde ty prachy jsou a udelat par se mega neni problem tazke mas po par hodina grindu na jedem masterwork, ktery pravdepodobne hned dalsi okamziku budes upgradovat
Temperovani komentovat ani nebudu, jako bricknout predmet v prvnim kroku je proste hovadina. Precrafteni je defakto nemozne pokud nemas kliku a nedas to tam na prvni dobrou, mezi OP a kritem sem taky switchoval a jedine jak to slo bylo pres novou base
Jo s oblecenim nove postavy pres alta je jistota, udelal sem sorcku vyjel nastenku, prehodil jeji vybavu na alta srejl dalsi nastenku a z dropem z nastenky vybavil spirita tzn mam na nem chaos unikatky jako kepeleke, balazanta nebo warcroziera aniz by ten char vylezl z mesta, vylevlil sem ho pres whisp kesky, slo to tak dobre az mi to uplne vzalo chut toho spirita hrat :-/