• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Vcera sem jel tu afk variaci od roba, https://d4builds.gg/builds/bfbb6f8a-776a-4d1e-b583-ec632c51a747/?var=0 je to dobry, muzes i uprostred boje dojit na zachod a je to ok :-) Dneska bych zkusil Mekunu https://mobalytics.gg/diablo-4/builds/paladin-blessed-hammer-mekuna

Ten bless shield je sice dobry na singl ale nema aoe a je to horzne upachteny :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    EXSECRABILIS: Těmhle paladinům se vyhýbám jak jen to jde. Nechci si přivodit epileptický záchvat
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: nechapal jsem, ale uz vim :)

...na farmeni obducitu idelane NM dung se strongroomem, das jich tam par tisic, klassicky dungeon da sotva 100
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    pekny Easter Egg a loot, uz vim aspon na co to matro je :)

Diablo 4 - SECRET UBER ENCOUNTER FOUND
    https://www.youtube.com/watch?v=I858LgIJMho
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Rano jsem to zkusmo sestavil (bez uberu) a musim uznat, ze to je opravdu vtipna sestava.
    Nemam to 100%. Mam to fakt jen nahazene a na T4 si tam beham s prstem v nose.
    Mozna by byla sranda udelat 4 tyhle palachy a jit na hordy :-D to podle mne bude afk farma.
    NESS
    NESS --- ---
    Udelal sem pit100 a konecne tezko rict na kolikaty pokus, ale urcite v radu stovek, sem udelal mythic sigil

NESS
    NESS --- ---
    Starless Shako

NESS
    NESS --- ---
    NESS: storage room na5tku 2.75K obduc ez
    NESS
    NESS --- ---
    Jako druhyho palata sem zkusil tohohle od Wudiho a celkem zabavnejsi https://maxroll.gg/d4/build-guides/judgement-paladin-leveling-guide
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    Šel jsem capstone dung (50lvl) a 7x se ozvalo .. hmm fresh meet :D to už je asi trochu moc :D
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak uze hrdlo je Obduc, vseho je hodne ale obduc malo, na jednu otocku aka change GA potrebuejs 200, za jeden Nm udelas tak 80+-, za UYC s MW matrem 350, v Hordach tezko rci, zalewezi kolik odehrajes.
    Zkusosem na stitu zmenit ten MW GA na unikatce tzn 1z4, uz mam 6 pokus a stale sem babl dmg netrefil, zbyvajici moznosti uz sem dal 2x kazdou a skoncil po 6 popkusech (5 rerol) tam kde sem zacal jen bez obduc, tzn gg

Heavenly sigilu mam 133, tzn na 133 santusu a plny MW sem zvladl udelat na 4 kusech, slusne na hovno, ale mam stale aspekty na prd tak jeto dost jedno, v tehle fazi ma cenu santusovat jen unikatky, zbytek je mrtvy kddyz tam zapeces aspekt na polovine mozneho rozsahu.
    NESS
    NESS --- ---
    Subo rules WB, na HC bych tam snim teda nesel :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: presne no, netusil jsem ze zase vynalezaj kolo, takze tohle zkoumani si necham tak za 3 tejdny :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VODNIK: mam podezreni, ze to otevira portaly i jinejch lidi na mape, a ty je vidis? Bo jednou jsem tam mel dva vedle sebe.
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Tougness, je 85K dost nebo to je malo, je 1975 fire resistu dost nebo ne ? :-D a co 41K armoru je to hodne je to malo ? :-)) takove filozoficke okenko, kdy to nakonec zjistujes podle toho jak hodne chcipas, pro HC idealni system
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Jo tak ten jsem jel taky.
    Funkcni to je, ale nudny strasne :-D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ten portál k andělovi se má otevírat každé dvě minuty nebo to je bug? Pořád ho opatrně obcházím protože je jednosměrný, ale equip pravidelně padne přímo do něj. A mám ho tam za jednu Helltide tak 15x
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    proc jsou tam jako proboha ted dva druhy resistu, procentualni a neprocentualni? cywe, co na tom bylo spatne? :-(
    NESS
    NESS --- ---
    Prvni slusnej santus a asi na dnes posledni pac POE2 startuje za 44 minut :-)

NESS
    NESS --- ---
    SFF smolik, ale pres lilith je sparka a za pit60 je druha sparka, bohuzel u me to byla Andy vizaz :-/
    NESS
    NESS --- ---
    Rob ma ted plnou hubu kecu jak je fuckup sezona kdyz ma kazdej hafo mythicu prvni den a pritom ho nabiraji jeho poskokove do party a tahaji ho tim NM dungem :-) usmevne :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: hned T1

Jo gemy se nesbira, XP orby se nesbira, runy se nesbira, defakto jen to co jde do mimo zalozky se sbira automatem. Ale fakt hebli s prachama, uz mam 322M goldu uplne bez snahy a prodavani
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: a od kteryho tieru zacne padat ancestral equip ted?

BTW jako ze gemy ted padaj cely, a nesbiraj se automaticky, to nekdo jako vymyslel proc? pote co pet lig resili ze gem shardy zabiraj misto, pak zase ze jich je moc atd, tak to ted zmenej takhle jo? :)
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Roba a jeho stit, ja ho mel celoudobu pustenyho vedle v okne, on ten planer taky delal za pochodu

Diablo 4 Custom Build · D4 Builds
    https://d4builds.gg/builds/21fa9732-3eaf-450e-bac1-71f0465fac50/?var=0
    Diablo 4 Custom Build · D4 Builds
    https://d4builds.gg/builds/f9c4e356-3729-48c3-941b-8f144f21ab2e/?var=0
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Aaa, tak to jsi teprve na zacatku s Capstonama, pockej az pujdes ten co skrizili s citadelou to je teprve labuznicky zazitek :-)

no nic POE2 :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako... ze nekdo vrati paradon dungy, dobry
    ale jeste ze dostane napad, co kdyby v nem kazdou minutu spawnul novej butcher
    jako vazne? :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Zkusil sem vyfarmit klic na ten novy NM s mythicama a smula, jen 3x treasure breach a 2x hidden armory
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Co jsi jel ?
    Prijde mne, ze se snad da jet jen na hazeni stitu.
    Ostatni buildy bud nic nedelaly - zeal, a nebo nebyly pouzitelny - kldivo a podobne.
    NESS
    NESS --- ---
    Tak jo, jsem na T4, paragon130 mam papoucha, tzn journey na V, mw ani tempery sem moc netrapil, ancestr sem taky nehonil, sentifikaci sem parkrat zkusil, ale mam na pytel aspekty takze to nema cenu na nicem jinem nez na na acestr unikatkach, ktere nemam

Palad vypada slusne OP, kraji to jak maslo, jen je treba to zkoumat co vslastne chces/muzes tak to jde docela pomalu. WB jsou solo na hovno posledne sem dal na T3 byl sem tam sam sral sem se stim 10 minut protozeto je neskutecna dmg houba :-/. Leverlink na pohodu, nove mosntra delalji zbytecnou mlhu efektu ze kdyz se to sejde vids uplny hovno, stejne jako ty jejich efekty jsou to tobe ikdzy nositel uz je davno v haji, stinove monstra stinove mece a podobny odpad, to se teda nepovedlo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Hrozne mi prasi UIcko, otevirani, klikani talentu, zamrzy, interesting :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam