• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: Nebo nadhod kdy budes, Hulik chtel taky zkusit pransktera, tak ho muzem dat.
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: No kez by, ale o zadnem nevim, tohle je jen spatny design, stejne jako ted ta loot pinata se sigilama, kdy ti z Azmodana nebo WB vypadnou dva inventare sigilu , pricemz vse zahazujes a hledas jen prankstera a mozna breach, tzn 99.99% odpad, ale ze zeme to nepoznas, musis to sebrat a vyhodit.
    Ten enchant je marnej sam o sobe, pokud to nerozdeli aspon to kategorii aby se snizil pocet moznosti, tak to lepsi nebude, jednotlive moznosti nemaji stejnou vahu, rozdil mezi HP / klasovym statem a pasiv skillem je propadtny, pridanim dalsich shitovych moznosti se to jen rozmelnilo, to same plati pro rukavice.

VODNIK: naber runy, tuhle sezonu je to dost EZ, hlt a prislusna esence v purify, ubery co nepotrebujes rozpust a postav si co chces :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: To máš ale komplet včetně příslušných mythic věcí, ne? Já mám tuhle sezónu zatím smůlu, 4x GF, 6x Doombringer a jedna Andariel Visage, z toho co potřebuju ani ň.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Neni na to nejakej AHK script?
    NESS
    NESS --- ---
    pokud nepocitam blbe tak 297 pokusu
    NESS
    NESS --- ---
    Natocit na amuletu +2 Righteouse 1.1B goldu a mrtve zapesti
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: Hybrid Judge Auradin, nahodil se mvybavu na cistej 60tkovej char a sel z normalo do pit100, nechcipl a dal to za 7.5minuty, chvilkama to bylo nahnuty asi maly rezisty ale jinak oka :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Neni, zmizelo s predelavkou renownu, ono tam na mape nemas vlastne co delat. Renown se presunul do journey, vcetne cap stonu, ty fakt nepodcenuj a udelej, jsou za to skillpointy, nejde to delat na preskacku musis postupne.
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    EVILMIND: Taky jsem to hledal a asi to fakt odstranili a nahradil jen ten pruh jak píšeš.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jak se dostanu na detail informaci o regionu, tj. to co na mape driv delala klavesa W? nebo to bylo nahrazeno tim jednim pruhem nad mapou?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam ani nejde ulozit si mtx co chci mit na sobe, takhle asi vydelaj prd :)

tady je videt ze tlacitko overwrite uz nesviti, tj. ulozil jsem to, ale ulozilo se to blbe jak je videt v tom nahledu... ani save do current postavy tenhle konkretni set nejde dat
    je to stejnej co jsem nosil minule, jak muzou rozbit tohle?

NESS
    NESS --- ---
    u craftu jsou potencialne dve uzke hrdla, mysleno nabiras po jednotkach protacis klidne po desitkach, a to jsou retemper svitky kde pokud se trefujes na krita to muze byt i 10-20 pokusu na jeden predmet a pak Neathiron ktery je ted na pretaceni kritu u MW, vetsinou se trefis rychle, max tak na 10 pokusu, ale bez obou jak svtiku tak Neathiron se v klidu ovejdes pokud se nejedna o endgame set

zbytek je oka pokud rozkladas loot, na oboly goblin dung a je to taky oka. Goldy se nemusi resit vubec, uz jsem na 5B a nemam to za co utracet. svitky a Neathiron u azmodana stejne jako santus
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Na matro jsou aktuálně skvělý dungy s goblinama, nabral jsem za jeden materiál že vystačí do konce sezóny 😀
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: aha diky, to jsem nemel tuseni ze tam nejaky truhly jsou, zjevne protoze jsem nebyl bloodmarked nikdy. Zkusim odpoledne.
    NESS
    NESS --- ---
    Ona leveling matro farma v pvp zone funguje defakto od startu, Macro na to i v minule sezone udelal video kde ma mapku s truhlama https://www.youtube.com/watch?v=NAI4bFRetIE v prubehu sezon se meni co a kolik toho z tech truhel pada, ale tuhle sezonu se to stale vyplati
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: nezkousel sem, ale taky myslim ze pokud vyskocis ven a das reset dungu, tak to tam mas znova, takove retro okenko, do doby kdy nebyl reset bossu instatni :-)

Na aspekty/ancestr a "craft" matro, je nejrychlejsi/nejlevnejsi cesta pvp zona a ty proklete truhly, das se krvavej, obehnes truhly, preskocis druhou zonu, mezitim se ti resetne ta prvni a muzes do kola, da se to i na HC nepotkal sem tam nikoho :-), pokud jsi na SC tak tam nekoho potkas az tak v T4, niz tam nikdo neleze, rozlozeni truhel je pevne dane jak se meni ktere sloty jsou pouzite, ale da se udelat trasa, jedna zona je kratsi druha delsi, ale na to prijdes :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jako az kdyz jsem to dopsal tak jsem zjistil, ze kdyz nemam otevrenou truhlu, muzu dat jen 1 dalsi - ale predpokladam kdybych resetnul zonu a bezel tech par obrazovek, tak to muzu delat furt
    kazdopadne jsem jen obehnul bosse co jsem mel matros z dvou helltide, a jen na nich jsem dal 26 paragon levelu, to je jako masakr :)

ale zase pro zmenu mam zatim jen 1 kus ancestral equipu, protoze i kdyz mi to pada, tak enchant/aspect stoji tak desne moc, ze proste nemam na to kameny, coz v predchozich sezonach jsem ani nevedel ze to nejaky chce, protoze ti to proste napadalo v kyblech

to je vtipny jak vlastne skoro veskera variabilita sezon se toci kolem tehle ode zdi ke zdi zmen
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Jo ale maji to trosku rozedelene, vyssi ala Dur andy Harb davaji vic nez nizsi ala Varsh, Beast, Grigo, Zir , vyjimkou je Urivar ktery dava expy jako vyssi a ma nejrychlejsi spawn/kill time, tzn je hlavni hvezdou 1-300paragon runu, V PTR to byl Azmodan ale ten ma pomaly vsechno a moc nedava v ostrem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem se doplazil na T1, a koukam boss fighty davaji jako 1 level za fight jo? to zni jako divnej design trochu, vzhledem k tomu, ze na campovani bosse nepotrebuju klice a davam mu instant, bez odmeny samozrejme? :-))
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Chápu že chtějí lidi navnadit na datadisk, ale s tím palátem to fakt trochu přehnali - kam se na něj hrabe nesmrtelné hydra sorcky případně spiritborn v první sezóně datadisku. Běhat s v podstatě nulovým equipem, bez glyphů a s nerozdělenými 100+ paragony po T4 a vidět jak všechno umře ještě než to vidím je poněkud nudné - model auradin
    NESS
    NESS --- ---
    Dobrej postreh ale spis na HC https://www.youtube.com/watch?v=ao25lKB7De4 na push teda jednou 2x ruby a 1x smaragd, pac vybuchy ohne a jed jsou nejvic nebezpecne. zbytku se da +- vyhnout
    NESS
    NESS --- ---
    Jugment je v poho i na HC, pod hodinu od 60lvl do pit100 , pouzil sem zase cisty 60tkovy char vylevlenej pres kesky, nahodil build (naklikani paragonu je uprime nejvetsi oser, schvalne jestli jedou umozni export skrz chary nebo z externiho zdroje) a skocil z normalu do pit55, krest ohnem to prezilo tak jsem skakal po 10 pitach do 90, dojel glyphy na 46 a skocil do pit100 a za 3 minuty hotovo, jediny co mam vyhrady ze mas ject na lekvary, jenze to nechces, chces ject na jistotu, tzn semu sis nechat obcas necim liznout, aby melo smysl zeto ma 10 lekvaru v zakladu, na konci pity sem zkusil vlezt do toho co bleje velkej belilal a u healoval to na 6 lekvaru, zkouset to priste uz nebudu, skoro sem si rikal ze hodim escape, ale to by ma jed nepomohlo. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam