• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    NESS: ja ti verim, ono to kolecko pomoci durial chesty v azmodan's invasion asi je jednoduchy, ale neni zabavny.
    NESS
    NESS --- ---
    MEKKZ: naopak tuhle sezonu je to po dlouhe dobe co jsou runy ez, ma mtoho 10x tolik co minlou sezonu, uz jsem cast rozdal

ADITU
    ADITU --- ---
    MEKKZ: já mám právě odpoledne bez děcka...
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    ADITU: zkusim, se pripojit, ale hlidam decka, tak nevim jestli to vyjde :D

MIHALS: Hleas goblina, killnes goblina, dostanes loot 5 mythic itemu, ja dostal 2x grandfather, Shako, a 2x
    Melted Heart of Selig. Hraju necra, takze mi to bylo uplne k prdu.

A tvl, nafarmit runy na mythic je pain, vubec me ten loop nebere. A druhak padli mi 3 mythic a ani jeden co potrebuju.
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    ADITU: u crossu mám fajfku takže povoleno...tak super, jsem zvědavěj co se bude dít:-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    MIHALS: oui. Na PS, takže cross play se bude asi hodit povolit, jestli nemáš. zkusím po cestě z práce ulovit bezdrát klávesnici, ať můžu do chatu psát jako člověk, jestli to půjde připojit...
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    ADITU: ok tak zkusím, já budu od šesti online, jak jsi v klanu?
    HULIK
    HULIK --- ---
    ADITU: Zkusím být online :-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    MIHALS: no, zásadě... Vlezeme do dungeonu, doběhneme ke goblinovi, zabijeme goblina (nesmí zdrhnout) a z něj vypadne pro každého něco fialového...
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    ADITU: ahoj, já bych to zkusil ale vůbec nevím co a jak tam dělat:-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    Mám jednoho mythic prankstera a kolem šesté, půl sedmé chvíli na hraní, kdybyste se někdo chtěl připojit.
    MIHALS
    MIHALS --- ---
    hůlka teleportka

VODNIK
    VODNIK --- ---
    Taky jsem tower nějak nepochopil, je to výrazně lehčí než Pit na stejném levelu (zkoušel jsem 100), asi bych řekl že i kratší a nějak tam není nic navíc - možná nějaké bílé bobule, ale nepřišlo mi že by měly pozitivní nebo negativní efekt. Žebříček pro paladiny už funguje, akorát se člověk vůbec nedozví kolikátý je, možná jedině pokud je v té první 1000, což je pro normální jedince nereálné.
    NESS
    NESS --- ---
    Jedina sance v cem muze byt tower prinosny pro normalni lidi je viditelny zebricek s prozkoumatelnyma profilama, tzn prehlidka toho co momentalne frci za buildy, momenltalne tam neni nic, nulovy drop, expy ktere nepoznas a ani ten zebricek, tzn neco jako bezucelne vykuchana bugnuta D3 GR
    NESS
    NESS --- ---
    Tower nasazen, ale zase si to neodtestovali takze leaderboard je jen pro sorcku a druida, to snad nema cenu ani komentovat ty by mohli zavadet digitalizaci verejne spravy v CR :-)

The Tower beta is live, and while gameplay is fully accessible, we’re currently investigating an issue where leaderboard results aren’t populating correctly for all classes. We appreciate your patience as we work through this and will provide updates as they’re available.

PSA: Leaderboard Issues - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/psa-leaderboard-issues/240207
    NESS
    NESS --- ---
    nejake info na tower, pro normalni lidi meh, ale streameri budou moc honit triko :-) Pousti to v okamziku kdy ty co to jedou 24/7 to maj v min maxu je trosku zbytecne ale kdo by hledal u blizzardu logiku

Dominate The Tower and Leaderboards Beta — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/article/24247514/dominate-the-tower-and-leaderboards-beta

+ patchnotes

Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/article/24244466/diablo-iv-patch-notes
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    Čus, do teď jsem nevěděl o tom, že něco takového funguje pro diablo a zahlédl jsem to u streamera Roba.

Stránka pro trade v diablu.

Tak posílám odkaz pro někoho kdo to nezná stejně jako já.
    https://diablo.trade/
    NESS
    NESS --- ---
    //tim padem to jde asi delat opakovane, do ted to bylo ze kdo to otevrel ten se uz nemohl v dalsi kole portnout na toho kdo to otevrel.

HOTFIX 1 - January 6, 2026 - 2.5.1

Bug Fixes

Fixed players being able to leave and re-enter their party to continually rejoin the secret Lesser Evils boss fight.

HOTFIX 1 - January 6, 2026 - 2.5.1 - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/hotfix-1-january-6-2026-251/239811
    NESS
    NESS --- ---
    Tipovacka na tu novou klasu (co prijde s expanzi) jede na plno, bych rekl ze bude Amazona nebo dalsi caster, vylucovaci metodou to vypada na willpower jako primarni stat
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    EVILMIND: Určitě to tam bylo pří spuštění akce na startovní obrazovce. A pak když si zabíjel ty gobliny a splnil limit, tak se ti quest automaticky přepnul k té nástěnce v Kyovashadu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam