• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Konečně jsem nafarmil ty zatracené esence, aréna je zábavná, ale asi to chtělo tam přijít trochu dřív. S minmax výbavou to bylo trochu moc rychlé :-) Ale po druhé už mě sbírat ty esence nikdo nepřesvědčí
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Cela ta "akce" se toci kolem shrines, ktery maji tvar podle toho co je za rok, ted je kun tak to ma konskou hlavu 2024 to byl had ? No a ze shrines po mohutne kritice odstranili Conduit Shrine, pac nepochopitelne v D4 altuje celej char narozdil od D3 kdy ti to prida jen blesky ale zustavas v puvodni forme, urco pamatujes :-) No a ted je conduit zpet pac pri ctrl+c ctrl+v na to nekdo zapomel :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: jakou bludicku?

Jinak ty mtx to je teda masakr, to jsou takovy kurvy liny, ze to nema obdoby proste.
    NESS
    NESS --- ---
    Nejenom ze je odmena jsou prebarveny skiny uvedeny dva roky zpet, ale do hry tim vratili i bludicku, asi nekoho nenapadlo ze tam je na pevno zadratovana, u auradina to znamena ze ti debuffne andela, snizi rychlost pohybu a snizi plosnou dmg, no neber to :-) Jinak ty skiny jsou asi vazane na SC/HC, musel sem to udelat dvakrat aby se mi to objevilo i na druhem

Co se tyce warlocka, doufam ze ho udelaji aspon tak dobreho jako z D2R, ikdyz se trosku bojim ze ne :-) Jo uz se jim povedlo fixnout ze ty skiny jsou i v D4, ikdyz ty kridla jsou zatim "porouchana" :-)

ADITU: Me prekvapilo ze maji oba stejnou ikonku ale pritom to ten kun je ve vysledku jiny :-)
    ADITU
    ADITU --- ---
    NESS: v inventáři jsem měla v náhledu červeně malovaného, přišel mi trochu povědomější, a ta zelená ve stáji mě pak trochu překvapila :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    Mam tu dva Mythic prankstery z tohohle týdne, kdyby se někdo chtěl přidat takhle ke konci sezóny :)
    NESS
    NESS --- ---
    Ja si rikal ze to je nejak hrozne povedome :-)

2024

2026
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VODNIK: nefunguje :-) musíš koupit "nové" D2R + warlocka. A dej si pozor ať to koupíš v bundlu obojí najednou, je tam dobrá cena. Možná to jinak ani nejde, ale kámoš před pár dnama koupil D2R a teď musel dokupovat warlock expanzi.platil za to 1700,-. Ten bundle je teď za 1000 mylsim
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Jak to vlastně je s licencí na D2R, funguje ta původní z D2 nebo se to musí koupit znovu? Ty původní CD bych ještě někde našel....
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    tak sem tez neodolal, lock je srdcovka, bude i tady? Ehm.. ve 2dr? :D sry za OT :D
    NESS
    NESS --- ---
    HULIK: kdyz uz jsou v D2R ty nove 3 dedikovane zalozky v truhle na runy, gemy a matro/klice, samozrejme uz zacali padat otazky zda tohle bude i v D4 a odpoved je zatim ne, trosku smutne.
    Jako davalo by to smysl mit v inventu dedikovanou zalozku kam se vejdou vsechny runy, stejne jako v truhle, tezko si nevsimnout, takze otom musi vedet.

Kdyz uz rikas kostka, kdo nema/nebude mit LotH nebude mit kostku, zatim to tak vypada ze kostka je pevno ve Skovosu.
    Jinak kostka prinese zahlceni truhly napr ta moznost "Recycle Uniques" kde ze 3 stejnych unikatek udelas tu samou novou, znamena ze ani nepouzitelne unikatky nebudes vyhazovat ale poctive seberes ulozis a pretavis. "Amalgamation" zase rika trasmutni nekolik (consumable/socketable/keys) stejnych veci a upgrade it. To same moznost "3 to 1". A to je jen par moznosti co u kostky bylo ukazano. Pokud nekdo do ted mel problem s mistem tak to lepsi vazne nebude :-)
    HULIK
    HULIK --- ---
    VODNIK:
    NESS: Lepší byl takový ten goblin co byl v jedné akci co sbíral všechny bílé, modré a zlaté věci a rozkládal je.
    Nejlepší by bylo kdyby jsi nastavil co chceš do batohu a co chceš rovnou rozkládat.

Doufám že nebudeme mít plné batohy materiálů do horadické kostky ....
    Bohatě mě stačil oser této sezóny s klíči do dungeonů .....
    Také nevím kdo vymyslel že run je víc než se vejde do záložky na postavě .....
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: No nevim ale rozhodne to je lepsi game loop nez sbirat vse a litat co 2 minuty do mesta a bud rozkladat pac neni matro, nebo prodavat pac nejsou prachy. Ale zatim teorie, praxe ukaze jestli tam nekde nebude uzke hrdlo. Myslim ze pro nas pripravi nejakou dalsi sezonu "matro reborn" kde tohle finalne uklidi :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: Takže dál aspoň že začátku sbírat vše aby byl materiál. A pak nesbírat nic jako teď. K čemu to je?
    NESS
    NESS --- ---
    Ten diskordovy sedanek kratky ale ne uplne zbytecny, zasadni info ze lootfiltr nebude rozkaldat, myslenka je ze matro by si mel brat ze hry ne z rozkladani, ne z lootfitru

Jinak D2R lootfiltr slusne posunul, sice toho v porovnani s LE nebo POE umi relativne malo ale i tak super.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: V pripade blizzu jsem radeji dvakrat opatrnej :))
    Znas to sam.
    Uvidime teda vecer.
    Kazdopadne diky za info
    NESS
    NESS --- ---
    EXSECRABILIS: Uprime nevim, vcera sem to pustil a na zadne pokusy nebyl cas, rovnou sem hral :-)

Kdyz vytvaris postavu tak se te pta z jakeho DLC to bude, tzn tu hlasku bych si vsvetloval tak ze kdyz to prevedes tak to uz pak nepusits bez posledniho DLC pokud mi rozumis. Posledni expanze podle me obsahuje vse predchozi tzn D2+D2:LoD+D2:RotW, tzn bych necekal ze oneco prijdes

kdyz tak vse tady https://news.blizzard.com/en-us/article/24243863/rain-annihilation-in-reign-of-the-warlock
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    NESS: Netusis jak je to tam s prevodem starych charakteru na novej datadisk ?
    Rano jsem to nemnel cas zkoumat, alerrosku mne vydesila hlaska, ze mdyz si “prenesu” postavu z LoD do tohohle posledniho. Tak nebudu moct hrat predchazejici expanze :)

U postav co funguji jako muly to je v pohode.
    Tem se prenese jak truhla (soukroma) tak inv.
    Ta sdilena se predpokladam bude muset pretahnout v baglu.
    NESS
    NESS --- ---
    COUDAK: Pokud chces warlocka tak DLC Reign of the Warlock https://diablo2.blizzard.com/en-us/ ten rozsirujici patch je zdarma, k tomu v dlc kupujes klasu, 2 char sloty, 2 stash taby + kosmetiku do d4 a wow
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam