• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Me teda eskalace padaji, ale abych se priznal tak me vubec nebavi :-) Prehodnotim nazor a vyzkousim
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    VODNIK: udelas ten strongoom na max level a na T4? melo by to byt garantovane, mě to padlo, videl jsem "obducite mine", otevru to, zadne obducity nepadaji, tak se to zas "zavrel" :) ..ted uz jsem moudrejsi
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MAESTRO_007: Sigily se strogroom affiy chodím denně a žádná eskalace mi doteď nepadla. Tak nevím
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    nova nekonecna farma na OBDUCITY .)

otevres sigil se STRONGROOM affixem. v kazdem strongroomu padne cca 800 odbudictu. a zaroven tam padne "escalation sigil" s affixem "obducite mine". Ten rovnou otevres a vypada to ze tam zadny obducite nepada, ale spawnujou se tam dalsi strogroomy a HLAVNE na konci z Astarotha vypadnou DVA sigily co maji Strongroom affix. Takze takto muzes do nekonecna tocit strongroomy. 20tisic obducitu za hodinu

NEW EZ OBDUCITE FARM META & Season 12 HOTFIXES COMING UP
    https://www.youtube.com/watch?v=FXX8pzZugI4
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    BARTUC: Přesně tak a nic jiného mi u ní nefungovalo :D
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SADAKO: lilith jde oneshotnout ne? respektive oneshotnout 2x :-)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SITH: Lilith je pure bullshit. Já tedy všechny bosse řeším tak, že vytáhnu tolik dmg, že nestihnou spustit ty svoje pochcané mechaniky, ale u ní to je vyloženě nutnost. Butcher si s ní může podat ruku.
    SITH
    SITH --- ---
    NESS: klidně zítra. Jako všechny bosse dávám na pohodu, problém je jen butcher a lilith, kde umírám na tu jejich instakill area aktivity, jak jinak to nazvat :)
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: No +15 je jeste v pohode, sranda zacina az +45 :-), ja dneska az tak v 23+, ale zitra driv.
    SITH
    SITH --- ---
    jinak, je tu někdo kdo mi pomůže s T3 butcherem? mám hammerdina 60/160, dávám celkově T4 na pohodu, mám dmg i armory, ale ten butcher mi dává skoro instakill těma jeho speicálníma ohnivýma útokama.

a pro progress v season se přes něj musím dostat
    SITH
    SITH --- ---
    co je za nesmysl ty blooded nm dungeony? ten butcher je +15 a nejde zabít a celkově nevidím důvod to hrát. Pit nebo hordy jsou lepší. A bloody hordy taky nesmysl, tam toho butchera ignoruju, protože do minuty stejně zmizí.
    NESS
    NESS --- ---
    Hidden Diablo 4 Season 12 Challenge Requires a 9000 Killstreak - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/diablo-4-9000-killstreak-hidden-title/

Jo a bacha klice na krvave hordy pro T5 a T7 se stackuji, maji tam bug, je treba je drzet oddelene a nepresouvat klinutim do truhly. Pokud je stacknes tak s z T7 stanou T5, tak me napada ze bych to mel zkusit i obracene :-)
    SITH
    SITH --- ---
    Mi padl GA Shroud ale nemám obducite na mastering :))
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Ja to schvaluju, ale nebylo by na skodu aspon ty klic nejak viditelne oddelit, pokud si nevsimnes ze v popisu to je misto zlute oranzove a soaked/steined tak si budes rikat wtf, navic nikde ani carka o to ze udelanim pit100 se ti to preklopi automaticky do tech tezsich a jakykoliv dalsi klic co dropnes tak uz je +45, je +45 bez ohledu na jakem T to delas, tzn stim vlezes na T1 a vymete te jako na T4. SC je to jedno ale na HC fakt tyhle prekvapka nechces :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: :D hráči chtěli challenge a hra je prý moc lehká, tak ho mají no .)))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: dobré video, ten loop.dava smysl (ikdyz ti pak už nic nepadlo :D )
    NESS
    NESS --- ---
    SITH: hordy

NESS: sorry bait, zkusil sem to zreplikovat na SC 167K meatu a ani prd, jel sem helmy 1000+ pokusu, s chestou na HC sem eml jen kliku
    SITH
    SITH --- ---
    Jsem para 150 a kámoš para 20. Kde ho levelit společně aby mě co nejrychleji dotáhl?
    NESS
    NESS --- ---
    Ten kluk ma pravdu https://www.youtube.com/watch?v=kJxrlQlsFbU, zkusil sem ten blood gambl mel jsem 60k fresmeatu, kupoval sem chesty a uz sesteho invetu sem koupil Shroudu, stalo me to cca 17K ty meny, slusny vysledek
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: Ok uz chapu proc dostavam bosse +45 https://www.youtube.com/watch?v=4da3nt0AJrQ protoze sem udelal Tower100 fakt sem si nevsiml ze ty klice jsou jiny, ted uz to vidim :-) byt to na HC tam jsem v haji, svitky escape jsou vzacnejsi nez ubery, ty sem uz dropnul nekolik ale svitek jen jeden.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam