• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MAESTRO_007: MAESTRO_007: Oboji delam samozrejme, ofc generic aspekty zatim. Ale v poho, ted sem zacal tak to nejak napada. T2 je ted detsky hriste tak se neni co divit :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LIQUIDFREAK: a kupuj ty krabice podle typu aspektu co hledáš od obchodníka v The Mercenary Den
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LIQUIDFREAK: zkus farmit oboly a pak target nákup podle tohoto

Diablo 4 Gambling Aspects and Uniques - Season of Infernal Chaos
    https://diablo4.life/tools/gambling
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: btw prosim te je uz nekde naky info, jaky idealni resisty/toughness, wp dmg sou treba na easy living v jednotlivych tormentech?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Bez tech aspektu. Je to teda zatim demence, t1 pokus o t2 ale bez aspectu nic pac ti zadny nepadaj.
    Warplan je akorat otravna ciparna, co te nuti delat co nechces.. Nechci chodit kurast, ani hordy, takze jediny reseni je to nebrat :D
    Jsem na zacatku ale uz me to sere, snipe farma aspectu v podstate neexistuje, rng god mi nikdy nebyl naklonen
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Maj to kluci promysleny, jen bez tech aspektu to tolik nedava a skladba skillu muze byt i jina, problem toho buildu je CD na Unstable, snim to jede jak dabel bez nej to sice dava ale tak jako na usprony rezim. Ale zatim nejvic fun build
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Aha, uz na to koukam, ja to jel bez frostnovy a flameshieldu, ale s familiarem a spearem, zkusim tu jejich variantu :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: dobrý popis té Blizzard sorcky na maxxrollu :-))

"Enjoy it before the nerfs come!"
    NESS
    NESS --- ---
    zpetne se tormenty neotevrou, tnz je tam podminka lvl70 a prislusna pita, T4 se nakonec ukazalo ze by bylo udelatelne i pred 70 lvlvem, bohuzel nez sem udelal bosse tak mi cinkla 70tka, tzn se to nepocita :-)
    NESS
    NESS --- ---
    No tak i iT3, tzn Pit20 na 64 lvl ale uz ten boss byl docela tuhej a musel se ho davat na dvakrat :-)

NESS
    NESS --- ---
    Aha, tazke ikdyz udelas pit10 a teoreticky si otevres T1 pred 70lvl, tak prakticky ti to rekne ze mas udelat Pit10 a pakze ti to odemkne T1, ok takze udelame Pit15 a tim odemkneme T2 ? No neodemkneme, bud jim tam v popisku schazi ze musis byt level 70 nebo je tam neco blbe

Pit15 a level62, zacal sem teda na lvl59 :-) Schvalne jestli se da udelat i pit 20,tzn T3 :-))) Ale zatim to vypada pro eletricku blizzku vic nez dobre :-)

NESS
    NESS --- ---
    Tak na 59 levlu na T1 bez jedineho aspektu, dropuje to zase veci co obliknes az na 70lvlu tzn se to nijak nevyplati :-)
    NESS
    NESS --- ---
    BLEMTA: Bez aspektu jen se skillpointama penitent na 40 levlu v klidu, obcas te neco sejme kdyz zustanes stat na miste, prubezne se pokoustim o T1 ale kolem 50levlu me hrozne vypraskali, nemam defenze a oni maji IK, ale jednou to vyjde :-)
    BLEMTA
    BLEMTA --- ---
    NESS: Elektrickej blizzard zní mega dobře. Já se k tomu dostanu poprvé dnes večer pořádně. Začnu asi s warlockem, protože je to nové a chci to zkusit. Tak jsem zvědavej.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    COUDAK: Ness je godlike, s tim se musis narodit, to nejde naucit :-D + musis hrat aspon 6 hodin denne :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: To je imo obrovskej krok zpatky. Moznost si nafarmit nejaky base aspecty byla skvela, ted je sice nafarmis taky ale muze to trvat..
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    Ness? nechceš si někdy najít čas a naučit mě hrát diablo? :D :D :D
    NESS
    NESS --- ---
    Dobra zmena je ze muzes levlit glyphy jeste pred 70 levlem pokud udelas pitu, jinak aspekty z dungu jsou pryc , jediny jak zikat apsket je ted rozkaldani
    NESS
    NESS --- ---
    zatim nejsilenejsi build, static field sorc, elektrickej blizzard :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Stale nejsou aktualni patchnotes ? Na jednu stran uje to fajn nejsou infoarmace nejsou zebricky ani navody, tak je to krasny krok do enznama bez toho aby si clovek rikal ze je neefektivni :-) ZAtim sem dotahnul Warlocka na T8 a Paladina na T6, tyed zkusim sorcku taky od piky, ale precejenom bych do patchnotes aspon nahlednul :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam