• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Rozkladat, na pretaceni setovych budes potrebovat more horadric resinu, 50 na jednu otocku, to je 25 modrych, nebo 5 zlutych, nebo 2 setove a tohohle matra protocis tisice a tisice
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ma cenu neco delat s magic/rare charmama, do kostky myslim, nebo tam proste cekam na lucky drop? zatim jen menim ty setovy 3:1
    NESS
    NESS --- ---
    Prvni uber seal a na potvoru jen s 5 dirama :-/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND: většinu aspektů co na jsem potřeboval jsem udělal v kostce "upgrade to legendary". To samé unikáty do buildu na začátku. Taky všechno z kostky z common itemu

Ale ono to pak všechno napadá jak se tady pise. Akorát to není "hned" na T1 jako dřív
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Nejlepsi zdroj je vyssi T, na zacatku to nepada, jako tak aspon T8 mozna uz T4-6, ancestra v kostce neudelas ale kdyz uz ho mas, tak ho muzes rozebrat na cistou base a poskladat znovu podle prani, GA tam nedostanes jen transkonfiguraci a ne tou rizenou ale tou divokou a sance je mikroskopicka. Triky s kostkou ze zacatku enmas matro, jedine coi tak temperuj pokud na to mas, zbytek enma cenu dokud nejsi v ancestru
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: Vypada zetam je garantovany drop aspon jedne ubery na cloveka, kdyz mas vylepseny strom tak dropne klidne i 3, ale levlem mi to ovlivneny neprislo ale bezel jsem jen T10 a T12
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ete jedna vec, croon zminil pred par prispevky, pokud ti padaj scrolly na temper, i na nizky itemy muzes narvat treba 1k+ hp nebo armoru, ci sileny % dmg.. takze to dost pomuze
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: loot je aktualne vic nez tristni, do 70ky a nejakyho dospelejsiho tormentu ti nepadne lautr nic. odzkouseno na trech postavach. Chce to nejaky char ktery easy vylevlis, udelas nejaky zaklady a pak vyuzijes bedny co ti padaj ze season journey na doequipovani postavy co bude tvuj main. Je to kktina ted hrozna, a neboj se nic, trashe bude padat tuna.
    Kazdopadne stale je tady kostka a delani legendary z magic/rare.. nicmene opet se vracime k tomu, ze potebujes 70kovej char co neco dava abys mel vubec maty.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LIQUIDFREAK: ani nepadaj teda ani legendary moc, mam NULA aspectu co bych mel mit :-) docela jako funny

Nepocita se nahodou, ze bych mel delat nejaky triky s kostkou od zacatku? Bo jsem si rikal si tam matros posetrim az tobude mit smysl...
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Má smysl nějak zásadně schraňovat ten Mythic tribute? Mám jeden a sem to schopnej zaběhnout na T10, ale ne T12.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: mam pocit ze se anc rozupadaj tak na t6-8, do ty doby nula bodu.. Jed warplany ono se neco bude objevovat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kde je ted nejlepsi zdroj ancestral equipu? mi vcera doslo, ze vlastne mam 5 dni volna, tak jsem mel slabou chvilku a koupil jsem to... :)

a jako na T1 jsem hral asi hodinu a nemam jedinej ancestral item
    NESS
    NESS --- ---
    Uz jen T12 lilith, tam koncim pri tancovani u druhe faze me pokazde neco sejme, ale to je uz jen o stesti a cviku, dmg na to mam. :-)
    NESS
    NESS --- ---
    T12 Meph dole, slusny dmg check, nakonec ball sorc :-) s 55 rankama v ballech a dmg v stovkach B az jednotkach T
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyby vas zajimalo proc kolem vas lidi bucej :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Dobra věc jak si v kostce "locknout" GA stat proti přepsání, když jich máš víc stejného typu. U enchantresky ho dáš přetočit, ale necháš tam původní hodnotu. GA zůstane a v při crafti v kostce se už na něho nesahne.

Diablo 4 - NEW CUBE CRAFTING TRICK: 100% Keep GAs!
    https://youtu.be/bMoMugTc7-c?is=B1rOCsX7K6hwmWpj
    NESS
    NESS --- ---
    +GA, +215str, +193str zatim nejlepsi vysledky, +ilvl nejvic 9
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jak vam funguje trasnfigured? Mi to zatim neprinasi nic moc dobryho, snad 1-5ilvl + max
    NESS
    NESS --- ---
    Tak nam vrati Limitless Rage, hura

HOTFIX 5 - May 5, 2026 - 3.0.1

Fixed an issue where glyphs could be upgraded infinitely using Choron’s Soul.
    Fixed an issue where Unique items could be infinitely farmed with the Out of the Cold and Dog of Astaroth War Plan nodes.
    Fixed an issue where the Aspect of Limitless Rage could infinitely scale.
    Developer’s Note: This aspect will be re-enabled after this Hotfix fully rolls out.
    Stability improvements.

HOTFIX 5 - May 5, 2026 - 3.0.1 - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/hotfix-5-may-5-2026-301/250355
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam