• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak dalsi bug, pokud mas na amuletu aspekt a das tam pres kulla tu prepisovatelnou transfiguraci, tak dalsi prepsani aspektu ten aspekt da na minimalni hodnotu bez ohledu co mas otevreneho, tzn nejdriv slusny aspekt a pak teprve prepisovatelnou transfiguraci. Tohle by podle patch notes melo byt snad fixnute
    NESS
    NESS --- ---
    Problem tech UC klicu je podle me v tom ze si u zlutych a legendarnich urcujes Bargains kde za 500 forgoten soulu (muhehe) muzes urcit jestli chces Ritual nebo Invocation, kdyz si nezvolis ani jedno nedostanes zadne runy, modry klic tuhle volbu nema takze ti dropne zlute a modre runy, 500 soulu na blbe UC je neskutecna palka. Pokusne sem dal modry zluty lege s a bez, modry dal 5modrych run a 3 zlute runy, lege bez bargeinu dal 2 modre runy max, jinak daval 0, zlutyho sem nevyrazil ani ty 2 modre.
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Tak legendarni si setri na fixnuti :-) Ja to beham na T10 na HC :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jo z modrého mi toho padalo dost :-))) žlutý nic a legendární jsem ještě nezkoušel
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Tak asi bug, opakovany beh i po resetu sveta a zase na grater klic na max a pres gobliny 2 truhly a vysledek dve modre runy, to snad pada vic s tim modrym klicem nez stimhle legendarnim
    NESS
    NESS --- ---
    Dotaz na sorcky, kdo mate Unstable a rozsireni Boundles, sbira vam to crackligy ? me totiz ne musim na nej primo najet, ale podle popisku bych cekal vysavac.
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: U nekterych mechanik napriklad u nemesis nekdo (myslim Rob) rikal ze je nutne restartnou svet (zmenit obtiznost, relognout), ze bez toho se ti za sebou po druhe ta eventa nespawne, mozna to plati i na UC a klice pac jsem ty runy bezel tesne predtim a padalo jich hafo i legendarnich
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: nojo. se mi to taky stalo 2x (runy). Nechápal jsem, tak aspoň vim, že nejsem jediný :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak uz i na me doslo, jak kuci obcas hlasej ze maj 0 drop tak ted jsem bezel UC s klicem na runy a nedropnul sem ani jednu runu, ani modrou, pritiom sem to dal na max tzn na 4ku a byl to greater klic tz by z toho mely padnout legendy

BTW je to jen muj pocit nebo Blizz obtiznost mobek skaluje podle poctu posmrtnych efektu, kdo nema aspon 2 je totalni lama a ty nejlepsi maji klidne i tri :-)
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: Sjeli sme Mephu uz docela dost T10 a T12 a nedropnul tam nikdo zadnej, ja dropnul jeden nekde mimo tak fakt nevim. Co sem videl u Roba (co to hraje 24/7) tak mel celkem 3, tzn je to nejake promile procenta. Navic ten muj je jen s 5 slotama, takze k nicemu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NESS: tak na brane k Mephistovi se pise, ze pada tam... :-) ale na toho se zatim nechytam, budu muset nafarmit na jinou variantu buildu
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: T10+ a more casu, je to nejvic rare drop, vic nez ubery.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: ja nekde zahlid nejaky molten lava possibility, ale nvm kde uz. Zkus
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nejakej tip kde fishovat mythical seal?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    EVILMIND: Jj, skoro i víc než uniques :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KID_MCHUTT: tak se tam pise, ze to je very rare :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DAVIDOWITCH: To někdo dost zkurvil. Dvacet hodin ve hře a nepotkáte mechaniku...
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    MAESTRO_007: Nemas. Jakmile mas klic, tak ti to hodi jako fialovej quest v tom novem hubu. Neda se to uplne minout.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SADAKO:
    KID_MCHUTT: stejně u mě. Jsem paragon 200 a hraju na T12. Sem úplně zapomněl že tam nějaká taková aktivita je, ještě jsem ji ani nehrál. A vůbec ani netuším jestli mám klíč :-)))
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: jo tohle ale obracene, kdyz mas tyhle klice a zmenis T tak ti je nahodne zmeni taky

There is now a chance for a Dungeon Delve affix on a Nightmare Dungeon Sigil to upgrade when entering Torment into one of the following affixes:
    Ancestral Elites
    Mythic Prankster
    Treasure Breach
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam