• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: tak aspoň to překopu na to resolve a uvidím, případně co se objeví nového :-)
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Otazka co stim ted udelaji, podle me minimalne toho barba musi resit, pak je otazka jeslt isorcce vrati core skilly, to resolve s 99% DR taky asi budou muset nejak poresit. Tak treba k tomu daji i neco pro paladiny :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: njn, já si umím vybrat :-) to mám za to jak jsem tady kdysi říkal, že nerad hraju OP buildy :D
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Nevim zeby se hnul ode dna, i ten Spirit naklada, takze je tam ted sam ? :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: paladin nic? :D
    NESS
    NESS --- ---
    NESS
    NESS --- ---
    Nejenom to resolve, warlock dva pit 150 a oneshotuej tam bose pres vicerate, nekro s bloodlance dela to same, Pravde podobne bude patch patche, Ten barb a nekonecne summonu za to taky stoji https://www.youtube.com/watch?v=81Vr4auS86s
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam se zase Blizz prekonal, immortal barbariana opravili asi nechtene tak, ze ted maji vsechny classy resolve, se kterym jsou nesmrtelny taky :-)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    LION_DON: Nekde jsem cetl, ze to funguje jen v utery.
    Tak nejak po tomhle co jsem si precetl. Doufam, ze ne to nepravda :))
    Protoze tohle je fakt na lahev dobreho vina a more casu.

Jinak kdyz by jsi mne zabucel. Tam to mam naporad otevrene ? A nebo pokazde co tam chces. Musis probehnout tenhle ocistec.
    NESS
    NESS --- ---
    Sorcka dostala pry na zadek :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Diablo IV Patch Notes — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/article/24271857/diablo-iv-patch-notes#3.0.2
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Barbari, kolik skilu mate na ww? Ja zatim 22
    NESS
    NESS --- ---
    LION_DON: Dobre popis nahodou, to je na dlohe zimni vecery :-) kolik casu ti to cele zabralo ?
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NESS: no asi tahle nak... ale mozna lepsi si nekde najit nakej proper guide. hh )

no jasny 666 krav na kazdou tu relicu... jak dropne tak se ti to interne resetuje a jedes znova...

Musty Tome - Scosglen nebo Fractured Peaks (Scosglen imo lepsi route), Intricate Metallic Fragment z Dry Steppes a Bloody Wooden Shard - Hawezar
    jak ti padnou des do Ked Bardu a hodis je do kasny, jak sou ty kravsky sochy, tim je ocistis a pak je das na ty sochy a vypadne ti klic do sklepa ve fractured peaks (Forlorn Hovel, upe na vychode)... vycistis a vypadne ti Stamina Potion, prvni item.

Pak des Nahantu a delas ruzny puzzles, prvni je rict THX socham v chramu pod KB, pak druhej hledas sochy ptaku, celkove 13 (tyhle dva puzzles je dobry si najit mapku), a treti je ze speshl Elity, kterou musis zabit rukama, ciste jen tim basic "attack skillem, nez priradis naky schopnosti.
    Jak mas vsechny tri tak des hledat specialni zombiky, 3, a musis je privest k sobe, pak das plosnak a musej zdechnout naraz, kdyz to udelas dobre tak se pod tebou obevej cerny houby (jak z D3 ten black mushroom), nahazis do toho ty 3 novy itemy, tim sou corrupted.. no pakdes do chramu kde to davas na takovy sloupky... to ti da novej klic, s nim des do sklepa v nahantu a tim ziskas Rusted Bardiche, druhej item.

No a treti item farmis na Scovosu... nejdriv hledas amazonian armor, obliknes si ho a musis sundat speshl corrupted amazonku jak je ta lokace kde sou ty balisty, pak tam byla lebka Eliase, puket ruzi (lilith) a myslim ze kopi naky (Inarius) .. to davas do takovej ohnist ve mestech, az se dostanes do specialniho dungu kde je nakej jakoby butcher, kerej dropne dalsi klic. klic k rakvy presneji receno.. takze des nato misto jak byla ta Rathma rakev, s tim rozdilem, ze tu uz neni... musis ji vyrybarit. odemknes rakev a te prenese jak byl rathma kvest.. chvilku tam stojis u oltare az po chvilce dropne Nayrelle hand. )

tyhle tri veci hodis do kostky a das transmute "???" .. dostanes item / emote / titul a muzes nasednout na lodku co te odveze na ostrov s portalem.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    LION_DON: klidne se rad pridam, diky
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    NESS: vyfarmil.. na ten ostrov se jinak nedostanes... "Moo emote" te posle rovnou do cow levelu
    NESS
    NESS --- ---
    LION_DON: Ja to moc nestudoval, popises postup, vim ze 666 krav skrz mapy a pak uz jsem to nesledoval :-)
    NESS
    NESS --- ---
    LION_DON: klidne se hlasim :-) to si vyfarmil vsechny ty veci nebo ti nekdo zabucel ?
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Ale zato sem dodelal ten Cow Level kvest... tak kdyby nekdo chtel tak muzu zamucet )
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    LIQUIDFREAK: bohuzel, t12 Meph cca 10x a nic
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Par klicu? Mel sem dva, jinak sem zadny nevidel. Gz teda.

Btw kdyby vam to uniklo, 5x boss tropy se da v kostce menit na jednu uniqu z danyho bose
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam