• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    EXSECRABILIS: To mi dela taky, ale na to staci relog.

LIQUIDFREAK: nope
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: uz ti to funguje?
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    BARTUC: Mme to pro zmnenu peta vypina.
    Beha se mnou, ale nechce nic vzit :))
    NESS
    NESS --- ---
    recyklace :-)

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DAVIDOWITCH: aprovnul sem ti to
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    LIQUIDFREAK: Nasel, poslal zadost. Je vtipny ze to vypadlo az jako asi 20tej klan kdyz hledam "Nyx", nad tim je spoousta ruznejch Onyxu s 1-2 clenama.. takovy.. blizzardi.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DAVIDOWITCH: klan je normalne nyx, triko/ness uiz je leader. discord normalne fici ale moc tam nechodime, spis kdyz uz tak na nejaky svy. ale da se domluvit
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    LIQUIDFREAK: Kouknu. A musim najit klan, tam taky nejsem. Koukam ze ten discord co mam je uplne mrtvej, koukam na spravnej discord?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DAVIDOWITCH: j tam sou na to talenty, kdyz je das tak se to rozpada a pokud davas t12 tak chybej proste jen mythic veci na doladeni. Dyztak houkni esi budu ingame a muzem nejaky dat
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    DAVIDOWITCH: Musis mit spravne nastaveny warplan pasivky, pak to zacne padat jak zbesily. Na HC jsem za jeden den vyfarmil snad 6 mythic klicu :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    LIQUIDFREAK: Tak to ja mam asi vesmes hotovo.. postavil sem toho immortal barba, farmim T12 celkem v pohode, jen teda nezabiju T12 pinacly tak low-skill jak bych asi potreboval, a prestal sem na to mit cas. Spis mi prislo ze v tom farmeni nepadaj klice tak jak to prezentuje pulka "how to farm" videi.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    DAVIDOWITCH: tak je treba si rict a zajit, myslim ze triko, croon ci ja jich mame dost.
    Tedy, take mi nepadaly ale jak se clovek dostane na t12 a farmi secko s prstem v nose (s cims pomohlo carry od kluku na myticky veci) zacne toho padat dost.
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    Jako já ty Mythicy chápu v principu, ale ještě se mi nepovedlo dostat 5 legendary armament klíčů. 😀
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: To mi delalo pred tim a ted to nejde vubec
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    BARTUC: zlobi mi to taky, ale spis u peta, ze ho nahodim ulozim a sem bez. nekde to musim udelat 5x nez to aktivuje
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    BARTUC: Mě to přehodit jde, ale neuloží se a zůstane tam původní look
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    Jinak setkali jste se nekdo bugem, kdy Vam nejde prehodit nic z hlediska kosmetiky? Nejde mi vybrat port, zadnej skin jak chci (jedine komplet set, ale nejde sundat helma), nejde zmenit pet, nasadit kridla. Uz to trva vic jak tyden, reportoval jsem to, ale porad nic :-(
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    NESS: Jak to ma pekne srovnany, to je clan leader jak se patri :D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ja jen par lege, ale jak rikas, rerol to jeste vic podela :D
    NESS
    NESS --- ---
    EVILMIND: teoreticky je tam pry mozne natocit i mythic odmenu, aleto sem nevidel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam