• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SITH: SITH: Jo no, one time campaign musi byt done. Ale to nevadi, te bustnem nekdo na max lvl a pak si to uz prolitas
    SITH
    SITH --- ---
    aha :D

Access and Prerequisites: You can access War Plans at the Command Table located in the capital city of Tethis (or Temis). To unlock the system, you must own the Lord of Hatred expansion and complete its campaign.
    SITH
    SITH --- ---
    LIQUIDFREAK: datáč mám. Jsem na Skovosu, ale dál jsem dle příběhu nešel. Mám tam jen rybaření :D

warplány nastuduju co to je
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: zblblym chozenim vseho na co nejvyssi obtiznosti co ti spec/gear dovoli. V kazdem talent stromu jednotlivych cinnosti je moznost si volit xp orby pri delani teto cinnosti. Nejvic ti ale bezkonkurencne dava helltida, a jeji prostredni talent strom. Zrovna paragony popujou jak silene tk do te dvoustovky.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LIQUIDFREAK: Aha tak to jsem ten předchozí post špatně pochopil. Ok, přes pit zvedám obtížnost, to je jasné, ale kde teda naberu ty paragony? Za hordy není skoro nic, za HLT už taky moc ne když ořezali truhly, za lair bosse nic, nejvíc mi přijde že dostanu v UC ovšem jen pokud tam mám klíč na expy
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: tak pit na xpy moc neni, jen na zvedani obtiznosti. Torment 8, kde jsi dava 1000% xpu vs. 250% xpu, torment dava 1400% xpu, 300% goldu. Proste jit vys jak to pujde. Pit je da se rici jen benchmark, jestli tu obtiznost plus minus zvladnes.
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    LIQUIDFREAK: Paragony. A přijde mi že za pit nedostávám právě skoro nic, aktuálně jsem kolem 65
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VODNIK: Neustale pres pit, pokud to tvuj gear/spec dovoluje, zvedas obtiznost. Tam je prirozene vic a vic xpu. 3 body jake, jako do warplan stromu? Ci paragony?
    SITH: Musis mit datac posledni samozrejme, hra by te mela navest krz questy.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SITH: napises mi vecer do posty a ja te vytahnu? :-D
    SITH
    SITH --- ---
    LIQUIDFREAK: jdu nastudovat co jsou to ty war plány :)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    A jak se leveluje dál? Jedu warplany, dohrabal jsem se na T8 a už to prakticky vůbec neleze, za 5 fází warplanu dostanu tak 3 body
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SITH: Pres war plany, a az do penitentu dle gearu na ktery mas luck (tam to skace po dva tri levly jak dodelas staci). Pokud nejaky mas. pripadne vyuzit kostku na nejaky lepsi veci aspon na add afix nebo udelat legendy rovnou. Pripadne pul hodky ve 12kovej pitech, kdyz te nekdo potaha. Zitra bych moh dyztak pisni do posty
    SITH
    SITH --- ---
    Jak se teď nejlíp leveluje 0-70? Helltide na hard?
    NESS
    NESS --- ---
    Kdo nemate, tak do 30teho claim

All Diablo 4 Players Have Earned a Free Cosmetic But Must Claim It Soon - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/news/all-diablo-4-players-have-earned-a-free-cosmetic-but-must-claim-it-soon/

Bask in the Blessing of the Mother and Strike down Goblins
    Starting on June 2, at 10:00 a.m. PDT, Mother’s Blessing arrives to grant you increased multiplicative XP in both Seasonal and Eternal realms.

For those loathsome of greed, strike down a deluge of greedy pests with March of the Goblins. The event reputation board is back, completing the final rank will earn you the Regalia of the Sacred Creed.

Free Gifts Await
    On June 1, at 12:00 p.m. PDT, a new gift arrives in the in-game shop each day until June 6. You have until June 9 to claim all of these fearsome weapon skins for demonic dismemberment.

The following gifts will unlock in the in-game Shop:

Day 1 - Blood Raven's Talon (One-handed Sword cosmetic)
    Day 2 - King Kanai's Last Stand (Shield cosmetic)
    Day 3 - Nangari Wounder (Dagger cosmetic)
    Day 4 - Overlord's Odium (Two-handed Axe)
    Day 5 - Flamefinger's Claws (Glaive cosmetic)

Celebrate the DIV Anniversary — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/article/24281840/celebrate-the-div-anniversary
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    btw za bedny z whisperu nejsou talent body do stromu :) Bug nebo co?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    každopádně to ukazuje, že každý z těhlech vendorů má jiné pravděpodobnosti - nebo to mají blbě naprogramované
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: dtto :D
    NESS
    NESS --- ---
    KID_MCHUTT: Ja si myslel ze za oboly uz unikatky nepadaji, zkusit jineho prodejce me teda nenapadlo :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NESS: dostane bad google review, mají pravdu! :)
    NESS
    NESS --- ---
    Lol a ja si rikal proc sem tam za celou sezonu nic nevytocil :-)

Reddit - Please wait for verification
    https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1tlozi1/proof_something_funky_is_going_on_with_purveyor/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam