• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja to citim ted stejne. Diablo ted pujde zas na policku, tuhle sezonu uz se me vic nechce grindit. A nova sezona? Nic co by me nalakalo, itemt jeste vic random nez tuhle sezonu, takze uz se obavam ze z toho bude korejska uroven grindu :-/
    Mozna si zkusim Paladina nebo si konecne udelam nejakeho Barbara, ale vzdy kdyz jsem je zacal me nejak prestali bavit
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    NESS: Pokud nebydlis v Anglii :-D

Pak musis projit neskutecne kolecko verifikace veku aby sis mohl v options zapnout ze fakt je me 18+ a muzu pouzivat chatovaci a socialni funkce ve hrach

Po cca 2,5 hodine jsem to konecne splnil. A Mepha bouchl s nejakymi rando.
    NESS
    NESS --- ---
    Dneska v 20:00 capmfirechat pro S14 https://news.blizzard.com/en-us/article/24280283/join-our-next-developer-update-livestream za 30 minut na twitchi divnej skin na 1h mecak

OSCURO: Klidne muzem dat dneska repete, ja ti psal ale nejak jsi neodpovidal :-) skocis ja guildu kliknes na ksicht a vyberes bud invite nebo join, druha strana to prijme a hotovo. :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MEKKZ: ja prave take zacal lockem, minion build a do t11 cajk, pak prisel zlom. Ostatni jsem nezkousel a radeji presel na barba.
    A ten byl jednoznacne nejlehci season journey, ostatne jako temer dycky :D

Kazdopadne netusim s cim nas blizz ted bude chtit zaujmout, na nejakou dobu si zaplacal uvedeni novych klas, a ta kravina co byla ted u uniqs, tedy random stat mi fakt na itemech nevoni ani nahodou. Ze vseho mythic muze byt skvely kdyz mas luck, ale takovych lidi znam velmi malo :D
    Fakt sem hodne zvedavej, co s tim blizz vyvede, za mne v dali nevidim nic co by mne do dalsi(ch) sezon(y) nabudilo a vubec pritahlo.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    OSCURO: Nakonec nejsem debil... jen nova pravidla na pudinkovem ostrove me zamkla jakoukoliv komunikaci na Xku. A vekova verifikace na MS se toci v kruhu... ughhh

Horsi jak ten pitomy Meph :-D
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Nejak jsem asi zdementnel :-D netusim jak se pozvat do party ani jak nekomu napsat. Crossplatform mam zapnuty
    ADITU
    ADITU --- ---
    VODNIK: po asi třech dnech nadávání na ni jsem ji dala na T8 nebo kde ji má člověk prvně sejmout... na t12 už to tuhle sezonu asi nedám.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    MEKKZ: Ja mam ted tuhle. https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/raxxanterax/builds/dread-claws-warlock-endgame-build-guide?ws-ngf5-1=activeVariantId,1

A plne souhlasim s tim overloadem grafickeho bordelu. I tenhle me stve ze poradne nevidim ani telegrafyod bosse a pak me neco one-shotne a ani nevim co
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    OSCURO: Osobne si myslim, ze na locka docela dobra volba.

Ja vyzkousel snad vsechny a buildy(apo, abbadon, lunatic, eviscerate, etc) a koncil s touhle Dread Claw varianto https://mobalytics.gg/diablo-4/builds/warlock-dread-claws?ws-ngf5-1=activeVariantId,4 (mephisto killer). Byl to nakonec nejmensi bordel na obrazovce. S apocalypse jsem t12 bosse nedal kvuli tomu ze jsem nevidel mechaniky s Dread Claw ano.

Ale jako classa je lock meh, obecne me stvalo jak no to abys neco zabil musis neco "nabijet" a tim nemyslim resources.

Lilith ani Mephista jsem s tim nezkousel :D
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    NESS: Taky bych se přidal, skončil jsem před Lilith, už na tu mrchu nemám nervy. Večer se budu motat ve hře tak uvidíme
    NESS
    NESS --- ---
    Neni problem, pokud chcete Lilith nebo Mefa, tak to fouknem rychle.
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    ADITU: Ja bych se prosim taky rad nekdy pridal abych aspon dorazil ten cap. Vetsinou jsem kazdy vecer po 9.

Dread Claw Warlock asi nebyl nejlepsi vyber. Bosse nad T9 je fakt torment. Jak ted navic transfigure zamkne predmety nemuzu to poradne rollnout na neco jine
    NESS
    NESS --- ---
    ADITU: OK, budu
    ADITU
    ADITU --- ---
    NESS: nemám, po asi desátém oneshotu jsem to zas vzdala... Jestli budeš po deváté, tak ti budu velmi vděčná.
    NESS
    NESS --- ---
    ADITU: Mas to hotove ? jestli ne tak dneska vecer, rekni si kdy.
    ADITU
    ADITU --- ---
    Budete někdo večer online? Potřebovala bych píchnout s Mefistem na T10 a už nemám nervy - ta druhá fáze mě oneshotne obvykle než mu stihnu ubrat desetinu HP.
    NESS
    NESS --- ---
    Takovyho srani a pritom si z toho kazdej bude pamatovat jen nepreskocitelne animace ktere ten fajt natahnou na 3x :-)

Diablo IV | Lord of Hatred | Hatred’s Last Stand | Behind The Scenes [SPOILER WARNING]
    https://www.youtube.com/watch?v=YuC_L7Pbfy8
    NESS
    NESS --- ---
    Our next livestream begins on June 23, 2026 at 11:00 AM PT and offers an in-depth look at the new content and updates coming with the Season of Death Awakening.

+twitch drop

Join our Next Developer Update Livestream — Diablo IV — Blizzard News
    https://news.blizzard.com/en-us/article/24280283/join-our-next-developer-update-livestream
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    VODNIK: Tohle se me nestalo.

Ale zatim kazdy Tresure breach a Astaroth escalation me to spadlo, vyhodilo ze hry a prisel jsem o moznost se vratit a samozrejme tak aspon o pulku lootu :-/ (Hraju na Xboxu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam