• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    Barb velmi v poho leveling, drzel sem se dost dlouho na normal, ani ten hard z pohledu rychlosti za to nestal, dojel sem to na T10 a otevrel sezonu az na peta, T8 lilith bych mozna dal s klikou ale druha faze me sundala pokazdy. Za me fajn start :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Nakonec jsem začal barba, ale po návratu z hospody chyběly správně reflexy, v Helltide jsem pořád chcípal a radši to zabalil. Ranní pokus se sorckou vypadal ještě hůř, tak večer zpátky k plecháčovi
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Jedinej kdo ma nejaky realny support je jen Palad, Barb ani Druid nemaji moc co nabidnout, ale ten zbytek uz pak nema vubec nic :-) Roguna tam nejlepsi zaber, tam kdyz te prestane bavit jendo muzes preskocit do jineho na pohodu, kdybych nemel za starter barba tak jedu rog

VODNIK: na leveling je sorc super, ale na speed farm fw zas tak nebude, zkusil sem fw na ptr a nebylo zle, pokud nejak ne nerfnou raimentu na posledni chvilku tak to bude slusne tuhe a dobre mobilni
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Mě by lákal druid, ale nevypadá to že by měl i support build. Což bylo naprosto super tuhle (minulou) sezónu. Paladin stal za hovno, ale ten support byl bomba a bavilo mě to hrát. Navíc teď bude Tower takže tam by se hodil. Barb taky bez supporta nejspíš, takže zkusím tu Rogunu :-)

Dva chary rozjíždět nechci, možná až budou sdílené warplany. Jestli někdy vůbec budou, na jednu stranu to chápu, by pak člověk levelu třeba každou větev s jiným charem atd
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Asi si tentokrát udělám sorcku, pokud se teda během léta dostanu k nějakému zařízení na kterém se dá hrát. Firewall je podle Roba použitelný build, tak uvidíme
    NESS
    NESS --- ---
    Diablo 4 - The Maxroll Season 14 Builds Tier List
    https://www.youtube.com/watch?v=3ANfklSa8E4
    NESS
    NESS --- ---
    Kdyby nekdo chtel jet barba, tak asi nejvic ez start je ww, udelal sem si planer https://d4builds.gg/builds/3a844896-95e7-4f63-8e71-51a684733757/?var=0 s levelling path jak to pujdu, od 26 lvlu to je na rychlo posuv. Je to vice mene skoro stejne jako ma Rob https://d4builds.gg/builds/whirlwind-barbarian-leveling/?var=0 nebo maxroll https://maxroll.gg/d4/build-guides/whirlwind-barbarian-leveling-guide

Na ekvipu helma/chesta/gate/boty je treba sledovat jediny stat a to fury regenerace, zbytek je -+ jedno, hp a sila je fajn, resisty a armor take, boty move speed, ruce skill ranky.

Ze zacatku je to line, ikdyz diky lungu ne tolik, na 15lvlu se vyresi aoe twisterama a na 19 lvlu singl pres ancienty, zalezi na stesti ale pokud se to dobre zabali do fury regenerace (dobrej drop) je to uz kolem 30+ lvlu udrzitelne. Pak je otazka kdy prehodit u Rally z Duration na Fortify, to prida dost na tuhlosti, ale Rally padne z 7sec na 4sec, takze muze byt zpet problem s fury. Pokud to slape, je mozne prehodit Stomp za War cry, po nerfu ceh runy to nikde nedava stabilne vulnerabku, tohle je jediny jisty zdroj a stompa je jen na 30fury. Leap se naopak hodi porad, hlavne rozsireni Earthshatter, umoznuje dvojskok, kdyz skaces na miste tak i trojskok (bug), dvojskok je dobre pohybovadlo, jen to chce cvik pokud menis smer :-) S levlenim pres cerva to nema problem, jen se nesmi sazet moc rychle za sebou, bez ancientu to necisti jak ma

Za ty 2 hodky se toho moc nestihne tzn

Talismanem se nema cenu trapit vubec, to levleni je tak rychle a drop tehle veci tak zoufalej (pokud to neni z war planu), na nejaky sety se da v klidu zapomenout a je dost mozne ze na 70 skoncis s modrym sealem a 3 modrejma charmama :-)

S runama a gemama je to uplne stejne, 70tku dojedes tak s 5 modrejma runama a par kaminkama pokud bude klika, diry nema cenu ani delat

Aspekty a uniikatky to same, max tak 0-1 unikatka (na 99% nepouzitelna :-) a par aspektu

Temperovat nema cenu, max boty (a amulet) na move speed

Kostka/enchant to same nema cenu vubec nic, pokud by slo snadno natocit fury tak proc ne ale realne to je jen ztrata casu a matra.
    NESS
    NESS --- ---
    Zkusim sem si par 1-70 levelingu. hodina je prestrelena, ale mozna (pokud by to bylo s maximalnim stestim), cim vic smuly tim delsi, ale i se smulou 2 hodky v poho.

Nejlepsi kombo je warplany a hlt, jde o to se nejrychleji dostat na 2 lvl hlt warplanu, vybrat "Writhe and Rot" aka cerva.
    Leveling jde rozdelit na dve casti 1-30(35)lvl kdy jedes warplany a pak 30(35)-70lvl kdy jedes jen hlt, dostat se na 30(35) je stejne rychle jak se pak dostat 70.

Po zalozeni charu skocit hned do Temisu a kouknes na stul, pokud je tam hlt-hlt mas stesti pokud je tam cokoliv jineho pretocis, mas jen jeden pokus, pokud i tak smula, vyskocit a zalozit novy char, s novym charem nemas moznost pretacet, tzn jen jeden pokus. Pokud tam mas nmd-hlt (hlt-nmd) tak se to da zkousnout ale zalozeni noveho charu je rychlejsi, nmd s charem na 2lvl trva docela dlouho (kratke nohy), pokud mas stesticko a je to nmd z nahantu, nebo pokud tam potkas butchera (co se na 2levlu stava prekvapive casto:-) tak se muze protahnout klidne na 8 minut. Moje doporuceni je to pretocit i kdyby to melo byt 5x :-)

Progres war planu na 2lvl hlt je 350exp (100+250), jeden ukol na hlt (normal - penitent) znamena jedna otevrena truhla (po staru), nove to je utratit 75 cinderu, ve vysledku to je to same :-), za jednu hlt truhlu dostanes ve warplanech 25expu na normalu a 43expu na penitentu, tzn je to 14 truhel (normal) vs 8 truhel (penitent), takze fakt chces penitent.

Zalozis char, mas hlt-hlt, naberes merce a peta, hopnes na hlt na normal a nahrabes 150 (nebo rovnou 300) cinderu, vyhybas se hellbornum a tuhym rerum (nestoji za ztratu casu), mas tech 150(300) skocis do mesta, prepnes z normalu na penitenta a vyberes 2 truhly, zkousel sem to vybrat i s charem na 2 levlu (cindery jde prenaset mezi charama), penitent je v pohode pokud se nenechas sestrelit z kone nebo obklicit, najdes truhlu kolem ktere neni tlacenice ,otevres, pokud je tam plno tak ani neberes loot, jedes dal otevres druhou, vratis se do mesta, vyberes odmenu a zalozis novy war plan, pokud mas stesti mas zase hlt-hlt, pokud mas smulu mas 3x pokus na pretoceni, berme ze mas stesti a nafarmil jsi presdtim 300, tak nic neprepinas skocis zpet do hlt (penitent) otevres dalsi dve truhly, zpet vybrat odmenu a razem mas 1lvl hlt, ted je otazka kam stim, bud das krysy (Wretched Vermin), nebo jdes rovnou do cervu (Hellmouth), je to dost jedno, krysy daj vic cinderu, z cervu zase muzou vypadnout expy. Tim ze mas hlt waplany na 1lvlu, mas misto 2 ukolu 3 ukoly, sance ze ti tam padne hlt-hlt-hlt je dost mala, 2x hlt je vysledek vic nez dobrej, pravdepodobne se nmd nevyhnes. Postup porad stejny, na normal a co nerychleji nabrat cindery, preskocit na penitenta a vybrat truhly. Nmd behat co nejrychleji na bosse, zadny zbytecny srani (to teda pak plati i na UC a ostatni) potrebujes ten ukol jen ukoncit. Driv nez dobehne prvni hlt mas hotovo, za 10k goldu prehodis z krys na cerva a doberes druhy bod "Writhe and Rot".

Tim prechazime do druhe faze, teoreticky jsi nekde kolem 30-35 levlu, warplany kouknes jestli tam je hlt pokud neni tak na to peces, zbytecna ztrata casu, ted jedes ciste hlt (bez ohledu na to co rika warplan), prepnes se na hard, teoreticky je mozne jet vic (expert) nebo mene (normal), zalezi na buildu, ale za 1) nechces chipnout, 2) musi to odsejpat. Potrebujes progress bar dostat do pulky, teoreticky cerv vypadne i driv ale ta sance je mala, stejne tak pokud nekdo dalsi ten progres ma tak se snim muzes svezt, zakladem je vedet kde cerva najdes, ty mapky s trasama jsou sice dobry ale https://helltides.com/ je lepsi, jsou tam vsechna mista, +- to sedi, prislo mi ze obcas je neco mimo ale to je dost jedno, priblizna poloha staci. Jedine co delas ze jedes od bodu k bodu, sledujes progress, jak jsi za pulkou tak to zacne sypat, pokud mas kliku bude ti padat jeden cerv za druhym, ale nesmis umrit, jak chcipnes progress bar se ti vyresetuje a jsi v haji.
    Ted to jde ukrutne rychle prvni 4 cervy jsou cca 17 levlu, dalsi 3 jsou dalsich 11 levlu, tzn z 30 levlu jsi na 58 lvlu za 15 minut a zacina to lehce drhnout, pac nestihas klikat skilly a nemas loot/gear, da se to urvat naraz ale ten zaver bude drsnej, vrele doporucuju po cca 10 levlech skakat do mesta a nabrat gear(vendor/gambl), aspon zbrane, kde to budou nejdriv neco jako +500-700dmg a potom klidne i +1.8K dmg skok na jedne obourucce. Jak naberes ten progres do pulky tak dej bacha at to rychle nevycerpas, nejlepe zabit jen co vypadne z cerva na zbytek nereagovat, neotevirat truhly, nechat na pokoji marenu, hellborny nebo eventy a hlavne nechcipnout. Pokud ten progres spalis rychle, nebo se nechas kuchnout cele se to neumerne natahne. Pokud to nejak neposeres tak do 30-45 minut mas hotovo (30-70lvl) a jsi na 70lvlu. Progress kolem/po 60levlu jde pomaleji, na 58-70 jsem potreboval asi 6-8 cervu, predpokladam ze to je tim ze sem to jel na hard, expert nebo penitent by byl asi tak o 2-4 cervy rychlejsi, ale s ohledem na total shit gear bych to moc nepokousel.

Na co bacha, nestat hned u cerva kdyz se vybleje, spis stat kus stranou, nevis co za humac z nej vypadne a nechces byt uprostred pokud to je neco extra ee. Dat bacha na soubeh cerva s hellbornem, hellborn dokaze slusne zatopit (zalezi co ma za affixy, louze jedu a podobne sragory), uplne staci ze tam bude pomerne tuhej Pang of Duriel (ktery sype taky exp globy).
    SITH
    SITH --- ---
    BARTUC: hele v poho. Já to nechtěl nějak hrotit a někoho nahánět. Party vyšla na publiku tak fajn. Za mě sezona over, bylo to suepr, další hrát nechci tak si dám zas do zimy klid. At toho nejsem přehraný :)
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    SITH: Si mel rict, bych ti ho sundal, nebo Trika :-) S tim Immortal barbem to zvladne i lopata jako jsem ja :-) Co me mrzi je, ze nebyl achiev za jeho zabiti na HC...
    SITH
    SITH --- ---
    Tak Meph na t10 dole. Po 10+ pokusech to vyřešila parta s nějakým bláznem, co každou fázi dal do pěti vteřin :)
    NESS
    NESS --- ---
    Diablo 4 - Season 14 Class Ranking
    https://www.youtube.com/watch?v=TH-iHZ2Gltw
    NESS
    NESS --- ---
    Jako 1h fakt ne ale popis sedi myslim ze 2-3 jsou realne

Fastest Leveling - Diablo 4 LoH | Season 14 | Level 1-70 (HC Viable)
    https://www.youtube.com/watch?v=_saHBPxB5ZM
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Já se jako vždy těším a zahrají si :-) ..líbí se mi ten Tower a odměny ve stylu kosmetik aury nebo co to je za ranky v toweru. To mi smysl dává, lepší než nějaká cache plná blbosti :-) ..to mě třeba motivuje hrát trochu víc než na hotovou season Journey.

Za mě teda žádná sezóna nebyla dobrá (sezónní obsah) nebo si žádný nevybavuju co by mě nějak extra bavil :D ...jsem odpůrce sezón a nejvíc mě bavila tahle 13. Kde vlastně nic sezónního nebylo .)
    NESS
    NESS --- ---
    "5 Pandemonium Fragments" je dost, na PTR to nepadalo ted by melo padat vic, otazka co znamena vic a "18 specific Runes and 3 Resplendent Sparks" 18x runa (6-6-6 predpokladam) jako uplne mimo, navic ti to udela uberu ze stejne skupiny ne tu samou tzn bezne tak 1 z 4-5, pokud by to byli ruce u barba tak 1 z 9, tzn naberes random unikatky a budes je sazet jednu za druhou :-/

How Mythic Unique Crafting Works
    You can start crafting Mythic Uniques starting at level 70 in Torment+ (the recipe does not show up if you don’t meet those criteria).
    Use the Upgrade to Mythic function in the Horadric Cube or Rune Crafting with the Jeweler.
    Mythic Unique Crafting requires one 850+ Unique item occupying the slot of the item you want to craft (it does not need to be the exact item), plus the following reagents per combination:
    Horadric Cube: 5 Pandemonium Fragments
    Jeweler: 18 specific Runes and 3 Resplendent Sparks

LIQUIDFREAK: njn
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: hordy sou obecne za mne blbost. Jak uz mas slusny char, spawny sou pomaly jak sfin
    NESS
    NESS --- ---
    Ty unikatky potazmo ubery vypadaj oproti PTR dobre, jediny co sem nechytnul jestli ty pevny affixy pujdou pretocit, v ptr to slo, snad to pujde i tady, dva pevne a dva nahodne znamena potencialne jeden mrtvy affix, pokud nejsou mrtve ty pevne teda, napr Tusk a Barb se Seligem

Nejvetsi zklamani pro me ze nejsou warplany sdilene skrz ucet, kazdy char sam za sebe :-/, v S14 to nebude urcite, mozna nejakou dalsi sezonu :-/

Je avizovany boost expu a progresu v hordach, asi jim cisla ukazala co kazdej kdo to hral videl, ze jsou z obou pohledu na prd, tuhle sezonu sem na zadnem charu hordy nedostal vic jak na 5, ne ze bych se snazil :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Mysleli to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Dej si leto woe, oni potrebuji nemit hrace aby vytahli hlavu z prdele :D A kdy jindy nez ted jak je fajně :)
    NESS
    NESS --- ---
    Roguna vypada nejlip, Druid a Barb v zavesu, zbytek je oka a nekro je v haji :-) Osobne to vidim na ww barba a pockam co prijde, roguna ma tak siroky zaber ze tam jde preskocit z buildu na build, druid ma potencial, barb bude to co ted, jen ww asi nebude se seligem, mozna nekdy v zaveru.

Klasicky v patchnotes nejsou vsechny cisla :-) jako treba jaky rozsah hodnot affixu bude na unikatkach potazmo na uberech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam