• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    NESS
    NESS --- ---
    VODNIK: urcite lege ekvip staci, pokud u mas nejake tempery tak na hlavu telo a kalhoty natemperuj HP, to ti prida hodne, pokud mas nejake gemy tak nahod do amuletu a prstenu co mas, pripadne naber na ekvipu (kdekoliv) nejake resistence, ohen/jed/blesky, shadow a cold je v poho phys taky neni treba. Pak jeste koukni kolik mas armoru a to priapdne dofoukni ale T1 by melo byt v klidu, pokud bude vecer ve hre, muzu na tebe kouknout a rict o ej spatne, jestli chces.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    VODNIK: bez nejakyho silenyho minmaxu bys mel s prstem v nose davat t12. Ano je papirovejsi, obcas umres, ale rozhodne je to porad silny dost. Zkontrolu build, jestli tam mas vse co potrebujes mit, aby to spravne slapalo
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    FORTRESS: ted druhej. skoda ze sou oba na hovno :D
    VODNIK: Je slabsi nez byl ale t1 bys snad mel davat na pohodu s prstem v nose
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Včera jsem se s WW barbem chvíli potuloval na T1 HLT a asi 5te smrti to zabalil. Minulou sezónu jsem prošel se stejným buildem výrazně víc na pohodu, to z něj udělali papír? Nebo možná moc spěchám ale 60 para a full lege equip by snad na T1 mohl stačit ne?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Já pořád 0 ks.
    NESS
    NESS --- ---
    celkem teda 7

NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Dneska T12 hordy a ta truhla na talisman a 2x diamond v jedne

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    89 hodin na prvni mythic seal. Stovky bosu a vseho.
    NESS
    NESS --- ---
    Doporucuju aspon zkusit, pristi sezonu to uz asi nebude :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Zkusil sem tu levlici metodu hlt cerva v minimalu na ssf hc, dneska zacal na 1 lvl a dojel na paragon 204, bez glyphu bez aspektu bez run bez setovych talismanu s gearem co sem sebral ze zeme, tempera na botech movespeed a hlava/telo/kalhoty HP, diry se pridal az v zaveru na bizu a zbrane, na amulet a ringy resisty, na zbrane dmg. Ve stromu jen 2 lvl hlt do Writhe. Paragony jsem nejdriv naklikal jen na legendary nody, pak to dal do plna, ale glyphy jsem nenabral vsechny a pity jsem behal jen na zacatku nez jsem nabral hlt na 2lvl a pak jen abych si postupne otevrel T5.

Zacatek sem jel na normal do 70lvl a pak na T1 na para 100+, potom sem postupne doskal na T5, je to to na SC tak to jdu asi mnohem agresivneji, ale na HC sem radeji netlacil na pilu.

Jako build sem dal rogunu konkretne https://maxroll.gg/d4/build-guides/dance-of-knives-rogue-guide levleni od tamtud jen sem to trosku prohnul jedu clona misto shadow stepu a mam tam umbracruxa pac cestou padnul :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ja vim :)
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Bych rekl ze to jeste nemaji pripravene, ten chudak co to kodi to za ten vikend musi prave sfouknout, v pondeli to odladi a v utery releasne :-)

Jo nastenku taky do uterka nevybirat.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: Az v utery.. proc ne na vikend, tardi
    NESS
    NESS --- ---
    V utery patch 3.1.1 Build #72805 (All Platforms)—July 14, 2026 https://news.blizzard.com/en-us/article/24287406/diablo-iv-patch-notes

Fragmenty a klice na reapera schovat.

Added the Seasonal Reputation Board to Temis.
    Deathtoll Chambers will always reward at least one Superior Lair Key in high Torment levels.
    Corrupted Reaper now drops up to two Pandemonium Fragments, scaling with Torment level.
    Repeatable Glints of Hope Reputation Reward now guarantees a Pandemonium Fragment.
    Reduced the cost of the Upgrade to Mythic recipe on the Horadric Cube from 5 to 4 Pandemonium Fragments.

Fixed an issue that was preventing certain sources of Uniques from dropping as Mythic, including Lair Bosses.
    Increased the chance of naturally dropped Mythics being an Iconic Mythic.
    NESS
    NESS --- ---
    SC hotovo :-) ten leveling supr, tak ez to jeste nebylo, sice o tyden pozdeji nez ostatni ale 300 doma

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    kdyby hrál někdo Rogunu tak to Mates oproti Rain od Arrows překopal (oproti klasik Maxrollu) a má z toho i speedfarm build + push. Vypadá to zábavně a hlavně rychle :-)

Guide to the Best Rogue Build (Diablo 4, Season 14)
    https://youtu.be/tPlSzsyUnO4?si=cyxqYon13dK2AbDB
    NESS
    NESS --- ---
    BARTUC: Ten engame loop hlt-bossove, predpoklada ze mas uz vyreseny strom: hlt az do writhe and rot (lip az bursting brood) a meat brothers, bosse do grater nemesis, golden hoard a grigo gambit. Mas loot filtr ktery nepusti nic nepodstatneho, nejlip snim zvladnes vydrzet celou hlt na jeden zatah. Vis kde najdes cerva.

Osobne to jedu hlt T12+3, nejdriv naberu metr do pulky a pak skakam po cervech dokud neprocnu, jak procnu jedu tak do 2/3 a pak rychle najdu/pustim riftu abych butchery spawnul do rifty, potom co je kilnu bud uz mam cindery a otevru truhly v okoli, nebo nemam cindery a jedu tu riftu dokud nenaberu zase pulku a pak zase skacu po cervech dokud neprocnu. Pri nabirani metru do pulky je dobre pustit shrinu pokud je nekde v okoli, pak je to rychlejsi. Ten grigo gambit ti hazi k truhlam knighty trzn zase rychleji pulku. Z cervu padaji klice jak velky tak maly, za jednu hlt se da nahrat tak 20 malych a 20 velkych +-, pokud to budes hrotit tak asi i vic, zalezi na mape (Fractured je nejlepsi) a jak se tam dokazes pohybovat aniz by si neco nezabijel (na to pecu), lepsich vysledku se da dosahnout s vypnutym crossplay, ale na to kaslu taky, tzn je tam dost prostoru jak z toho vymacnkou vic, tohle je tak nejak na pohodu :-)

Po hlt presun na bosse teoreticky mas 20+20 klicu, z 20 malych udelas tak 10 velkych tzn celkem 50 truhel, cekas na prepad nebo na nemesis klasika.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: ale neni, funguje to stejne jak minulou sezonu. Padne ti jeden a trosku se rozpadaj
    NESS
    NESS --- ---
    Bych nerekl, bostnute to podle me je, minulou sezonu za celou dobu 4 a tuhle uz mam 5 za tyden.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: BARTUC: FORTRESS:
    Mno to mne prave toci, ze to trosku nebustli. Demence
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Same. Hrál jsem minulou sezonu, para 250, letos 225 a ani jeden mythic seal.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LIQUIDFREAK: Ja za obe sezony dropl presne jeden mythic seal a jeste uplne na nic, takze pohoda :-D
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Mythic sealy uz mam 4, 2x diamanty a 2x ty golden.

Problem sealu je ze ty bonusy jsou klasove specificke, nevim jestli je nenapadlo nebo to hodili za hlavu ale vubec nemyslej na alty, vsechny ty uber sealy jsem na dropoval s Barbem, ale tam je pouzivat nechci, naopak u druida potrebuju diamanta (2 talisman sety), takze ho hraju ale bez set bonusu ktere jsou navazane na charm sety od barba.
    Stejny problem mam s unikatkama a uberama ktere jsou sdilene skrz klasy, treba rekneme ten Azurewrath pokud ho dropnu s klas specific statem, napr s Barbem/silou a chci ho pouzivat s Druidem/willpower tak je to dalsi mrtvy stat ktery bych potreboval pretocit, tzn takova unikatka/ubera bude pravdepodobne nepouzitelna, u normalnich unikatek sem si na mainu pro alta pripravil hafo stejnych a pak je pretacel 3na1 kde ti to vyhodi s main statem dane klasy ale u uber kde dropnes max jednu na tohle muzes zapomenout, naopak te to spis nasere, protoze mas uberu co chces ale nemas ji jak opravit, pac sance ze jediny problem bude jen core stat je uplne minimalni, spis tam budes chtit pretocit i dalsi hruzy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam