• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    Vítejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.
    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!
    D4 Clan -> "NYX CLUB"
    discord.gg/k2489PfTN6
    rozbalit záhlaví
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    NESS: Mam rad radu hrat HC, kdyz tady popisuju jak umiram na potkani s ostanima hracema ;D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: liduprazdno jsem v hc nikdy moc nezazil, po pravde
    NESS
    NESS --- ---
    IMPROVIZACE: Singl tu neni, SSF ti jen odrizne obchod a partu, ale v hlt, wb, legie a dalsi sezoni eventy tam ostatni potkas, hraj hc tam je liduprazdno :-)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    IMPROVIZACE: defs is also way :D
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    LIQUIDFREAK: To jenom odstani konzolisty ze hry. Jsem slusne vychovanej takze s nima samozrejme nehraju vubec :D
    Jediny na co jsem prisel je ze jakmile nekoho uvidim tak prestanu pouzivat cokoli jinyho nez whirlwind.. pak neumiram.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    IMPROVIZACE: v nastaveni je moznost vypnuti cross play, to by snad melo pomoci
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    IMPROVIZACE: aha, já to nezkoušel a teď čtu, že ostatní potkávat můžeš, ale žádná party a sdílení. Tak to myslím, že ostatní lidi prostě nevypnes :-/
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    MAESTRO_007: To mam a vsude sou lidi..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    IMPROVIZACE: jo, ale musíš založit novou postavu jako Solo Self-Found (SSF) mode.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    Existuje moznost jak nepotakavat dalsi hrace a nebo nedostavat nahodny oneshoty od ostatnich hracu v HT?
    NESS
    NESS --- ---
    Podle Roba https://www.youtube.com/watch?v=40htwZ2FkcU spirit dal v ptr pit150
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    toto vypada docela dobře a "příčetně" :)

Diablo 4 - Terror Swarm Warlock Is Actually Insane
    https://www.youtube.com/watch?v=bvxmD4TdQaI
    NESS
    NESS --- ---
    Srovnani vykonosti klas v ptr https://www.youtube.com/watch?v=X7wulha8v_g

tldr: Warlock 150 lebka a apokalypsa, charge barb 146, penshot rog 145, fw sorc 140, counter sworm spirit 140, pro me prekvapko bonespirit nekro 138, rabies druid 137, retribution paladin 135
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    IMPROVIZACE: mluvim o vecech co maj skutecny dopad :) A krab je super
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    235 para padlo
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    Jak nic neda? Je tam krab s kudlou a lehce jinej skin na portal ;D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Minulou sezonu para260 nez mi to padlo, takze bud v klidu. Stejne ti to nic neda a akorat to zdrzuje, otevirani balicku a nasledny poradek zabere vic casu jak ten run :D
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    jop já jsem svůj vyplejtval :)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    To informaci zminoval kdosi v nejakym videu. Prej ze je idealni otevrit ty pytle od goblinu primo v ty arene, ale je to jakoze jedna pani povidala.
    Kazdopadne jo to vytecne nadisignovana vec, kdyz muzes odehrat 100 hodin aniz bys dostal sanci se tam dostat ;D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Byla tam myslím velká šance mythic seal ne?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    IMPROVIZACE: já jsem nepřišel na cíl této činnosti. je to děsná zdlouhavá nuda.
    padá na to klíč random drop.
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    Diky sezonim ukolum jsem zjistil ze existuje Echoing Hatred. Koukal jsem ze je na to potreba nejakej quest item. Nevidim k tomu zadny dalsi info o jakykoli dalsim pozadavku. Aktualne mam paragon cca 240 a ten item jsem nepotkal. Je tam jeste neco co musim splnit a nebo proste rng nakokot?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam