• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    NESS
    NESS --- ---
    VLAKODLAK: tak otu dmg az tak nejde, mam veskere resisty na 11K aniz bych to mel cokoliv jineho nez fire
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NESS: padl mi taky, dal jsem seasonal az na lvlu 45 a mam tam 22%
    NESS
    NESS --- ---
    dukaz je ze i rozbite hodiny ukazuji 2x za den presny cas, prvni predmet ktery splnuje kvalitu itemizace z D2, dostal sem ho v kampani 32levlu a mam ho i v T5, nechci rikat ze to byl ze strany blizzu umysl spis nahoda, predmet co ma od startu az na para 120 porad svoji hodnotu a resi veskere resisty a jeste dava dmg, neuveritelne na pomery D4

VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    to jsou ale kojoti, prošel jsem celý Cathadral: Level 2 a marně hledal butcherovu komůrku, a pak se objevil na konci.
    To zrovna mohli nechat, když v Trafincalu ještě i nechali WP na 'puvodnim, jako vždycky' místě :)
    NESS
    NESS --- ---
    Tak se ty powery meni timhle, vidim poprve, jsem na T4 a ten prepad na T4 uz se da 2 lege unikatky jedna normal nuikatka, jinak nic

NESS
    NESS --- ---
    DWAY: to je oka, to se prenasi mezi sezonama i bez znovuzrozeni, zajimavy ze kdyz jsem dal prerodit, tak mio zustala charu svatozar z minule sezony, ikdyz titul je pryc.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ten rebirth je furt rozbity. Mam 99/99 bodu v reliquiary :-D
    NESS
    NESS --- ---
    U tech dungu co se objevujou si nejsem moc jiste spis meh nez cokoliv, jednou sem tam mel hejno goblinu, to bylo dobry ale jinak odpad, kdyz tam skocis z hlt nebo pvp zony tak te ho vyklopi v Gea kul, tzn ztratis i cas cestou zpet, nesmysl
    NESS
    NESS --- ---
    Stima prepadama meli pravdu kdyz rikali zeto je tak 1/2 wb, pri levlingu to nema absolutne neco se tim zdrzovat, v hlt kdyz si jedes to svoje se na 10 minut zastavit a pizlat dmg houbu je proste ulet. pokud ti prijde ze hellborn je na dlouho tak tohle vynasob tak 10ti mas vysledny cas co stim zabijes
    NESS
    NESS --- ---
    pokud nevis jakou poweru vzit ber baala, neprisel sem jak to zmenit, skoro to vypada ze tahle volba je trvala.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    uz to fici
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    NESS: 97% :D
    NESS
    NESS --- ---
    Rebirth konci v novem erroru ted to je 316023, ale drop na twitchy uz je hotovej
    NESS
    NESS --- ---
    Sem vevnitr ale nejde udelat sezoni char
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: a nic :-)
    NESS
    NESS --- ---
    dalsi modry post, po 3 hodinach pisou ze to bude opozdene, shocker :-)

We’re continuing to address issues affecting today’s launch of Season of Hell’s Legacy. As a result, Season 15 is currently delayed. We appreciate your patience while we work to resolve the issues and we’ll share updates as we have them.

PSA - Login Delay & Issues | September 15, 2026 - PC General Discussion - Diablo IV Forums
    https://us.forums.blizzard.com/en/d4/t/psa-login-delay-issues-september-15-2026/266676
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    stahuju patch patche :-)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Koukám, že jsem o moc nepřišel, tak se asi místo S15 vrátím k třídění fotek po dovolené :-)
    NESS
    NESS --- ---
    DiEoxide je uz taky venku, ten jako jeden z mala byl od zacatku ve hre, tak mozna prijde ten rollback
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    tak zase zejtra no, jako minule, předminule, před předminule... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam