• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    EVILMIND: bud v klidu, ja ani po 24 hodinach nemam zasadni aspect bez kteryho ta blizz sorcka proste nefunguje abych moh jit vejs (t10). 50k obolu a tak dale...
    Za mne je nejvetsi vyfikundace, ze zrusili drop aspectu v dungach a pada to mega random. Nebo spise nepada
    NESS
    NESS --- ---
    Natocit na unik charm skilly je defakto nemozne , jnvic sem tam dal +3 core, to tam jedine pada, jinak ty dalsi skupiny ani za boha, uz jsem vic jak 250 pokusu a to matro je na to dost vzacne. Jedina cesta je hromada anciten unikatek ze kterych se to dela a 3x tolik unik charmu, to tam pada slusne

Jinak ten skill stack je dost sileny, uprime se mi to nelibi, ale je to jak to je, moje Apo, vic se tam da dat jen pres GA teoreticky jeste +8 mozno

VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    EVILMIND: to mě dost vysírá taky :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jeste jsem nepochopil, ty miniportaly co to haze v mape, je nejakej duvod proc te escape from dungeon pak hodi do mesta, a ne zpatky do mapy?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jinak za mě super sezóna, (Tristam, questy , runy, bossové atd) ve srovnání s minulýma :-) ...pokud by dokázali takhle udržet laťku obsahovou a přidávání nových věcí do sezón, tak by se asi dalo pochopit i to, že nebude nové DLC. Ale o tom pochybuju :-)

Ty bugy, disconnecty, nefunkční portály, strom. Toto je demence co nepochopím a to dělám v IT jakoby :-)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    EVILMIND: na nižších tormentech to prostě jen padá míň
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem nejakej zmatenej to zase zrusili ze bossove dropujou jen uniq, ted nedropujou nic? mam na T4 presne nula ancestral dropu, si rikam ok dojdu si aspon pro nejaky uniq, a ze 3 runu NULA uniq/ancestral/cokoliv? :)
    dropy jako kde tuhle sezonu, co se teda jede tentokrat?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    kruci, právě jsem se ukážkově střelil do nohy, nějak jsem přehlédl, že jenom 1 crafted mythic se dá nosit naráz :D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    SUNBEAM: jedu 4k. a zkousel sem s tim carovat ale nic k nicemu nebylo :)
    IMPROVIZACE: jn to je super vlastnost :D
    NESS
    NESS --- ---
    NESS: teda hlt, je tam vsechno, na jednu hlt udelam 1-2 klice na mepha, kopu expu, tak 12 malych klicu a tak 6 velkych
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    IMPROVIZACE: jako možný to je, někdy to běží ok, dokud nejdu do vlastní wardrobe třeba nebo do vlastního inventáře, a pak zásek
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    SUNBEAM: A neni to zasekavani pri v vstupu do mest jednoduse tim ze ti client loadne obsah inventaru a truhel vsech hracu ve meste a to chvili trva. Je to tak uplne od zacatku.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    LIQUIDFREAK: hele pokud máš nainstalovaný a nehraješ 4k, tak pryč s HIGH RES texturama, jinak jsem na tom s pamětí velmi podobně. D4 se mi po loadech do města prostě občas i zasekává na moment. S časem se to zhoršuje, takže pak musím vypnout a zapnout hru znovu, maj to nějaké dojebané a něco jim tam uniká, ale už je to nějakou dobu, dvě tři sezóny.

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jedna technicka, mrknete esi vam to dela taky. Po pusteni diabla mi to vyzere neskutecnej kotel virtual ram viz screen.
    https://nyx.cz/files/000/031/3140177_1478aeab89f45a14b85d/original.png?name=diablovirtualram.png
    NESS
    NESS --- ---
    75x truhla u Butche na T12, 5 uberu (dvakrat dabldrop a hned po sobe) + seal,jde to svizne kdyz se nebere skoro zadny loot. Klasika sekvence nahrati bose je delsi nez nasledny kill, ale neni to tak hrozne jako u Griga treba, ten se nahrava dele :-)
    NESS
    NESS --- ---
    DAVIDOWITCH: jedu primarne hordy, cervy/truhly, tazke asi tam ? :-)
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    MAESTRO_007: Prej se nesmi do cerveny fontany (rikal Rob)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: já z těch jejich splinteru udělal v kostce mincí do fontány ve starém tristamu (echo tristam server quest):-) ale tam je asi bug a žádný portál to neotevřelo na netu je spousta lidí, takže to tam nedoporučuju házet -)

Echo of Tristram
    Echo of Tristram
    https://d4.auscraft.games/s15/echo-of-tristram.html
    DAVIDOWITCH
    DAVIDOWITCH --- ---
    NESS: Jak to farmis, mi prijde ze se to vubec nehejbe.. ale je fakt ze u toho nesedim nijak extra moc.. ale mam baala nekde kolem 18 ted a nic dalsiho sem nedelal. (Snazim se nafarmit ty sparky na Tristam akorat)
    NESS
    NESS --- ---
    Jinak vsechny 3 nastenky se vyplati udelat, ty bonusy do stromu dostanes at ma danou nastenku zapnutou nebo ne, tzn kdyz mas vsechny 3 tak mas vsechny bonusy do stromu co tam jsou. pomerne sikovne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam