kubo, rikala jsem ti, ze to rada vysvetlim osobne. tahle debata na netu je pro me ztrata casu --- na jednu stranu te chapu, ale:
1) ad. roccaflex: eda je muj dobrej kamarad --- jezdil hrat a podporovat detskej domov na akci tady na zbraslavi. kdyz jsem mu kvuli tomu volala, rikal - jasne, deti moc rad podporim a rad zahraju zadara. prijel na louku, kde bylo par lidi. where is the self-promo? --- obecna pruda do roccaflex za vsechno co udelaj mi prijde uboha.. --- nemas co delat a prudis? jasne, tak neprud a usetris cas pro zamysleni sam nad sebou. proste cela debata na NYXU mi prijde jako ztrata casu.. radsi se s nekym sejdu osobne a vyresim toho za stejnou dobu milionkrat vic a jeste ho treba pochopim lip...? a ne?
2) jasne, kazdej rad podpori, ale diky tomuhle auditku uz jsem nasla spoustu lidi, ktery treba prijdou a nabidnou ti tu pomoc sami. proto tady nevidim zadny self promo a proto ma aspon pro me tohle auditko smysl. to ze nema pro tebe je mozna tim, ze se nechces ucastnit podobnych akci, ktery jsou napr. pro me osvetou, ktera ukaze aspon par prozretelnym, ze pokud te neco bavi, muzes to delat dal, ale zaroven pomuzes nekomu dalsimu, ne jen uspokojeni vlasnich potreb. a to mi neprijde jako prostredek ke zviditelneni se. zalezi to na kazdym individualne.
3) ad. zacni sam u sebe. jo, obcas jim maso. poradam benefit pro tyrany zvirata=sem divna? ok. beru, klidne si to mysli. myslim, ze ses v pravu. ale uvedom si, ze tahle benefice poukazuje na tenhle problem a cim vic lidi si ho vsimne, a bude s tim chtit neco delat, tim lip. zajimam se o ekologii - bohuzel jsou mista, ktera mi nedovolujou tridit, jezdim autem, atd --- to znamena, ze nepodporuju ani jedno na 100% ale tech mejch 50% absolutne staci. ten benefit je pro osvetu: hele vsimni si, zvirata trpej, prid je podporit a uz jenom tim splnis sve startovni 1% pro pomoc zviratum. ty procenta pak muzou a nemusej narustat. to zalezi na kazdym individualne.
uffff tahle debata po internetu me vysiluje. urcite je spoustu veci co mam v hlave, co jsem nenapsala, na co jsem neodpovedela. stavte se na ty milade, nebo kdekoliv jinde, tam jsem ochotna debatovat osobne!