• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAYMNAMELESS / nameleš, nebo nemeleš?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: jojo uz jsem taky slysel...holt se radsi vic soustredim na hrani a na nejaky vlneni okolo mixu nemam cas, ale tak to se casem vypiluje :D

hlavne tady jsem byl nakej moc zhavanovanej, takze to bylo docela znat a brambory tam taky pekne litaly...

KARLUSH: hele to mas pravdu vlastne..tokio hotel jeste docela frci, takze za to jeste mutu bejt rad :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: jo tak to taky nevim kdo je..ale pokusim se zjistit

ja mam taky naky fotky, ale z nejvic oldschul zrdcadlovky pentaxe a navic jsem s tim fotil parkrat v zivote...

a hlavne nemam misto v pocitaci, takze nemam ted jak to nekam dat
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: nvm kterej to je...ale vono je to jedno ne, kdyz to jsou myslim dvojcata....:D:D ale nic s tim nedelej holky na to letej...prej..:D:D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: jo? kterej?

KARLUSH: jo presnej bill (nebo tom?) ... budu s tim neco muset udelat, nakej uces jinej tyjo...
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: z tokio hotel?! hej to me nikdy nenapadlo,ale kdyz nad tim tak premejslim.....tak mas mozna pravdu...:D:D:D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: haha, trosku jo no...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: no to me je nejak jedno co na tech fotkach je, hlavne kdyz jsou hezky a na lidi se rad podivam, obcas jsme tam meli docela peknej girls fanclub :D...
    s tim ze se kazdej hleda mas pravdu, ale ja se teda fakt nehledam, pac kdyz hraju tak vypadam jak tamten jeden z tokio hotel :D

AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    SAYM: na rajceti naky jsou, ale na fotky od hysterky se uz uplne tresu :)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    no, doufam ze ho ma nekdo z nas, ale ja na to rano uplne zapomel a nevim jestli ho nekdo od nas vzal. ale rekl bych ze ne a jestli ne, tak to neni dobry pac bylo docela drahy :/

no s kulturou bych to zas tak nespojoval. spis nechapu jak tam mohli dat takovy nespolehlivy kokoty...fakt tyjo, zlaty we will protect you :)
    SAYM
    SAYM --- ---
    joo chtel jsem se zeptat jestly nekdo nema nejaky foto patecnii paruka............pleas saym
    SAYM
    SAYM --- ---
    hele razitko nevim jestly ho nekdo stopil tak us je to moc.....to se mi fakt nezda co to ma bejt ta kultura de fakt nekem...... ach jooo
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    hele mate nekdo z vas razitko nase, nebo ho tam taky zatahli?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    NAMELESCREWMAN: jo treba :)

hele vis ze se znas s antim z pandy z detstvi? takovej vysokej kudrnatej...
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    KARLUSH: Jo, treba me!
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: hehe tak toe feer....

tjn je to moc...proste na vstup jedine spolehlivy a ozkouseny lidi!!!
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KARLUSH: aha, no pro vas by jsme dali urcite vstup zadaco, vy jste support :D

hele poradali to pandy, ale na tom vstupu byli nejaky jejich kamosi co jim vybiraj na akcich vstupy...no a ted se nejak preozrali, nebo co tam vyvadeli a nejak jim bylo jedno jak to bude s penezma...
    no cislo na ne uz mame, tak se sejdem s tema co to vybirali a promluvime si...

zlatej agrotekk tyjo, tam jsme jeste malem dostavali uctenky :D
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: jako...nechtel jsem to rikat...ale my kdyz tam prijeli (plny auto-5 lidi) taxme taky kazdej dostaly razitko zdarma...ale zase jsme prijeli s koudym prazim a dejvem...ne ze bych to teda chtel platit kdyz jsme prijeli s nima, ale kdyby neco rekli tak bych vam to pado hodil nebo kolik jste chtely...nechci bonzovat,ale tohle je moc...v tu chvili tam byl reborn...

btw. kdo to poradal?!
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    HYSTERIA: no, tak to jsou kokoti..chapu ze daj obcs naky pekny holce zadarmo vstup, ale davat to kazdymu, to je dost spatny. pochybuju ze vedeli kolik byl pronajem atd...
    SAYM
    SAYM --- ---
    tak to je mazec hele azurite sezen mi cislo na toho cloveka co mel za ukol sedet na vstupu ja ho spracuju......... nejsme dobrocinna charyta ty jo...............
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    HYSTERIA: jinak vazne hezke foto!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam