• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAYMNAMELESS / nameleš, nebo nemeleš?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tak ted jsem se zamiloval:

http://www.chemical-records.co.uk/sc/servlet/sm?C=HBT023&S=b

cooh - infected
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    NAMELESCREWMAN: tobe dik za pomoc tam!!
    no tynec bych fakt nedal, docela vas obdivuju

TRAFO: no jo, neni to lehky :D
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    jj velmi dobre kluci moji.... chvalim za pekelny!!! probral jusem se z toho weaku az dneska rano.... v nedeli sem skoro nemohl stat po tom tynci! fakt mazec!!
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    neco sem nafotil no, bohuzel s tim mojim fotakem neumim, tak to je dost spatny...

http://azrt.rajce.idnes.cz/Hobluj_-_Pekelny_Doly_20.2.09/#album
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    *nemame
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    no nema nikoho doma tak se mu zavolal jestli u nej nemuzem prespat...

pac mati prijede zase nakej frajer a rekla mi jestli nemuzu spat jinde...
    u kacy spim porad a uz se mi tam nechce...
    sestra bydli daleko
    k tatikovi se mi moc nechce, pac by si zase myslel ze k nemu chodim jen kdyz to potrebuju
    k babicce uz tuplem nepujdu, pac to je babicka a nechci ji moc otravovat.. :)
    SAYM
    SAYM --- ---
    co u jiriho????
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    no hele ja sem ted doma, pak mam sraz s kacou na hajich a asi pak pujdem k jirimu...

a na strankach neni co delat, pac toho vic neumim...maximalne tam neco pridat a vcera se, aktualizoval akce, pridal flyery atd

spis ty fotky tam uz musim nahazet, ale me se nevejdou do kompa tak to nak budu muset vyresit a hlavne nevim jak je tam dam, pac davat to na rajce by bylo na hovno...musim zjistit jak se pridavaj fotky primo na web
    SAYM
    SAYM --- ---
    jasne jasne.. no nevim ja sem celi den doma nevim kde je kdo ale nechces nekam zajit???? ze bys vzal komp a treba by sme udelali stranky a skoukli fota jaky mas...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tak to je docela ok, to je kousek...sice nevim kde je vlakovy nadrazi ale nevadi. vic bych sem toho stejne nepsal..
    kazdopadne zkusebna dobra...

co mas dneska v planu? jdete se nekam vozrat? nebo rovnou spat?
    SAYM
    SAYM --- ---
    AZURIT23: jestly to vyjde tak to bude pecka hlavne je to na nadrazii takze o hluk se nemusime starat
    SAYM
    SAYM --- ---
    AZURIT23: je to v hostivari jak je vlakovii nadrazii tak takova ta hal jak je vzdycy u nadraziii je to dobre zabespecenyyy a sou tam dve mistnosti...je to brachovii gabyny taty... a tet us cekam jen na svolenii .....ale budu se o to muset srtarat...ale to je jasnyyy.
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    a do kolika jste hrali?

no jasny, jsem rikal ze by tam ty lidi byli schopny pro vas i prijet, aby meli party :D
    ok plakat dam na stranky...

a zkusebnu kde?
    SAYM
    SAYM --- ---
    nechci to zakriknout ale asimame skusebnu...
    SAYM
    SAYM --- ---
    libovka sice min lidi ale co se tyče show tak pecka... vsechno sme meli gratys a jeste nas hodili home....udelali docela peknej plakat adm ho ma tak mu pak rekni..
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    SAYM: jojo!

a co tynec? jak jste to tam zvladli??
    SAYM
    SAYM --- ---
    KARLUSH: pekelnyyy doly byli bomba s azuritem na sto procent spokojenost.....
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KARLUSH: tyvole nejpodarenejsi akce kterou jsem za posledni rok zazil...uzil jsem si to na 100% a jsem totalne vyrizenej
    zadny problemy nebyly, lidi prislo pres 800 atd
    pak sem dam fotky a set z dnb stage
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    cau nee namelleskyy...:)
    tak jaxte se meli v dolech??
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam