• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAYMNAMELESS / nameleš, nebo nemeleš?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    hele co tu zase je...

[ STREET FOR ART / workshop / 20.5.2009 / CR - Praha - KC Zahrada a Central Park (metro Opatov) ]

tam jsme minulej rok hrali ne? s crespem v podchodu?
    SAYM
    SAYM --- ---
    KARLUSH: to mas pravdu presne tak tov bylo

KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: :D:D:D tak to joo...uz vidim jak si o tom na ty vesnici povidali rano v kostele babky uz aspon mesic...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    haha, tohle je party :D

[ TERKORIST @ FOTKY Z AKCI ]
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KARLUSH: no to byl privatni narozeninovej open, navic docela daleko, u milevska...

a zjistilo se to tak, ze kamarad tam ma chatu a nejak si o tom povidali vesnice v okoli 10km, ze prijedou fetaci z prahy a ze tam bude technoparty atd atd a prej se lidi bojej o majetek atd atd, no docela prdel :D na to ze to mela bejt narozeninova oslava pro 50 lidi :D

ale neboj, openy budou..
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: tsi ve,tajny informatori,nebo jak jste se dozvedeli ze se na vas tesej svestky?!?
    a ze ani nic nereknete ze budete delat open..tshe...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    SAYM: no jeste ze to takhle zjistil, byl by to docela pruser
    SAYM
    SAYM --- ---
    no ti jo bylo by to mazec jentak tak nevim ak by sme misto padesati vysvetlovali sto padesat us takhle tam melo jet vic nes pade a to byla podminka... a ty fizlove se na nas tesili no je to moc..
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    OUPEN ZRUSEN !!

to je docela husty, jestli se tam na nas chystala banda fizlu a jestli by tam prijelo tolik lidi, co se o tom dozvedeli..to by byl peknej pruser..jeste ze to vime
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    TRAFO: jooo tohle, no hele jeste jsem nenahral..nejak tu ted zase nemam prenosky a mix

ale ve ctvrtek to tu mam vsechno mit...tak pak nejak pristi tyden neco nahraju..

a chtel bych neco tvrdsiho

skoda ze jsem nemel pocitac v meziricku, tam se mi hralo fakt krasne a nechali me tam 3 hodiny, blazni... :)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    TRAFO: kterej? :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    BARBARALIKESEX: na fotky cekame...co simone? :D
    BARBARALIKESEX
    BARBARALIKESEX --- ---
    ahoj klucí moji :-) máte fotozz?:-) já jsem chtěla zpívat, ale dva dny před čarodkama jsem nastydla a vypadli mi hlasivky :-( už se mi po vás docela i stýská :-( co vy? koukejte se ozvat Vaše Barunka :-)
    SAYM
    SAYM --- ---
    polkem a docela dost lidi ....
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tak to je ok...a kdo fotil?
    SAYM
    SAYM --- ---
    jo na to ze sem se vzbudil doslechlo se mi ze bara ma povoleni na louku a ja sem letel do skladu pro bedny nejvedsi hroty sice ale vecer to stalo a hralo sam sem cumel jeste k tomu zname vejceho ten se na nas uplne vysral musel jsem to zapojit poprve sam bylo to jen tak tak us tam byli lidi a vsichni chteli muzik pak sme to rozjeli no a zastavyli sme se ve ctyri rano mazec kalba necekana a vydarena prislo tak kolem sesti petek felakuu ....proste pohoda
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    nejvic jsem si to uzil! myslim si ze to bylo videt na nasem setkani u metra :D

a fotky posli nooo, to me zajima..
    SAYM
    SAYM --- ---
    Tak my jsme przili cary v pogo cco ty azurit jak si za reprezentoval hned jak budou fotky s openu tak posluu.....
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tady to zije jak v marnici tyjo...

jinak, doufam ze dorazite do toho meziricka, dejte vedet :)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    jeste nahraju jeden set, snad tenhle tejden...ten uz provarovej nebude :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam