• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAYMNAMELESS / nameleš, nebo nemeleš?
    OZON
    OZON --- ---
    AZURIT23: jj odjížděli jsme někdy v sobotu po poledni...no jako poblil jsem mašťáka:D:D já vím žádná prdel to neni,ale musela to bejt show....njn sem showman hold...co je nějaká akce tedka o vejkendu? nějaká libice:)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    co vy, kdy jste vubec odjizdeli? si to uz nejak nepamatuju...

a prej ses tam pekne zeblil? :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    OZON: jako tahle fotka si o to fakt rikala :D

hele pohoda, byla to supr akce, krasne jsem si ji uzil, pekne zahral atd...akorat jsme meli trosku slozitejsi cestu zpet...dopodledne jsem vubec nevedel, jak se dostanem zpatky, nakonec jsme mel 2 mista u kamose, jenze ten tam byl az do konce, pac museli kompletne slozit a uklidit stage, tak jsme asi do 3, mozna vic odpoledne zevlovali na louce a pak konecne vyrazili, jenze jsme jeste museli do nejaky prdele u prahy do defekt skladu, vylozit ten jejich silenej zvuk a pak nas vyhodili na chodove, odkud jsem se musel dopravit s deskama, batohem, spacakem a stanem domu, coz byla taky prdel..ale zvladl jsem to...

akorat jsem se vratil pekne nachcipanej...jsem byl 5 dni doma a jest ted mam rymu
    OZON
    OZON --- ---
    AZURIT23: Já myslel,že se poseru,když sem to v těch ještěrech našel:D:D:D.....jinak jak si dopad po czarotekku pohoda? Mě se to tam docela vyvedlo:)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    AZURIT23: jizackej raptor, co si ani neprizna ze je raptor a pritom ma vsechny znaky jesterstvi
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    ja jsem celej...i kdyz vcera jsme v 5 rano ozrali preskakovali ten debilni vysokej plot, co je u domova duchodcu, pac se nam to nechtelo obchazet a ja kokot, jak jsem byl nalitej, tak jsem nejak zapomel pokrcit kolena a pekne me bolej chodidla a kotniky, asi to mam narazeny, nebo nevim...ale boli to jak svin
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    SAYM: to nejsem ja, to jsou kamosi :D
    SAYM
    SAYM --- ---
    heh to je hustyy.,. co ti to udelali : ))))))
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tak to jo...

hehe, tohle me rozesmalo :D

SAYM
    SAYM --- ---
    to jo no premejslel jsem ze bych si nimudelal mensi product
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tak to bude ok...

jsem zvedavej na radima, co zase vytvori
    SAYM
    SAYM --- ---
    no tu protihlukovou stenu
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    co budou pomalovavat? ten val, co oddeluje tu louku od dalnice nebo co to je?

to by bylo skvely, kdyby to slo :)
    SAYM
    SAYM --- ---
    nn tedka buded jam za barakem u me,,
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    zase v podchodu jo? to by bylo ok...

jinak zejtra se pujdem podivat do toho pilota, tak si udelej cas...koncim ve 4, tak pak nejak potom...
    SAYM
    SAYM --- ---
    jj je to ono a budem hrat asi znovu
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    hele co tu zase je...

[ STREET FOR ART / workshop / 20.5.2009 / CR - Praha - KC Zahrada a Central Park (metro Opatov) ]

tam jsme minulej rok hrali ne? s crespem v podchodu?
    SAYM
    SAYM --- ---
    KARLUSH: to mas pravdu presne tak tov bylo

KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: :D:D:D tak to joo...uz vidim jak si o tom na ty vesnici povidali rano v kostele babky uz aspon mesic...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam