• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAYMNAMELESS / nameleš, nebo nemeleš?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    hej nenasli jste nekdo tuhle desku nekde? me se ztratila :( jsem ji chtel prodat filovi....

http://www.youtube.com/watch?v=fIlzLVDc9PI

http://www.chemical-records.co.uk/sc/servlet/Info?Track=APH047
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KAACHA: no to se ti nedivim...tys mi dala pekne zabrat, kdyz jsem hral a ty nikde a vsichni zamnou chodili ze lezis nekde na chodniku, tak jsem se o tebe pekne bal...tohle uz nedelej

SAYM: tak to jo no..a vidite to na dalsi party tam? treba s nekym? s tema basetix by jsme mohli..? ...jo a fila je taky pekne nasranej kvuli tem penezum, to jsem zvedavej kolik vam z toho zbylo...
    KAACHA
    KAACHA --- ---
    AZURIT23: no ja ho jenom slysela:D:D
    SAYM
    SAYM --- ---
    no on tak dost vypadal ty voe byl to makakr
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KAACHA: no ja vim kterej to byl, ale nevedel jsem ze to byl majitel..jsem myslel ze to je jen nejakej sasek
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    haha tak to jo no...

on fakt umel cesky jo??
    KAACHA
    KAACHA --- ---
    AZURIT23: myslim ze jo ja si ho pamatuju jen kdyz na me najednou nejaka rozmazana postava zacla mluvit anglicky a vyhazovat me ze schodu ..:D:D
    SAYM
    SAYM --- ---
    no on se tam narodil a zil celou dobu v holandsku a cesky umel moc dobre ale ochcaval kdybys vydel kdys sme si sli pro kesh to byla show sme ho tam s adm kombili to bys tam musel bejt pekne se skrtill..
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    a majitel byl ten co neumel cesky jo?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    SAYM: na australana? coze? :D
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    hehe :D
    SAYM
    SAYM --- ---
    noo to jo no nejhustdci prosturek ale dement majitel si hraje na australana becko jedno
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    ANTICLOVEK: ale myslim, ze v takovejhlech klubech by jsi s tekama moc neuspel...kdyz jsem byl jednou v retru na g dubovi, tak jsem docela koukal ze sayuz mel odvahu zahrat 1 tek desku...docela zajimavy bylo koukat na ty lidi, jak reagujou
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    no to byla party! jen skoda ze se na to jako vzdy vsichni z haju vys....
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    AZURIT23: zkusil bych si to.... :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    ANTICLOVEK: no, nejak tak :D i kdyz po hrani v roxy ani retru zas tak netouzim, ale nevadilo by mi to :)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    CANADA_TONY: a peknej plakat
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    CANADA_TONY: wau to vypada hodne dobre! morebeat, to me hodne laka a dokonce tam jses i ty...

hele to mozna prijedu, je to za mesic, to bych snad moh mit i penize...nooo, mit kalendar, tak si to tam hned pridam :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    AZURIT23: já bych s tim neměl problém ale zmiňovaný klubíky asi jo :D
    CANADA_TONY
    CANADA_TONY --- ---
    AZURIT23: se zajed juknout

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam