• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAYMNAMELESS / nameleš, nebo nemeleš?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tyvole ted jsem se podival do zrdcadla a ja mam uplne modrej nos, takova modrina na nose :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    KARLUSH: pockej, budou novy...gold edition :D

jo mel, protoze jak jsem narazil, tak jsem si vsechny horni zkrivil a kdybych tam jel hned, tak by mi je prej jeste narovnali...ale zase jet uplne nasrot nekam do motola, to fakt ne...a kdyby zjistili ze to bylo pod vlivem, tak od pojistovny dostanu kulovy...

takhle budu mit alespon o par desek vic :)) a nebo taky min :D
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: hodne dobry no..heh...mel sis dojet aspon na tu pohotovost voe
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    a jestli se to do tydne nejak nezaniti nebo nepokazi, tak je to cajk...kdyz pokazi, tak je to v pytli, novej usmev by stal tak 50k
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    a prej jsem mel jit na pohotovost hned, asi jsem to tim posral...a decker mi to rikal :)

jsem pak sel k tomu hipikovi, kde me to bolelo jako svine...ale rano byla docela prdel, kdyz paja a hipik snidali kocici kapsicku
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    vcera fajn akce, povedlo se vam to..a pinces se saymem paradni

zuby jsou pekne v prdeli, mozna prijdu o 3...pak poslu foto...rikal jsem si jakou tam maj peknou klouzacku, az se mi to vymstilo...ale tak porad to jsou jen zuby, desky by byly horsi :))

KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    to ja teda pad nevidel,ale nechapu ze se tomu mohl smat,muselo mooc bolet..
    SAYM
    SAYM --- ---
    to dost taky us sem tam parkrat letel matrix je celej zradnej dobre se mi tam kalii a obcas je to mazec......
    AMY
    AMY --- ---
    ja sem teda ten pad videla,a byl docela dost brutalni ale v pohode vstal,a odesel..zadnou krev sem nevidela,tak sem myslela ze je ready a ono ne.
    matrix ma zradny dlazdicky...
    SAYM
    SAYM --- ---
    no ty jo tet sem s nim mluvyl je v motole..... uplne sem se vcera lek kdys prisel rozsekanej..................ale zahlal jako vzdy na pohodu i bez zubuu
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    slusna kalba...co zuby kraliku??
    SAYM
    SAYM --- ---
    diky kluci bylo to pekne.......................as na alesuv crash.....
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    brecim
    SAYM
    SAYM --- ---
    to je dojemny
    SAYM
    SAYM --- ---
    to je dojemny
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    teda, ne ze by jela z olomouce jentak do prahy za nakym vorechem...jen den na to jela nekam do spanelska nebo co, tak si to o den prodlouzila
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    TRAFO: no jako to je dalsi co me tam laka :D

minule jsem si tam nabrnk nejakou 25ti letou buchtu z olomouce, ktera u me pak spala, jenze jsme se tak strasne zhulili, ze jsem oba hned usli a nic nebylo :D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    TRAFO: me tam lakal jen audio a to krasny jezero...a na jezero se muzu jet podivat nekdy jindy...

ale letosni take control stage fakt nechapu...commix a spectrasoul, to bych dal spis do nejaky chill out stage...a temper d, ten zas neumi michat

pro me je letosni let it roll celkove velkym sklamanim, jak ceskejma, tak zahranicnima djs...ale zase minulej rok si nemuzu vynachvalit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam