• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAYMNAMELESS / nameleš, nebo nemeleš?
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    ale tak treba je budu mit uz ve ctvrtek, co ja vim co mi rekne zubar...
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    no nejak tak to vidim :D
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    :-D :-D
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    AZURIT23: udelas na ne Heeeeeeeeeeeeeeee!!! ahoooj!!! a oni AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    OZON: no tak to je parada..

jo spanelky jsou pekny, ale v ty dobe jeste nemubu mit zuby, takze mi to je k nicemu :D
    ale tak treba se spanelkam libej bezzuby dready :))

NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    jo nejaky fota z matrixu mam, ale jsem linej je vubec vytahnout z fotaku, natzoz je dat na net...:-D
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    ahoj, tak co? :-D

SAYM
    SAYM --- ---
    je nejaky foto s matrixu?
    SAYM
    SAYM --- ---
    tak to ma bejt.
    COBWEBDRIVER
    COBWEBDRIVER --- ---
    AZURIT23: No jasne, uz ji mam ve sledovanych ;) :P
    OZON
    OZON --- ---
    jj mega tezkej uplne na vsechno prach,pyli, roztoce, trava:D...no vsechno a hrozne mi to tam pomahalo vlastne jeste pomaha je to jediny misto,kde nemam zacelej rok rymu:)...hele to norsko by byla spica,ale spanelsko je krasny a spanelky taky;)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    OZON: tezkej alergik? na co? a pomohlo ti to?

no jako ja uz jsem nebyl fakt dlouho nekde na dovoleny, tak se tesim..ale skoda ze mi nevyslo to norsko, to by bylo jeste lepsi
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    COBWEBDRIVER: me napadlo ze by te mohla zajimat tahle diskuze, tak jsem pozval pozvanku..ale vetsinou se tady resi samy blbosti

ale jako v posledni dobe vam to tady docela frci!
    OZON
    OZON --- ---
    jj uz se na ni taky tesim:)....ja jsem jezdil jako malej k mori,ptz jsem byl tezkej alergik a nejvic mi tam ten vzduch pomohl a vzdycky se tam krasne opalis...nebo v mym pripade spalis:D
    COBWEBDRIVER
    COBWEBDRIVER --- ---
    no tak tohle si rozhodne nemuzu nechat ujit ;)
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tyblaho to zni hodne dobre, to bude paradni dovolena

me zas mamka rekla ze chce jet s nama na dovolenou k mori, protoze sestra je prej bila a ja porad kaslu...

a my jsme jsme tam byli, jednou na 3 mesice a jednou na 14 dni a je to tam fajn
    OZON
    OZON --- ---
    ale Spanelsko je taky libovy sem byl dvakrat na Ibize a nejvetsi pecka jako;)
    OZON
    OZON --- ---
    hele jedu na ostrov Kos s rodinou,ale je to docela pecka matka vybrala stavebni sporeni a rekla,ze semnou chce jeste aspon jednu dovolenou a vybrala nejakej hrozne peckovej hotel s ultra all inclusive velkej areal hotelu a sedm baru v celym arealu;) jj a od 10:00 do 23:00 alkoholicke i nealkoholicke napoje u baru zdarma...takze se tam jedu hrozne zprasit:D
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    tak my to spaneslko mame za par supu, pac bude bydlet u znamejch, jedem tam autem, parada

ale recko taky dobry, kam presne jede? s rodinou?
    SAYM
    SAYM --- ---
    vy ste sascy takhle se flakat :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam