• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAYMNAMELESS / nameleš, nebo nemeleš?
    SAYM
    SAYM --- ---
    mno mi mame dve kolena a pujcujem si strdovejsky ale ty nejsou nic moc ale jde to mno jako zni to moc dobre co ste za sound???posli nejakej kontakt
    GEMINI
    GEMINI --- ---
    Zdravim panove nechcete udelat sloz s bednama 18.-20.9 na letisti Milovice? Ja 2 × hornflex 18" a 2 × stredobas 15" ale ty sou nic moc. Misto je v poho a pronajem 2000 za vikend.
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    jen proste nechapu tvoje myslenkovy pochody...

ale dobre, nebudem to resit...jsem zvedavej jak dodrzis slovo
    SAYM
    SAYM --- ---
    ty vis jak to je ....
    SAYM
    SAYM --- ---
    dobry tak to neres tady prosim joo nikoho to nezajima
    SAYM
    SAYM --- ---
    hm......
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    SAYM: no to uz jsem slysel tolikrat...

penize na desky mas, ale na vraceni dluhu ne...ale jo az mi je vratis tak se vozeru jak prdel, to se musi oslavit
    SAYM
    SAYM --- ---
    NAMELESCREWMAN: ses blazen.......
    SAYM
    SAYM --- ---
    a budu mit pro tebe love konecne
    SAYM
    SAYM --- ---
    porizoval
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    SAYM: vzdyt bacterii nemas..nebo jsi porizoval novy?
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    s tim pivem se chcankama....nepolil me, jen to na me caklo ale bylo to osobni! :-D nechtel....
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    No ty piiiiiiiiiico, tak jsem misto crossu a vstupu zbalil myho sklenenyho bonga a jel jsem s Vinohradama do Jachymova ke Karlovejm Varum, ... asi 6 stage od minimalů pres juingle a dnb az po tekno..... no docela jsem z toho vydrenej, prece jen muj Prvni letosni Open Air..... dokonce tam byla Mandala banda mazec jako svine.-.... prostor paradni...vyuziovany jako strelnice..... no proste jsem se ozral jako to prase, ztratil cepici a zbyl tyxpka cop me polil pivem se chcankama....... dostal hrozne brejloun vypapirovanej..:-D takze se omlouvam ze jsem nedorazil do sabotage jak jsem sliboval, byl to plan z minuty na minutu, no a jelo se autem a ridila Akirka a vezla si Me, Ondru a Ajcika..... no takze fakt prdel.....vyrazel jsem vcera po osme vecer a ted teprve jsem dorazil na BB! Rychta!
    SAYM
    SAYM --- ---
    to jo mno.......
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    tj jasny...uz si to poustim na ytb,takze vim o co jde...:) dobry prase
    SAYM
    SAYM --- ---
    jasny mno chapu je to docela provar no ale old school a mit to podepsanyyy hmmm.....................
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    tsi ve tak to podle nazvu neznam..
    SAYM
    SAYM --- ---
    deska od ed rushe a opticala bacteria,...
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    jakou bakteriii?!?:D
    jj rano jsi to dokazal rozhejbat...libilo se mi to
    SAYM
    SAYM --- ---
    jo ty voe na edu se zas tesiiim necham si podepsat bakterii a zaramuju:)))))))))))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam