• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAYMNAMELESS / nameleš, nebo nemeleš?
    SAYM
    SAYM --- ---
    vcera mazec
    SAYM
    SAYM --- ---
    okej okej okej...
    ZULAH
    ZULAH --- ---
    SAYM: ok ok ale prosimtě KDYŽ TO NEVYJDE TAK MI NAPIŠ ASPOŇ ŽE TO KRACHLO KULI NĚČEMU AŤ VIM ŽE NA MĚ MYSLÍŠ :)
    ZULAH
    ZULAH --- ---
    ale já vás oberu i o trenky :) smozřejmě si dělám srandu :)
    SAYM
    SAYM --- ---
    mno to nejsou voe....
    JENNES
    JENNES --- ---
    ZULAH: tvoje sice je podle smlouvy ale kdo mi dokaze zes mi ji pucil? :) zvlast v pripade ze uz je na ukrajine :)

...hele si me prohledejte ja nic nemam o nicem nevim :)
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    jeste ze mezi nama snad takovydle lidi nejsou :)
    SAYM
    SAYM --- ---
    hel reknu to takhle nejvic me to sere ale chodim do prace sem uplne zabitej a kluci jsou neschopny facko je v kreku roztreleny kdys sme ti ji minule vezly nejak se nam nepovedla vytocit zatacka jinak centrala je je v teple jak v perince ve skladu... mam dohodlou dodavku na ctvrtek tak uz snad by melo vse klapnout samotnyho me to sere proste se omlouvam a ve ctvrtek ti prijede az pred barakk.......sry saym
    ZULAH
    ZULAH --- ---
    jo a k tý smlouvě když už si ze sebe utahujem .) tak na co smloubvu o pučení podle kupní smlouvy je moje a ty žádnou nemáš :P
    ZULAH
    ZULAH --- ---
    JENNES: hlavně když už mi asi 3x řekl zejtra jí máš a neodepisuje už mi ani na nyxu ani na mobil tak už začínám bejt vytočenej ;-)
    ZULAH
    ZULAH --- ---
    nemám ale mám před barákem dodávku ukrajincu připravenejch jet si zapařit na party :D joke zatim sou v garáži .)
    JENNES
    JENNES --- ---
    ZULAH: a mas smlouvu na to zes to pucil? jinak uz je na ukrajine :)

ne delam si prdel :)
    ZULAH
    ZULAH --- ---
    ehmm pánové už asi měsíc čekám na agregát kterej sem vám pučil a myslim že sem doteď byl dost hodnej a trpělivej ale tpělivost už mě přechází takže jak to bude ?Sayme?nemo to mám rozmáznout a začít řešit?hledat kupní smlouvu? :D
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    to ja newim, neodpovedweli, psal jsem jim..:-D
    JENNES
    JENNES --- ---
    Aby se na to dalo pařit a aby se to dalo i poslouchat. Doom metal, vesnická samohrajka a nebo suzafonový kvartet patrně nebude to pravé ořechové.

takze schanej evu a vaska?
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    Známým na sobotní soukromou párty odřekla kapela, takže hledají někoho kdo by byl ochoten hrát v sobotní večer na vysočině.

Podrobnosti a domluva Petr Michovský 724 013 058

Datum a čas:
    Sobota 24.10. 2009 kolem 20-21h, vystoupení cca 2hodky

Místo:
    Penzion Selský Dvůr, Daňkovice u Nového Města na Moravě
    (už je tam sníh)

Aparatura:
    Pokud možno vlastní (vaše)

Publikum:
    Prázdninová škola Lipnice, banda 50 mlaďasů cca 25-35 let, menší sál pro cca 50 lidí.

Odměna:
    4.000 Kč (včetně cesty) + večeře.

styl:
    Aby se na to dalo pařit a aby se to dalo i poslouchat. Doom metal, vesnická samohrajka a nebo suzafonový kvartet patrně nebude to pravé ořechové.
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    lol
    NAMELESCREWMAN
    NAMELESCREWMAN --- ---
    aleeee jižaaak jsem delal jaaa... saym tam ma normalne saym-Jizak-saymone! a ja jsem se ke konci nudil tak jsem prejel tu patlanici tim jizakem.... no a jak je videt jdou mi jine veci nez vytvarne umeni..:-D
    KAACHA
    KAACHA --- ---
    V3S: no jo to je fajn delat takovyhle akcicky treba i pro mensi deti ale simone simone....takova patlanice a to uz si dooocela velkeeej kluuuk:D
    V3S
    V3S --- ---
    KAACHA: mno jeden sprej stoji cca stovku, kupovali jsme ji 30 .. placeny je to z grantu - bud prevence kriminality nebo kultura ... myslim, ze to ma svuj smysl, decka si to vyzkousej, zjistej, ze to neni zadna sranda namalovat i rovnou caru, tak uz je to pak nelaka a ty, co to bavi si muzou vzit priklad ze starsich lektoru, ktery uz jsou vetsinou vyklideny a delaj spis legaly ...

jinak doufam, ze vam nevadi, ze jsem tam ty vase kousky hodil ... prave jsem chtel, aby tam bylo vsechno, ruzny urovne a tak ... proste nema smysl si hrat na profiky, kazdej se uci ;)
    SAYM
    SAYM --- ---
    yes a takoviho mista tam pecka tak uz to zas muzem zaplnovat azaplnovat nejakejma kylama
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam