• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    SKRAPPA: vy pracujete jako mraveneckove :))))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    http://skrapa.rajce.idnes.cz/stavba_basu-serie_3/
    Včera jsme zkompletovali jeden...dneska jdeme na druhej...
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    jak riam zajima mne to kze mne koukejte brat sebou
    ESTEBANED: je videt jerko ze vo tom neco vis presne tohle sem mnel na mysli ze to je o vo tech decibelech ne jen vo frekvenci zeo
    Tak a ted to vsechno smazte páč esli se sem nekdo mrkne sme f prdeli :))))))))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Ok....myslim na tebe...O weeku budeme asi zkoušet ty basy.Dneska by ty dvě měli bejt kompletní.To měření nějak pořeším...chtěl vědět ,co máme za repra,tak uvidim,co napíše.Ale když ví takovéhle věci o Hubertovi,tak to vypadá,že v tom chodí....no necháme se překvapit.Bylo by to luxusní mít takovýhleho člověka na měření:-)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Meli samozrejme mekke i :)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Jo tak lajicky asi nejde jen o frekvence, ale i o hlasitost (dB) jekou pri tech frekvencich hrajou. Tim padem uz mas dve veliciny a tim padem muzes urcit tu krivku. tu bysme i mely, ale bedna ti ji samozrejme zkresli a to uz nikde na netu nenajdes. Proto se to meri. No a pak je jete neco a z toho se delaj ty !trojrozmerny" grafy. Ale to uz nedavam...probuh...snad si tophle necte nekdo, kdo se v tom FAKT vyzna :D
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    jes jes každopádně bych chtěl bejt u toho všeho až to budete resit strasne mne to zajima to vod vas musim vodkoukat abych byl jako vy :)
    ne myslim to vazne chtel bych to videt vsechno i to co se tyce ty sabiny zajem velkej mooc
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Tak hubert má určitě víc mašinek ,než tenhle týpek,ale asi ti to dokáže taky změřit.Hele...já vlastně nevim na jakym principu to funguje,ale myslim...že nám třeba změří ty středy ..takže zjistíme jakou hrajou nejnižší a nejvyšší frekvenci.A pak si to podle toho nastavíš výstup na tom procesoru.Nebo jestli ti to může rovnou uložit do to ho p.To se s ním domluvíme.A toho vyplývá,že ,,vymáčkneš,, z tý bedny,co to dá.A nebudeš do toho pouštět žádný nesmyslný frekvence.
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    SKRAPPA: cy veee to je ale porad s tim vekem :)))))
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    Cipřík :) ty voe ne že bych ho podceňoval ale no myslim že s Hubertem se asi srovnavat nemuže nebo mysliš ze jó no každopádně bych u toho chtěl bejt a simtě jaky mašinky ma ten típek s procesorem mysliš mašinky na měření?
    Já tomu stějně moc nerozumim to jako změříte nastavíte hodnoty a už to pofrčíííí
    :)
    jako třeba s čeho do toho budete pouštět ty frekvence atd atp ale to je asi na delsi debatu bych rek
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Pro upřesnění skrze to měření,ještě takovehle dodatek mi napsal:Speciální bezdozvukové komory v ČR zvládnou
    tak do 50Hz s odřenýma ušima.

Řekl bych,že tu bude dost dobrý...uvidíme,ale když za to nic nechce,tak určitě nekecá.A je to nějakej starší typ...asi jako Johny.Z toho vyplývá,že by měl beejt i rozumnej:-D.
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    JIRKATROJKA: Přesně tak...Pája si vyrobil měřák...fr.rozsah od 100-121Hz....:-)

Ten týpek,co mi nechá ten procesor,tak má nějaký mašinky:-)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    ESTEBANED: Tak doufám,že změří hlavně tu nejvyšší...Až budu mít prachy na ten procesor,tak mu brnknu a domluvíme se.Uvidíme,kde bydlí.Kddyž to bude fakt někde kousek,tak to bude luxus.To bychom mohli s těch repráků vymáčknout max:-)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Cipřík :)
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    a co je to zač
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Tak my to budeme mit pod 100 na 100%, takze to staci...jen nechapu, estli zmeri jen tu nejnizsi bo vsechny.
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Psal mi,že dokáže změřit nejnižší frekvenci do-100HZ...Hubert prej do 200hz...takže má možnát nějaký lepší vybaveníí...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Ještě si je necháme pěkně změřit,zadarmo....to víš máme na to lidi:-)
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    nech naše šmudli voe bejt jinak te zabíju :)))
    jj tos mi psal co to je za metodu cos mi popisoval v tom founu a co je to za típka esli to ovlada chci tot aky :)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Šmudly co je John radši prodava bratrankovi. No fuj. Hlavne abysme to nevodkourili bo se s tim zase neco nestalo. A k typovi kdybysme prijeli na premereni a von vytahnul metr, taxe snad zabiju smichy :D
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Ha...tyhle ty dva basáky přehrajou všechny čtyři ty vaše šmudli!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam