• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: ten by byl sice gut ale nedokazu si predstavit ze bych chodil v matrixu po ctyrech :D
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Noo,nějakej jungle mám....ale minimum...Tam stejně rozjedeš určitě hroznou diskožku..vid:-)To jsem zvědavej za co půjde Klárka...Určitě nějakej epesní kostýmek.:-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    my prave musime jit prikladem, jinak mate nejaky breaky a jungle treba bo neco decentniho? :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    JOHANCZII: My půjdem za ....Si budeš muset počkat.:-)
    V Plzni je to nový...myslím,že docela pěkný.
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Jasně....a rasista nejsem:-))..Doufám,že to neni ten čtyřnohej kostýmek....to by se mnou asi šlehlo:-)
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    uuh kilo tak to si masky berem určitě ale doufam že je budete mít taky:Pv metrixu maj totiž hrozně drahý pivo :))

jinak ted jedem i do tý plzně, se celkem těšim jsem ještě v plzni v klubu nebyla.-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    nebud rasista :) ja asi mozna pudu za neco jinyho, vcera neco objevila klarka ale to uz neprovarim :D
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Jo...a za kolik to bude mít vietnamec?:-D...Asi za morgenu...bo co..:-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: vstup se vymyslel za kilo bez masky za pade s maskou :) coz aspon infiltruje lidi bez masky :D
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    JOHANCZII: Já pořádně ani nevím...ale zjistím ti to.Téo jsem teda zvědavej,za co půjdete:-)
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    SKRAPPA: tady se to nějak nehejbe ne:))
    koukam na ten metrix zrovna.,tak to my přídem i v maskách.,:)
    a kolik že bude vstupny:P??
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    JOHANCZII: Díky za příspěvek...:-)
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    SKRAPPA: vy pracujete jako mraveneckove :))))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    http://skrapa.rajce.idnes.cz/stavba_basu-serie_3/
    Včera jsme zkompletovali jeden...dneska jdeme na druhej...
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    jak riam zajima mne to kze mne koukejte brat sebou
    ESTEBANED: je videt jerko ze vo tom neco vis presne tohle sem mnel na mysli ze to je o vo tech decibelech ne jen vo frekvenci zeo
    Tak a ted to vsechno smazte páč esli se sem nekdo mrkne sme f prdeli :))))))))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Ok....myslim na tebe...O weeku budeme asi zkoušet ty basy.Dneska by ty dvě měli bejt kompletní.To měření nějak pořeším...chtěl vědět ,co máme za repra,tak uvidim,co napíše.Ale když ví takovéhle věci o Hubertovi,tak to vypadá,že v tom chodí....no necháme se překvapit.Bylo by to luxusní mít takovýhleho člověka na měření:-)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Meli samozrejme mekke i :)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Jo tak lajicky asi nejde jen o frekvence, ale i o hlasitost (dB) jekou pri tech frekvencich hrajou. Tim padem uz mas dve veliciny a tim padem muzes urcit tu krivku. tu bysme i mely, ale bedna ti ji samozrejme zkresli a to uz nikde na netu nenajdes. Proto se to meri. No a pak je jete neco a z toho se delaj ty !trojrozmerny" grafy. Ale to uz nedavam...probuh...snad si tophle necte nekdo, kdo se v tom FAKT vyzna :D
    JIRKATROJKA
    JIRKATROJKA --- ---
    jes jes každopádně bych chtěl bejt u toho všeho až to budete resit strasne mne to zajima to vod vas musim vodkoukat abych byl jako vy :)
    ne myslim to vazne chtel bych to videt vsechno i to co se tyce ty sabiny zajem velkej mooc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam