• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---

To jo...to bych se už za sebe styděl...Možnát,kdybych měl v sobě flašku morgena:-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: to je moc ale uz :D
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Stejně mě nejvíc zabil Dave Lxr,když jsem ho viděl v tomhle kostýmku...

SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---

JOHANCZII: Hmm,to naboural Estebana...Tedka chudák kulhá....
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    SKRAPPA: tvuj brácha ,že prej je spící muž:)

ale jo klucí pojedou:)
    btw- jakto že se všichni z toho stašova tak vypařili??,jsem se vzbudila v sobotu nak k večeru a už tam nebyl nikdo jen Radek na baru kterej fnukal že nemá klíče od auta takže jsme museli čekat v neděli až do šesti do večera než snim někdo sjel domu pro náhradní,.ale ještě předtim tam přijel nakej týpek a zapad tam do pangejtu.,kže ho Lisak vytahoval dodávkou,Johny nemoh nastartovat,a tony v sobotu naboural někoho.,No uhh
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    ESTEBANED: Spíš za nějakýho pirát,.co kulhá:-)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Jo ....v medvídkovi Pú:-D...
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Hip hop bych si rad pujcil. Masku mam po vikendu a nejde sundat svina jedna :( Asi pujdu za technare :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: uz si videl prase ktery chodi po zadnich? :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    JOHANCZII: Bratr říkal,že tam asi ani nepojede....a klucí nevím...To by si měla vědět ty!
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Uvidíme...já mám spíš samou tucku...A min.hip hopu....
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Kdo říká,že by si musel chodit po čtyřech...Ti stačí jenom dvě kopýtka:-D!!
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: no vypada to ze buem mit stejnej, jinak diskosky furt malo :(
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    SKRAPPA: :D tak to jsem zvědava to doufam že tam budou i kluci.,rada,pepe tony atd.
    jenže pochybuju ,že ty by měli masky:P
    ale snáma počítejte:)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: ten by byl sice gut ale nedokazu si predstavit ze bych chodil v matrixu po ctyrech :D
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Noo,nějakej jungle mám....ale minimum...Tam stejně rozjedeš určitě hroznou diskožku..vid:-)To jsem zvědavej za co půjde Klárka...Určitě nějakej epesní kostýmek.:-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    my prave musime jit prikladem, jinak mate nejaky breaky a jungle treba bo neco decentniho? :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    JOHANCZII: My půjdem za ....Si budeš muset počkat.:-)
    V Plzni je to nový...myslím,že docela pěkný.
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Jasně....a rasista nejsem:-))..Doufám,že to neni ten čtyřnohej kostýmek....to by se mnou asi šlehlo:-)
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    uuh kilo tak to si masky berem určitě ale doufam že je budete mít taky:Pv metrixu maj totiž hrozně drahý pivo :))

jinak ted jedem i do tý plzně, se celkem těšim jsem ještě v plzni v klubu nebyla.-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam