• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CARTMANETWORK23: Hele,ty porazíš do Karlovek už v pátek??
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Tak můžem se domluvit,ale měli bychom zájem i třeba o jinej flek,kdyby si o něčem třeba věděl...Se pak můžem domluvit!
    MICRONIC
    MICRONIC --- ---
    Takzee nikdo jo to je nahovno!A co priste chce se vam neco delat?
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Hmm,mě u nás taky nee a už vůbec né v hospě!
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    hlavne to musi nak dopadnout nechce se mi moc byt v pze..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    fajn :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Tak ten flek padnul.Ještě bychom chtěli teda domluvit jenom takovej privát.Je to v takový vesničce.Týpek má takovej stateček a v něm hospůdku s malým sálem.Takže by se tam vzali gramce alilo.To se musí ještě taky pořešit,ale na akci asi sereme.Joo a možnát bude ještě místo v Osově ,ale až po silvestru...:-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    co ten silvestr??? :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Tak chceme...teda spíš klucí:-)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CARTMANETWORK23: Tak asi dvá nebo tří,ale já jsem s ní domluvenej.Ta akce je jenom taková náhoda,že se střetne s mojí návštěvou.A klucí jedou hlavně jezdit...já jsem se spíše nachomejtnul k nim do auta,abych nemusel jet vlakem:-)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    MICRONIC: Zdar...zakalili jsme si dobře,ale lidi skoro žádný a prosto mini.Ale jinak klubíček dobrej:-)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CARTMANETWORK23: Vždyt to už je domluvený:-)
    MICRONIC
    MICRONIC --- ---
    Cus bud tak jaka byly kalba?Co prostor?
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    MEGAKOCI: Jeste jsem Vám chtěl moc poděkovat za darek, to bylo na tom vikendu nejmilejsi
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    ESTEBANED: hééj, já nepíchám, se jen ptám ne? Tak čus a Píďa taky zdraví ju :)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Pichas do jednoho vosiho mista za druhym. Byl jsem obelhan a ted je ze me hrozna svine. Ja uz mazu...zatim :) hezky vecer a pozdravuj doma
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    ESTEBANED: me teda byjvá vetsinou studno :D aco ta tvoje kamaradka pisatelka ?? HMM ?
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    :( ja se ted nebudu moct nikde ukazat, hrozna ostuda :((( ach jo, je mi z toho smutno
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    ESTEBANED: no ale ted to heldat urco nebudu :) az bude cas o vánocích jo. Ale prve jí to řeknu, že se po ní ptal ten ochmela :PPP
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    MEGAKOCI: Jsem chlap. Na hezkou zenskou se podivam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam