• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Hmm,jsem myslel,že si je vezmu dneska da Varů:-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    vemete pls zitra sluchatka? :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CHRPA: Sory...to byl překlep:-)Jířo,stav se na gulášek,ale nevím,v kolik bude.Chceme vyrazit do Újezda:-)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Zustavaji jenom příspěvky, který začínaji Tss... ;)
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    SKRAPPA: ty vole,zase cenzura??? ..co sem řek,ty prĎolo?! ..to je nějaká móda na nyxu poslední dobou...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Tss,kvůli tobě já přijedu!!Já budu dneska dělat gulášek,to je takový jednoduchý jídlo:-))Co bych dostal u tebe?Polívku z pytlíku,viď;-)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CHRPA: To by se ti líbilo se nechat hostit,jen jestli vaříš doma??:-))
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    MEGAKOCI: já jo - snídani... a nemůžem si tě s evinou jako hospodyni vynachválit!;)
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    DEDEK_MUDRZHOR: ty si ode me neco jedl jo ? :O
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DEDEK_MUDRZHOR: vybornaaa :))
    DEDEK_MUDRZHOR
    DEDEK_MUDRZHOR --- ---
    anavíc dobrá kuchařka(:
    DEDEK_MUDRZHOR
    DEDEK_MUDRZHOR --- ---
    dyť já vim((:
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DEDEK_MUDRZHOR: je to sikovne devce :D
    DEDEK_MUDRZHOR
    DEDEK_MUDRZHOR --- ---
    toje servis
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: ee ale minule si me taky odvezla autem :D
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Hmm,ale třeba budu potřebovat prachy na bydlení,telefon...Chci se přestěhovat během března.No prostě to bude to samý ,jako když jsme tam byli s kalašníkem...
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Ze to nehodlaš sponzorovat beru, ale nechapu, jak ted potrebujes kacky, kdyz dostanes tri platy...to mi rozum nebere. Takze tam budeme mit dva naše basy, jeden nakurvenej sttřed, jeden slabej a dvě hustý vejšky, který se nebudou kouřit. No, to bude ale sekec...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Na středy seru....nebudu do toho cpát tisíce...nebudeme tolik kouřit ty vejšky....Takže bych to viděl na 4sudy a klasika ten tvrdej + půlku na nájem...Já můžu dát třeba na ty sudy,ale sponzorovat to celý fakt nehodlám!!Teď,když zrovna potřebuju kačky!!
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Jj, prej si muzeme odposlechy pujcit. RIkal vcera. Takze to zase odrict, jo? Takze my musime dat prachy na stredy a na bar??? Tak to je super. Kup bouchačky a dneska jdeme do spořky...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Bar my...nájem na půl...Nějakej chlast má ještě Radek doma a gramce a mix + nějakej zesík na odposlechy dotáhne Kopi....Už jsi volal tomu Johnymu??
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    SKRAPPA: Kua, vsechno zase jen my, jo? Toe napicu. No dobra a co zbytek? Myslim tim, ze tam bude jenom nas zvuk jo? A co bar, vstup, najem apod..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam