• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    kup si reloopy! ..nejsou sice "the best" ale jsou celkem praktický,páč máš kabel do scluchátek vedenej přes malej jack,tže když se ti někde kábl zašvíkne,tak ti vyskočí,sebereš konec a zapojíš znova!
    krom toho maj i náhradní kabel a náhradní kryty na uši... sehnal jsem je za 1200,- a jak mi sluší!:)))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CHRPA: Hmm,tak to si moc dobře pamatuju...to hulil vždycky Lisák..Po 20 min.jsem byl úplně hluchej!:-))
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    no znáš to.. na kalbě se zmrskáš a jedou celej víkend hlava nehlava..
    viz moje technicsy,který po x letech zařvaly (loni v rosovicích,když jsme hráli s váma),páč jely furt,vodposlechy vokouřený na max,takže sis musel vohulit sluchátka taky na max,aby si z nich vůbec něco slyšel:) ..no a R.I.P. moje milovaný technicsy z USA:))
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CHRPA: Ty voe,ta bužírka se nějak povytáhla...jsem si je koupil s tím,že s nima budu hrát fakt jenom já..ale to asi fakt nejde:-)
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    SKRAPPA: to už si rozmrdal ty tvý super soňáky jo??? ..si břídil!:)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Hmm,ale bude si pro ně muset někdo dojít...já jedu rovnou do Varů,ale nechám je teda doma,tak snad se tam někdo staví:-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: ses dobrak :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Vy jste lemry!!:-)Tak vám je asi půjčím,no,ale už jsou zlehka taky v prdeli,tak ať je nedoděláte!Kluci snad nějaký maji...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SKRAPPA: to muzes ale nevim jak buem hrat :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    POHODAVOLE: Hmm,jsem myslel,že si je vezmu dneska da Varů:-)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    vemete pls zitra sluchatka? :)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CHRPA: Sory...to byl překlep:-)Jířo,stav se na gulášek,ale nevím,v kolik bude.Chceme vyrazit do Újezda:-)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Zustavaji jenom příspěvky, který začínaji Tss... ;)
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    SKRAPPA: ty vole,zase cenzura??? ..co sem řek,ty prĎolo?! ..to je nějaká móda na nyxu poslední dobou...
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    Tss,kvůli tobě já přijedu!!Já budu dneska dělat gulášek,to je takový jednoduchý jídlo:-))Co bych dostal u tebe?Polívku z pytlíku,viď;-)
    SKRAPPA
    SKRAPPA --- ---
    CHRPA: To by se ti líbilo se nechat hostit,jen jestli vaříš doma??:-))
    CHRPA
    CHRPA --- ---
    MEGAKOCI: já jo - snídani... a nemůžem si tě s evinou jako hospodyni vynachválit!;)
    MEGAKOCI
    MEGAKOCI --- ---
    DEDEK_MUDRZHOR: ty si ode me neco jedl jo ? :O
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DEDEK_MUDRZHOR: vybornaaa :))
    DEDEK_MUDRZHOR
    DEDEK_MUDRZHOR --- ---
    anavíc dobrá kuchařka(:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam