• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SKRAPPAElektropanx sound
    CARTMANETWORK23
    CARTMANETWORK23 --- ---
    TRAUMATIX: Vono taky ty posledni udrce staly za hovno vid,!naky nsk:))
    stejnak tam bude jen jara mozna majkl:(
    TRAUMATIX
    TRAUMATIX --- ---
    ESTEBANED: pohoda ja bar neresim...a jinak Udrc podle posledniho infa nejak neklapnula a nejaky soundy se presouvaji do sokolova.
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    TRAUMATIX: A ted mi rikal Kuba, že už mluvil s Alesem ,ze je vse domluveno, jenom máte dořešit nějakej bar, ať se ví, kolik se přispívá..

8Z4S: JJ, je to kvuli Kubovi, nemuze moc daleko od domu...a NSK party vypada taky dobre v Udrci...tam jsem byl minule a bylo to very gutovní..

Mějte se pánové, mě přišel Fallout 3, takže jdu na cígo a pařit. Hezkej den... :)
    8Z4S
    8Z4S --- ---
    ESTEBANED: máme to akorát,bohužel no...tak vy moravu zrušíte a jedete jinam jo?zrádci! :)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    8Z4S: A propos..vy byste jeden nechteli postrádat, že? :)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    8Z4S: JJ, Marwin říkal, ale dát za těch pět dní bo kolik 2500, to bych radši koupil za 10 000 mirne jetej. Proto se ptam, jestli nekoho neznaji...pujcovny suck :)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Rozvodnu máme, ale náš klasickej problm je ten, že skoro nikdy nepasuje zástrčka do zásuvky :D S timhle se ale domluv spis s našim Kubou, jestli máš kontakt...
    TRAUMATIX
    TRAUMATIX --- ---
    neboj nic na zkuv mame 9.7 a na bar a svetla 6.5 tusim..Jen jestli treba mate k dispozici rozvodnu? Nechce se mi ji moc stevet:( A na zesik se optam:)
    8Z4S
    8Z4S --- ---
    ESTEBANED: jirko počítej půjčení zesíku cca 500 na večer
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    A herdek. No zase davat vic jak 1500, na to bysme se asi vyflakli...ale tak jestli za zeptani nic nedas, tak se zeptej pls :) Bylo by gut, kdyby jsme to konecne mohli krmit optimalne...Jsem docela rad, ze tam jedete, bude to bezva ;) ale jen tak pro info, centrála je vošéflá? Já jen tuším, že jsme se nějak přisrali k Luxákům a teď už jsme tři, tak aby to bylo OK...
    TRAUMATIX
    TRAUMATIX --- ---
    ESTEBANED: Poptam, znamy delal v pujcovne ale uz tam nepracuje, snad se rozesli v dobrem...Ale myslim ze to asi bude palka + nejaka zaloha:( Jinak kamarada co by se mu povaloval doma nemam:(
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    TRAUMATIX: No tak supr. A přecejenom...neveděli byste o nějakém půjčení nejlíp QCS 1850? Máme jeden dost silonej zesík, ale pravděpodobně na něm něco odešlo a odpaluje nám repra...samozřejmě za nějaký úplatek...
    TRAUMATIX
    TRAUMATIX --- ---
    :-D jehe tak to bude pekna stenecka:) jestli maji 300 tak je budemem moct krmit z naseho AA spolecne s nasima w-bin:) tak pohoda:)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Meme RCF 18" mají 900W na 8mi...A v tech wbinách by jen tak pochrchlávaly PD 186, ty mají snad 300W na 8mi...ohledně stavění jsme předběžně přemejšleli, že bychom dali dve horny k sobě na stojáka, kdyby byla wbina menší, tak nad ně, pokud větší, tak pod ně no a nahoru středy s vejškama. Ale ještě není jistý, jestli stihneme koupit novy středáky...
    TRAUMATIX
    TRAUMATIX --- ---
    ESTEBANED: leda do mustku, kdyz mi reknes kolik maji W a Ω tak to nejak propoctu...:) Tyjo a + 2×w-bin mehehe to by bylo super:)
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    A vlastně možná ještě budeme brát 2 wbiny, ale to asi nebudeme mít čím živit...něměli byste na půjčení zesík?
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    Takze je to prakticky to, co budeme mit nahore na tom obrázku...ty basy maji 636mm šíři, 750 mm hloubku a výšku 956mm. Ostatní nevím, jen ty středy mají šíři také 636...stačí takhle?
    ESTEBANED
    ESTEBANED --- ---
    JJ, uz to jdu dávat dohromady...za moment to sem hodim...
    TRAUMATIX
    TRAUMATIX --- ---
    zdravim chlapi, muzu poprosit o rozmery a pocet beden? Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam