• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    M1C4A1Sebevědomí - jak ho získat, nacvičit, trénovat
    Sebevědomí může znamenat:
    * v běžné řeči povahový rys člověka, který si cení sebe sama a obvykle to i dává najevo svým jednáním a pod.
    * ve filosofii skutečnost vědomí sebe sama, sebereflexi.

Diskuze by měla sloužit k debatě o tom, jak sebevědomí získávat, jak ho používat ve společnosti, jak se dá trénovat, jak ho používat.
    Nebráním se širokému záběru rozpovídání, nicméně ten základ (sebevědomí) by měl mít v diskutování kořeny.
    rozbalit záhlaví
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    MAJKA: Hoď link na lepší.
    FANAE
    FANAE --- ---
    MAJKA: tak ona je vetsina testu na atlasu trochu mimo realitu :)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    ten test na me pusobi hloupe, nektere formulace jsou tam podle me predpojate (viz napr. sli byste radeji za bandou silenejch homeopatu, nebo k normalnimu lekar?) ;]
    ARIA
    ARIA --- ---
    GAF: tohle všechno mám.. (Billiard, sport. lezení, tůry na běžkách, comp aj.) a přesto se dobře necítím o pochybnostech ani nemluvě .) Co si myslíš ty?
    ARIA
    ARIA --- ---
    TRUE_DESIRE: myslím,že o dnešku už víš .) a v so na stejném místě "pořádám" takovou malou oslavu narozek.. spíše pikniko srazík .) Tak pokud umíš něco dobrého :)))) jsi zvána .)
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    hmm ne ze by me to prekvapovalo .. :) Na vás se nehodí přesně ani jedna z Rotterových kategorií. Pohybujete se mezi internalisty a externalisty a vaše sebedůvěra osciluje podle toho, v jaké situaci se právě ocitnete
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    hehe, hlasoval jsem jako jediný, že nevím :-)

safra, přece někdy si připadám jako vhodný kandidát na ředitele zeměkoule, a jindy jako největší looser... podle mě jde spíš o pocit. jinak ad záhlaví: "vědomí sebe sama" podle mě se sebevědomím moc nesouvisí... i v angličtině je to self-consciousness vs. self-confidence...
    SIVER
    SIVER --- ---
    M1C4A1: :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    SIVER: Já si myslím, že to vím moc dobře. :-D
    SIVER
    SIVER --- ---
    M1C4A1: treba tochces a ani o tom nevis:-D
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    SIVER: Ha, tak to si nepamatuju, že bych někdy viděl... bradu si hladím akorát já občas, když přemejšlím. :-))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    hlasoval jsem (koukam jako jediny), ze si myslim, ze sebevedomy jsem. ale ve smyslu, ze jsem si vedom svych vlastnich kvalit a nekvalit, plusu a minusu, pozitiv a negativ. tedy ne ve smyslu, ze bych se citil jako mistr sveta...
    SIVER
    SIVER --- ---
    M1C4A1: me zase kamos rikal kdyz si slecna hladi bradu,ze te chce:-D
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Jinak jak tu kdosi psal, že když se slečna podívá jednou, tak je to super, když dvakrát, tak chce mrdat - dneska se na mě podívala nějaká slečna ve vedlejší frontě v Intersparu! A dvakrát! :-D
    Škoda, že byla škaredá a měla sebou chlapa. :))
    SIVER
    SIVER --- ---
    M1C4A1: :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    A hlasujte do ankety, ať se ví, jak je na tom Nyx se sebevědomím! :-)
    SIVER
    SIVER --- ---
    KOKES: :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOKES: jsem to copy&pastnul, zadny podavani! :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    SIVER: no, v padesati uz jsme ZASE deti:-) jak se rika, neudrzi mec a moč..
    SIVER
    SIVER --- ---
    KOKES: vsichni sme deti:) a to i v padesati :)
    TRUE_DESIRE
    TRUE_DESIRE --- ---
    KOKES: jo, zpočátku si myslí, že není dokonalejších lidí, než jsou tví rodiče a pak si myslí, jak stupidní nejsou :-D
    KOKES
    KOKES --- ---
    SIVER: "pokud byste si v krizové situaci našli člověka, který vám dá najevo, že ve vás věří, vaše vlastní sebedůvěra by vzrostla také" - takhle fungujou (vlastni) deti.
    .. teda asi do desatyho roku. pak si myslej, jak takhle uzasny dite muze mit tak blby rodice...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam